Szeged - 7
Raspunsuri - Pagina 8
ZoRi spune:
Ciao! Vă urmăresc de câteva zile și azi mi-am făcut curaj sa vă scriu. Mai primiți un membru în clubul vostru? Sunt din Timișoara și am la activ 2 IA, 1 FIV și 1 FIV+ICSI, toate la TM. Eu n-am nici un fel de problemă sau am și nu s-a descoperit, în schimb soțul are orice probleme, oligospermie. Fertizările le-am făcut anul trecut, la FIV nu s-au obținut embrioni, iar la ICSI 3 embrioni dar nu s-au prins. FIV l-am făcut la Bega, iar ICSI la Munteanu.
Vrem să încercăm și noi la Szeged.
Mă bucur că v-am găsit pentru că așa sper să am cu cine să împărtășesc tot ce mi se va întâmpla în continuare.
Vă pup! Aștept răspunsul vostru!
andicu spune:
ZoRi, bine-ai venit printre noi! imi pare rau ca te-ai chinuit degeaba pana acum! sunt sigura ca de data asta o sa reusesti! cred ca toate fetele de la acest subiect sunt de parere ca ai facut cea mai buna alegere!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
andicu spune:
Buna dragelor.
Azi e prima zi de injectii! adica va anunt ca am facut primul decapeptyl, in brat , ca asistenta de la cabinetul dr meu a zis ca asa fac ele... m-a durut un pic, dar suportabil si sunt convinsa ca in burta e altfel, mai usor! maine ma duc la o policlinica sa le fac pe amandoua, ca maine incep in paralel si Gonal F, si sper ca de duminica sa mi le fac singura.
Am zis amin si Doamne ajuta! m-am inchinat si ne-am rugat amandoi (eu cu al meu) sa fie prima zi din viata noastra de viitori parinti! de-acum, cu Dumnezeu inainte si cu multa incredere si optimism ca vom reusi!
Vreau sa va spun ca de ieri de cand au venit uratii, mi s-au detensionat sanii si e mult mai bine! de azi am inceput si Aspirin protect, continui cu Elevit si ma chinui sa beau 2 litri de apa pe zi , ceea ce nu e foarte usor!
Gata cu raportul!
Acum astept timisorencele sa dati un semn daca ne intalnim sau nu luni, pe 08 mai?!
Pozele mele
delphi_07 spune:
Zori esti printre prieteni
andreea sa fie cu noroc aceasta prima injectie ...cum ai hotarat sa-ti faci injectiile?...toate la aceeasi ora, una dimineata si una seara...sau cum?...aspirina si elevitul ti le-a recomandat dr?...iti tin pumnii
pentru toate fetele
andicu spune:
Delphi, i-am scris dr Zadori si l-am intrebat cum sa fac injectiile; mi-a spus ca pot sa le fac si pe-amandoua odata, dar ca vrea sa le fac dimineata; nu mi-a zis sa le fac mereu la aceeasi ora, dar am sa incerc sa ma tin totusi de ora.
Elevitul si Asiprin Protect mi le-a recomandat el , din prima zi de stimulare, si mi-a mai precizat sa beau minim 2 litri de apa/zi.
Hai ca mai ai putin si ma urmezi!
Pozele mele
pussi spune:
Andicu, Bafta!!!
Fetelor ne intalnim luni??????? Ce ziceti de Piata Unirii pe o terasa? sau vreti la Mall? Ora 18 :30 sau 19 e bine? Cu mine s-ar putea sa mai vina cineva, Ioana, de la laparoscopie.
Pupici
PUSSI
andicu spune:
Pussi, eu vin! Piata Unirii e in centru, zona aia cu Opera si Biserica?
Mirabella?
Auburn?
Astept sa ne ziceti daca va puteti face si voi timp.
Pozele mele
ZoRi spune:
Ciao fetele mulțumesc că m-ați primit în clubul vostru, sper să-mi purtați noroc.
Pot să vin și eu la întâlnirea voastră? Sper că nu sunt prea băgăcioasă.
ZoRi
Pis spune:
Andicu fata draga, pentru ca observ eu nu mai scrii decat la "Szeged" (si mi se pare normal) am intrat sa-ti spun ca iti tin pumnii stransi, sa ia grija de tine , cand poti mai da-ne un semn de viata...si cine stie poate cand te duci tu la Szeged la eco sa-ti vezi ...te rog sa ma programezi si pe mine...
Dar pana atunci multa bafta si multi
Pis
diciu spune:
Andicu...stiu ca duminica plecati spre Timisoara!...iti doresc sa fie bine...drum bun...sa fie cu noroc...intr-un ceas bun!!!..ca sa fie asa cum ca doriti..sa aveti copilasul vostru!
Ma gandesc la tine!
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"