Lista Gradinite Bucuresti - bila alba / bila negra

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analex spune:


Multumesc pentru raspuns, Petruta.

Ne intereseaza in zona Brancoveau - metrou, Scoala de Politie, Stoian Militaru, cam asa. Sunt vreo doua care pe afara par OK (in spatele blocurilor la Sc de Politie si una pe Stoian Militaru), dar as fi vrut eventual pareri din interior, daca se poate. Si nu le stiu pe numere, mai degraba dupa locatie.

Multumesc anticipat,
Analex


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corala spune:

Buna ziua!

De curand am intrat si eu in grupul "cautatoarelor de gradinite" ptr baietelul meu de 2 ani si 2 luni.

M-ar ajuta foarte mult orice informatie despre gradinitele Frohe Kinder si/sau Teddybar Kindergarten...sau despre orice alta gradinita cu germana intensiv, program lung din sect 1.

Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Intram si noi in clubul de cautari. Eu am vazut azi gradinita Olga Gudynn din Unirii de pe Vulturilor si sincer ma asteptam la altceava dat fiind renumele si toate cele. Mie mi-ar fi fost usor ca e aprope dde birou dar prefer mai departe si mai bine. Am sa aduc si argumente ce nu mi-a placut.
Toata lumea se perinda prin bucatarie, copii bolnavi care sunt consultati de asistenta, cand se trece spre sala de mese si cand se fac diferite activitati in sala de langa ea. Miroase a mancare parca intri intr-un butic din ala de la Bucur Obor... Fara curte de joaca doar o alee de intrare si nimic altceva + ca daca ar fi avut macar parc in apropiere sa zici ca ii mai scoate in parc. Ce sa mai sunt totatl dezamagita si sunt abia la inceputul cautarilor.


Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

quote:
Originally posted by analex


Multumesc pentru raspuns, Petruta.

Ne intereseaza in zona Brancoveau - metrou, Scoala de Politie, Stoian Militaru, cam asa. Sunt vreo doua care pe afara par OK (in spatele blocurilor la Sc de Politie si una pe Stoian Militaru), dar as fi vrut eventual pareri din interior, daca se poate. Si nu le stiu pe numere, mai degraba dupa locatie.

Multumesc anticipat,
Analex


Aveam o banuiala ca o sa intrebi de zona ceea. La acest subiect am dat adresele cu toate gradinitele din Bucuresti : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95692

In acea zona ar fi Gradinita de copii nr. 263 "Ciupercuta" Str. Stoian Militaru nr. 86-90 tel. 3324431. Din pacate nu iti pot oferi alte amanunte despre ea. Poate alte mamici, alti tatici cu puiuti acolo iti pot oferi amanunte. Eu cind am inceput cautarile, am fost chiar in vizita la gradinite, am intrebat mamicile cu care ne intilneam in cartier si aveau copii sau cunostinte cu copii la diversele gradinite din zona. Am fost chiar la un tirg organizat chiar in luna martie cu scoli si gradinite din Bucuresti la palatul copiilor.

Bafta !

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Dragelor,

Stiti ceva de gradinita Terra Kids (e pe la Timpuri Noi)?

Mersi mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Gradinita Smart Kids- Dobrogeanu Gherea sect 1
Personal - 5 puncte;
Dotari - 5 puncte - curtea face toti banii;
Curatenie - 5 puncte;
Mese - 5 puncte - meniu variat, variante pt copii care tin regim;
Activitati in gradinita -5 pct - se poate mai bine dar pentru cat astept eu de la copil anul asta - fiind primul an de gradi - e f bine;

Activitati extra -3 pct - ma nemultumeste acest aspect -cluburile sunt contra cost iar la teatru,circ expozitii nu prea se duc. Poate cand o veni vara

Total 28 puncte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabri spune:

La multi ani tuturor mamicilor pentru 8 martie!
cautam si noi o gradinita pentru un pui de 3 ani.
stie cineva ceva de gradinita Aricel din Pipera? am inteles ca functioneaza de mai multi ani.

si inca ceva: ce parere aveti despre dus-adus copiii de catre soferul gradinitei cu masina? mie mi-e groaza de chestia asta, ma gandesc la tot felul de grozavii...
dar pentru gradinite de gen La Bunica sau cea mentionata mai sus, nu sunt multe variante...

succes tuturor la cautat, sa gasiti gradinita viselor copiilor vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melena spune:

Baietelul nostru merge la Acorns la grupa Tiny Tots din septembrie, anul trecut, cind avea 1 an si 5 luni. La Acorns e un sediu separat pentru copiii intre 1 an la 2 ani jumate, tot in sectorul 3, aproape de sediul initial, care a ramas acum pentru copiii peste 2 ani jumate.

Personal: 5 puncte. In acest moment sint trei educatoare la grupa Tiny Tots, si numai 7 copii. Nu stiu unde altundeva in gradinitele din Bucuresti poti gasi o astfel de minune! N-au fost niciodata mai mult de 4 copii la o educatoare (asa e si in contract), si asta le ajuta pe fetele de acolo sa se ocupe cu mare atentie si tandrete de copii. Sint trei fete cu temperamente diferite, cu abilitati variate, de la care baiatul meu a invatat o multime de lucruri, si alaturi de care creste si descopera.

Se vor inscrie cu siguranta copii noi, mai ales ca a venit primavara, dar nu ma ingrijorez ca sosirea unuor copii noi in grupa i-ar putea afecta pe "veterani", atita vreme cit sint 3 educatoare pregatite special sa se ocupe de copii asa micuti.

