Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (19)!
Raspunsuri - Pagina 2
georgi75 spune:
ca plec pa pa
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Bhey ma scuzati ca v-am lasat in ceata, dar incepu party-ul la mine la job. Si k sa nu mai scriu, va dau un "paste" ca la nurori le povestii. K sa vedeti ce sotz zapaug si iubit am!!!
Pai v-am povestit ca vara asta avem treaba k la balamuc. Training-uri, conferinte, schimbari si nu stiam cand vom avea si noi vreme de concediu. Initial ne gandisem la august, dar avem nunti pe 19 si 26 si apoi pe 2 septembrie. Stim un lucru cert...ca aniversarea de 1 an a casatoriei noastre va avea loc undeva in Bali sau Seychelles sau Boro-Bora. Am vb deja cu agentia de turism (legaturi stranse) si asteptam cele mai potrivite oferte. DAR ramanea aceeasi problema. Pana la sfarsitul lui sept. noi stam in tara? Noi nu ne facem concediul?
Si ma suna seful acum juma de ora cica sa vin pana la el urgent ca a aparut ceva(tocmai venisem de la un client). Eu deja sictirita ca e vineri si n-am dormit deloc, ma duc agale si inlemnesc in usa biroului. Iubi meu era acolo. Si seful cica...bai va las un pic, sa nu faceti prostii....ma intorc in 5 minute.:)))
Eu...ce faci iubi? Ce cauti tu aici? El cica...eee, am venit sa va vad si am intrat pe la X.
Eu: hai ma iubi...pai tu vii la X sau la mine?
El: iubi, da' promiti ca nu dai si nu ma omori, da?
EU: da ma iubi. Ia spune...ce-ai mai facut?!?
El: Pai stii iubi....noi pana in sept. suntem super prinsi si nu avem vreme de concediu. Si pentru ca e ziua ta si pentru ca nu stiam ce cadou sa-ti iau, m-am gandit sa te duc in concediu. Asa ca incepand de maine pana pe 5 iunie vom fi in Creta. Si stiu ca-ti era dor de prietenii nostri de acolo si m-am gandit sa sarbatorim ziua cu ei...cu cei de aici putem s-o facem la intoarcere. SI pt ca ne-am luat verighetele tot din Creta vreau sa mergem tot la Despina sa-ti alegi ce inel vrei tu cu ce piatra vrei tu si indiferent cat costa sa fie cadoul meu.....palpabil! Si nu-ti face griji, prietenii stiu ca nu-ti aniversam ziua, de fapt toata lumea stia dar am vrut iar sa te surprind. Si cu blanitza am rezolvat, va sta cele doua saptamani tot la cumnati. Si cam atat....acum astept sa ma omori. AAAA....si acum am venit sa-ti aduc bauturi si sa mergem sa luam tortul si prajiturile sa le faci cinste colegilor de azi, daca nu vei fi luni."
EU am ramas cu gura cascata fetelor. Omul asta nu e normal. Ce-as putea sa mai spun.....ca-l iubesc mai mult decat orice suna deja a telenovela, desi e purul adevar!
Asa ca acum.....sa inceapa muzica, sa curga bautura in pahare si sa vina papica....va fac cinste si voua caci luni nu voi fi!
Va MULTUMESC ca sunteti minunate!
Ne auzim mai pe seara ca acush am program variat de cumparat creme de soare, dus catelu la vaccin, alea alea....
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Himmelsduft spune:
Am intrat scurt sa va salut.
Sun, pupic pe botic la Alex si sa fie cuminte la vaccin.
Va pup pe toate si va urez un Wk minunat tuturor,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
BraveGirl spune:
Sun-LA MULTI ANI!Multa sanatate, fericire si iubire! Distractie placuta! Te asteptam cu poze si povestiri
==========
Corina
Albumul meu
chatonel spune:
WOOOOOOOWWWWW!!!!! Sper sot! La multi ani Sunule si sa-l imprumuti pe sot cind si cind la "lectii de purtare" :)) sa ia aminte si al meu, ca la surprize de-astea mai are de-nvatat
Toulouse, la ville rose
teodora35 spune:
Sun eu iti doresc o calatorie placuta sa te reintorci cu amintiri de neuitat,si de acum inainte multi ani de acum incolo sotul tau sa iti mai faca asemenea surprize .
eu iti doresc un sincer La multi ani si tot ce iti doresti
A si daca vrei ti-l pot tine eu pe catelus cine stie poate cind vi din Creta ai si nepotei
Iar acum hai la dans si bautura
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
diadaniela spune:
uite-ma ,mai Georgi ,ca am aparut! ce zici?
doar nu te superi pe mine ,ca am avut si eu o mica pauza.
pup la optimiste!
ma duc sa-mi fac ora de Tae bo sa fiu supla si matasoasa.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
mai Sunule ,acum ti-am citit mesajul. unde l-ai gasit , domne , pe omul asta? se poate clona, mai are vreun geaman ,ceva?
of ,ce surprize frumoase iti face!
sa aveti vreme superba si sa va distrati bine!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
iri_sori spune:
Sun iti doresc multa sanatate, fericire iubire si distractie placuta!
LA MULTI ANI!
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=