Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (19)!
1 2 3 4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73112&whichpage=1" target="_blank"> 5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73557&whichpage=1" target="_blank"> 6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73909&whichpage=1" target="_blank"> 7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74069&whichpage=1" target="_blank"> 8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74274&whichpage=1" target="_blank"> 9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74463&whichpage=1" target="_blank"> 10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74680&whichpage=1" target="_blank"> 11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74895&whichpage=1" target="_blank"> 12www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75267&whichpage=1" target="_blank"> 13 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75476&whichpage=1" target="_blank"> 14www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75646&whichpage=1" target="_blank"> 15www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75714&whichpage=1" target="_blank"> 16 17 18
Optimiste(i) convinse(i) sau in devenire:
Georgiana (Slatina,Olt)
Gyna (Suceava)
Joker
Catalin (Bucuresti)
diadaniela (Bucuresti)
alexa si mami (pitesti)
lulu 77 (Constanta)
chiquitita
iri_sori (Ploiesti)
eveline (Suceava)
monagan (Cluj-Napoca)
addinel (Bucuresti)
adinell (alias adinella)
impreuna(Cluj-Napoca)
SunSmile (Bucuresti)
NicoletaB
Ilincalif (Suceava)
Carmencyta (Suceava)
Himmelsduft (Germany)
Fannna2003
Grodear (Bucuresti)
BraveGirl (Bucuresti)
Andreea_trend (Bucuresti)
Liana30 (Craiova)
Teodora35 (Bucuresti)
Hogearamona (Prundul Bargaului)
Daniela_daneza (Bucuresti)
Danutza_s (Bucuresti)
plici plici (Bucuresti)
Krelia (Bucuresti)
Chatonel (France)
Aniversari optimiste
IANUARIE:
Krelia - 6.01.1978
Teodora 35 - 7.01.1971
Chatonel - 16.01.1969
Fannna 2003 - 22.01.1969
Alexa si mami(Alina) - 24.01.1979
FEBRUARIE:
Daniela_daneza - 28.02.1969
MAI:
SunSmile - 22.05.1980
BraveGirl(Corina) - 26.05.1981
IUNIE:
Himmelsduft - 12.06.1976
Andreea_trend - 15.06.1984
AUGUST:
impreuna(Flavia) - 28.08.1979
SEPTEMBRIE
diadaniela - 8.09.1970
OCTOMBRIE:
plici plici - 31.10.1978
NOIEMBRIE:
georgi75(Georgiana) - 6.11.1975
DECEMBRIE:
Addinel - 7.12.1976
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli decat sa fii pesimist si sa ai dreptate" (JACK PENN)
Raspunsuri
georgi75 spune:
Hai Flaviaaaaa bagaaaaa....
Chatonelule nu e nici o problema.Nu mai da cu biciu ca te iert.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
chatonel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Bei nu-i corect
Flavia (sotie si mamica fericita)
ca s-a-ntimplat? nu e buna tuica mea? :))
Toulouse, la ville rose
georgi75 spune:
Nu bey Chatonelule .Nu e vorba de-asta.
Doar ca i-ai luat-o inainte.Trebuia sa scrie ea prima.
Flavia io am urlat dupa tine, ai vazut, nu?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
chatonel spune:
n-are decit sa vobeasca de zor pe 10 pagini si sa deschida capitol nou, atunci o sa fie prima. Da se da vreo prima daca esti prima la scris? ca sa stiu si io unde e interesu :))
Toulouse, la ville rose
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by chatonel
n-are decit sa vobeasca de zor pe 10 pagini si sa deschida capitol nou, atunci o sa fie prima. Da se da vreo prima daca esti prima la scris? ca sa stiu si io unde e interesu :))
Toulouse, la ville rose
Nu mai.Era o gluma.
Avem si POZE
impreuna spune:
chatonel pt Georgi era chestia aia, ca ea a fost prima:) Asa ne tachinam noi 2 cand deschidem una capitol nou, hop cealalta sa fie prima
Acu la faza cu stat acasa cu copilul, in general nu mi-e greu si nu ma plictisesc, dar am si eu zile mai negre ca tot omul.
In rest ma simt bine ca nu trebuie sa dau socoteala nimanui, imi fac ce program imi place, ies cand am chef si unde am chef, imi iau copilul (cateodata si barbatul daca e cuminte:) si plecam in vacante pe unde ne taie capul si tot asa.
Deci in principiu imi place, da uneori simt nevoia si de o responsabilitate in plus, cum ar fi un servici, o afacere...
Flavia (sotie si mamica fericita)
daniela_daneza spune:
Am intrat sa va salut si ca poate diseara sunt mai apta de scris.
Am avut o zi mai neagra decat cea de ieri.Oare de ce sunt unii oameni atat de absurzi.....
Pup!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Daca nu-ti revii, te bat
Uf! mai pusei si io mana pe bici, ca nu e Sun pe-aci.
Chiar bey...Sunule ne lasasi in ceata?
Avem si POZE