Dotari: 5 puncte. Mai e o minune la Acorns: fiecare grupa are 4 sali amenajate si folosite special pentru fiecare parte a zilei, si tip de activitate (sa tot fie cam 100 mp pentru o grupa, e spatiu mult, nu?). Au jucarii si carticele multe, special pentru virste asa mici, si ceva foarte interesant, au o masuta unde se pot juca cu apa in interior. Pot sa scriu la dotari si despre baie? Au "in dotare" olite, prosopele, periute si pasta de dinti, toate personalizate, masa de schimbat cu Pampers, servetele, si tot ce mai trebuie. Noi ducem la gradi copilul si un rind de haine de schimb, restul e acolo.

Curatenie: 4 puncte.Cum gradinita e deschisa anul trecut, toate sint noi, si ma gindesc ca si usor de intretinut. E curat, dar am si eu un of cu gradinita asta, ca prea erau toate roz: parintii si vizitatorii intra incaltati... Cel mai expusa e incaperea mare, din centru, dar si acolo stau copii, se joaca pe jos. Chiar si asa, pare curat.

Mese: 4 puncte Meniul e afisat in fiecare saptamina, e variat, daca ceva nu vrei sa-i dai, spui si se rezolva, mincare se pregateste acolo, copiii o iubesc pe dna care le face papa. Baiatul meu a facut o perioada greva supei, nici macar nu gusta cind vedea ca e de mincat cu lingurita. La gradi a reinceput sa manince supa si ciorba. Tot acolo maninca si mazare, de exemplu, de care nu se atinge acasa.

Acum ca mi-am amintit de zilele cind baiatul meu era la un mic regim, cu piine prajita, orez, carne fiarta, din astea, mai ca-mi vine sa schimb punctajul sa zic 5 puncte. Au pregatit pentru el special numai ce avea voie. Totusi, parca sint prea rar fructele in meniu, asa ca pastrez punctajul.

Activitati in gradintia: 4 puncte. Pentru virsta copiilor de la Tiny Tots (intre 1 si doi ani), nu ma astept si nici n-as vrea ca timpul pe care il petrec acolob sa fie prea organizat, prea incarcat. E dificil sa va spun cu mare acuratete ce fac, atita timp cit copilul e prea mic sa-mi povesteasca si noi ori sintem prea grabiti sa ne luam repede copilul seara, sau nu prea putem sa ne ducem la intilnirile lunare. Dar despre activitati poti afla si altfel: pe unele le vezi in fotografii, altele au dat rezultate "palpabile" expuse prin gradinita, pe pereti, de altele imi dau seama cind il vad acasa pe baiatul meu ca repeta ce a facut la gradi.

O mamica de la Acorns, care cred ca e in aceeasi grupa cu noi, se plingea ca nu fac activitati multe, ca "vegeteaza". Cred ca depinde ce asteptari ai de la un copil mai mic de doi ani, pentru ca acum cam asta e virsta maxima la grupa lor.

E adevarat ca n-au ajuns la tabla inmultirii si inca nu fac prezentari in Power Point, dar stiu ca de la Acorns baiatul meu a invatat multe si variate, asa ca in citeva luni petrecute acolo, stie sa picteze (multi copii nu stiu sa tina un creion in mina la 1 an jumate), sa faca "circle, circle" (cu creionul pe hirtie), sa danseze cu partener/a, sa fie tandru cu alti copii, sa-i protejeze pe cei mai mici, sa manince singur, sa-i respecte pe ceilalti copii la ora de somn, chiar daca el nu doarme, sa stringa jucariile, sa stea la colt cind face pozne intentionate si multe altele. De vreo citeva zile se joaca prin casa, se aseaza cu spatele la perete, se pregateste, spune: "one, two, three, go!" si porneste in fuga. Daca se suie undeva, isi spune singur "Down please!" si altele asemenea. Ma gindesc ca daca nu are amintiri dintr-o viata anterioara, tot la gradi a invatat.

Ce sa mai incoace si incolo, daca ar fi sa mai aleg odata, tot la gradi l-as duce tot de la virsta asa mica si tot la Acorns, chiar daca toata iarna cind mucisori, cind tuse, cind febra(deh, reversul socializarii...), chiar daca a plins la inceput vreo doua saptamini de mama focului, de nu puteam sa fac nimic toata ziua la serviciu.

Activitati extracurricurale. M-as ingrijora daca ar fi. Nu cred ca e cazul, si daca moderatorul imi permite, as mentiona cumva ca pentru o grupa de virsta asa mica, nu se poate lua in calcul si criteriul acesta. Decit doar daca ne bucuram ca nu exista, si atunci notez cu 5 puncte lipsa lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Sunt intr-o maaare dilema. Piticania mea are doar un an si 4 luni, dar de la toamna trebuie sa o dau la gradi.
Si bineinteles ca am inceput lungile cautari de gradinitze. Am vazut multe deja, dar asta chiar mi-a placut. Cel mai mult faptul ca are o curte fff mare, plina de jucarii.

Dar nu am cum sa stiu chestii "din interior". Adica una e sa arunci o prvire in 10 minute si cu totul altceva sa ai copilul acolo. Asa ca, pleeease, . Pote sa-mi dea cineva mai multe detalii?
Nasol e ca e lista de inscriere. O grupa e deja gata si locruile limitate. Deci decizia trebuie luata destul de repede.

Multumesc in avans!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fiecare mamica vede o gradinita prin prisma asteptarilor fiecareia. As vrea sa fac un comentariu obiectiv la ce a scris Melena despre Baby Acorns: am intrebat clar directoarea despre pregatirea celor 3 asa-zise "educatoare", si nici macar una nu este de fapt educatoare (la grupa Tiny Tots).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput