Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (19)!
Raspunsuri - Pagina 3
georgi75 spune:
Sunule acu am ajuns acasa si am citit cu sufletul la gura...daca tot pleci iti urez si io de pe acum LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti ca fericita langa asemenea sot nu se pune problema sa nu fii.
Dana banana imi dai voie sa fur data nasterii de la casnice?Ca io te mai intrebai si acolo da vaz ca nu-mi raspunzi.
Him .Ce face calutul?Cum se simte? Imi zici si tu data nasterii sa o trec pe listuta?
Hai fete la barfa ca e week-end deja.
Maine dimineata plec la tara si ne auzim tocmai pe seara.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
diadaniela spune:
Georgi ,uite ca am venit sa-ti raspun si aici! bine?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Dana ce data sa fur?Ca nu e nici o data trecuta acolo...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
diadaniela spune:
pai tu vrei sa furi si n-ai ce? mai,mai,mai!
8 septembrie 1970.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
pai tu vrei sa furi si n-ai ce? mai,mai,mai!
8 septembrie 1970.
Dana
Si io te biciuiam prin partea cealalta...Suntem de coma....
Ti-am trimis PM ca altfel ne alergam toata seara pe forum...
Avem si POZE
diadaniela spune:
Dana
daniela_daneza spune:
Buna seara !
La multi ani, nasica !Sa fii sanatoasa, frumoasa si iubita forever !Distractie plakuta si sa ne vedem cu bine cand va intoarceti!
Georgi ce zici ca faci?
Restul fetelor! Party?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
iri_sori spune:
trebui sa ma pregatesc maine de serviciu dupa aceea ma duc la tara
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
Himmelsduft spune:
Sun, La Multi Ani! Multa sanatate si numai bucurii si sa ramai asa cum esti, dulce si cu suflet mare.
Georgi, la Leo ii merge mai bine, speram ca sa tras puroiul de tot. Eu sint nascuta pe 12.06.76.
Noapte buna si somn usor fetelor, ne auzim maine
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
georgi75 spune:
Nici o zabauca pe-aci?
Imi mut cortul la casnice ca ele vorbesc mult.
Avem si POZE