fiv dr dragos albu 46
Raspunsuri - Pagina 9
roxana33 spune:
Anastasia 7,cum te simti?Sa stai cuminte,sa-ti iei concediu si sa faci tot ce-ti spune doctorul nostru.Eu nu pot sa-ti spun decat ca de cand fac Clexane imi sangreaza putin gingiile,dar atat.Pe mine chiar m-ai speriat cu ceea ce ne-ai povestit.Sa te faci bine sa poata creste bebeii in burtica. si ai mare grija de tine si de copii si nu ne da emotii,da?si bebelusii.
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana33 Anastasia 7,cum te simti?Sa stai cuminte,sa-ti iei concediu si sa faci tot ce-ti spune doctorul nostru.Eu nu pot sa-ti spun decat ca de cand fac Clexane imi sangreaza putin gingiile,dar atat.Pe mine chiar m-ai speriat cu ceea ce ne-ai povestit.Sa te faci bine sa poata creste bebeii in burtica. si ai mare grija de tine si de copii si nu ne da emotii,da?si bebelusii. VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010) Mutatia 675 4G heterozigota Mutatia 844G heterozigota |
Roxana, in primul rand, multa bafta pt tine, puiule, si sa fie foarte bine totul pana la capat!
De ce spui tu, cu gingiile, am trecut si eu, incepuse pe la 5-6 saptamani, dar mi-a spus Albu ca e normal pt ca devenim mai sensibile pe sarcina. Am ramas cu problema asta de atunci, dar acum nici nu o mai bag in seama pe langa spaima pe care a trag cu celelalte doua sangerari.
Mariped, Qiao, Cami multumesc din suflet pt toata sustinerea. O sa fac si o vizita la hematolog iar , sa vad dc nu e in neregula ceva cu D-dimerii sau cu anti-fxa si poate trebuie schimbata doza de Clexane...Albu nu s-a putut pronunta sub acest aspect. Merg intai la Avram iar si apoi cu ce imi spune si rezultatul la analize o sa ma intorc la Albu, sa vad ce spune si el dupa aceea.
Ma gandeam, Mariped, la ce mi-ai spus si tu,cu cazul spus de tine, ca tot Clexane-ul asta, facut zi de zi atata timp da contractii si el...nu mai stiu ce sa cred nici eu...
Mirela, Angelica, Alilumi, Aristica,Corry, Anna, Rammy, Maruscha, va pup pe toate! Daca am uitat pe cineva, iertati-ma, e din cauza zapacelii, va pup pe toate.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
20+ cu 2
roxana33 spune:
Alexa1986,iubita,nu te mai supara ca tot tie iti faci rau.Bine ca te-ai descarcat,ai plans si te-ai hotarat sa incepi un plan de bataie.Bine ca stii care este problema si sunt medici,cum este d-nul dr.Mihalca,care o sa-ti ofere solutii.Sotul meu are teratozoospermie si timp de 3 ani ne-au spus ca-i normospermie pe la celelalte clinici:Kaali Institute si Giulesti.Abia analiza de la Synevo ne-a adus cu picioarele pe pamant,si se dusese s-o faca el,fara recomandarea nimanui.M-am umflat de plans.Si la MedLife a descoperit ca are si un enterococ,bonus.Atunci m-am umflat de plans a doua oara.Si ca sa nu fiu mai prejos,tot aici,la MedLife am aflat de mutatiile mele la trombofilie.Atunci cred ca a plans elNe-am certat de sute de ori ca nu s-a preocupat mai din timp de lucrul asta(si se dusese sa faca spermograma pe la 2 laboratoare fantoma,de cartier si ii ieseau 98% spermatozoizi buni),nu mai zic ca la Giulesti ne facusera si inseminare si FIV plus cei de la Budapesta,dar trebuia sa gasesc un vinovat,de parca daca as fi stiut de cand ne-am cunoscut ca are problema asta nu m-as mai fi maritat cu el.Are alte calitati care fac ca problema asta sa dispara
Si acum sa trecem la lucrurile concrete pe care am vrut sa le stii,in afara de povestea noastra trista de pana acum.sotul meu a luatProFertil,timp de 1 an si jumatate,,dar imbunatatirile erau mici,de la 78% forme anormale scazusera la 69% forme anormale,motilitatea era mereu buna,80-81%,scazusera defectele capului,de la 66%la 36%,defectele gatului crescusera de la 14% la 45% si scazusera defectele cozii de la 48%la 15% si crescusera formele normale de la 22% la 31%.Am inteles ca multi barbati iau spermotrend,e mai ieftin.Noi faceam comanda in Austria ptr. medicamentul sotului si costa 140 de Euro cu tot cu TVA si taxe postale ptr. 3 luni.Tasteaza profertil pe net si ai sa vezi substantele componente,vezi ce ii da si d-nul dr si daca iesi mai bine cu banii ptr medicamentele din tara si cantitatea e la fel,iei ce iti recomanda dr.Mai sunt utile si sfaturile celorlalte fete.Branca ursului are contraindicatii la persoanele cu hipertensiune.Noi am luat medicamentul la indicatiile urologului din Constanta.Pe analize plus histeroscopia mea,ca fost facuta la MedLife,am dat cam 5600Ron,pe FIV+ICSI+Congelarea embrionilor am dat 9700Ron si pe tratmentul ptr FIV am dat cam 4000Ron.Sa-ti faci card MedLife,am beneficiat de reducere la FIV si la unele din analize.Medicamentele le-am luat mai ieftin cu reducerea de pe cardul Sensiblu dar merita incercat si la alte farmacii,de ex.farmacia Tei.Sa nu te apuci sa-i dai nimic de capul tau sau fiindca asa ai auzit,ca eu era sa-i fac o injectie care cica creste nivelul de testosteron si cand a auzit urologul a zis ca bine ca am intrebat ca-i omoram toti spermatozoizii.Intrebi intai urologul sau ginecologul si apoi ii dai.Cat despre Giulesti,trebuie sa stai cu ochii pe ei ca pe butelie.Daca n-ai dr.tau interesat de tine si de reusita ta,esti a nimanui.La noi embrioloaga,dr.Coricovac,nici macar nu ne citise dosarul sa vada ca ne trebuie ICSI,ne facuse fertilizare normala.Cica:mie de ce nu mi-a spus nimeni?Pai cine,ca noi vorbiseram cu dr.Dascalescu si ea plecase la un congres.Deci cine sa-i spuna?Plus ca nu avem nimic din ce ne-au facut acolo ca nu ne-au dat dosarul ca trebuia aprobat de domnul profesor Marinescu,care era mereu ocupat si noi ce era sa facem,sa asteptam toata ziua?Cu tot cu banii dati la asistente si la doctor tot acolo ajungi si ti se vorbeste urat.Din 7 foliculi buni mi-au pus unul singur cu ICSI de a doua zi,cand toata lumea stie ca ICSI de a doua zi nu functioneaza.Daca reusesti totusi sa intri in program si optezi ptr Giulesti,mai bine te duci la dr.IonIonutz,macar sa se stie pe acolo pacienta cui esti.Vezi totusi si celelalte variante,cum mai ziceau fetele,de ex.dr.Predoi.La ea ne trimitea medicul meu ginecolog de la Constanta dar i-am multumit si i-am zis ca deja mergem la d-nul dr.Albu.Te pup si sa nu fii suparata,ai sa vezi ca,usor,usor o sa rezolvati si problema asta,important e sa ai medici buni care se pricep sa-ti rezolve problema.Si cum spunea Aristica,important e ca tu sa fii in regula,sa duci sarcina la termen,ca 10-12 sprmatozoizi buni sigur se gasesc,ai sa vezi.
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota
alexa1986 spune:
Iti multumesc tare mult Roxana, sa stii ca am fost(si inca mai sunt) foarte deprimata zilele astea, ma tot gandesc la un copil ca la ceva imposibil, am incercat sa caut solutii dar momentan m-am lovit de un zid de beton, singura solutie pe care o am in momentul de fata este credinta mea in D-zeu si speranta ca o sa tinem si noi intr-o zi in brate o minune, un copil, COPILUL NOSTRU, din pacate traim intr-o tara in care a avea un copil este un lux, nu intru in amanunte pentru ca ar fii mult prea multe lucruri de reprosat din punctul asta de vedere, nu ne dam batuti. Astazi o sa ma duc la moaste la Mitropolie si o sa ma rog pt voi fetelor, sa ne ajute D-zeu sa fim mame.
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.
aristica spune:
alexa sper din tot sufletul ca eu sa nu fi contribuit la tristetea voastra
anastasia tie nu-ti pot spune nimic, in afara de:Sa va ajute Dumnezeu!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Anastasia_7 spune:
Aristica, tie ti s-a dat sa faci Lentogest?
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
20+ cu 2
alilumi spune:
azi mi-am luat acasa copchii. sper ca dintre toti, macar unul sau doi sa ramana cu minitza!
Vino, puiul mamii!.../ Nani, nani, puiul mamii,/ Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos,/ Sa te bata vanturile,/ Sa te ninga iernile,/ Sa te faci mare, voinic,/ Sa iesi noaptea la colind,/ Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/ Numai cu mainile goale,/ Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca./ ... Vin, mama!
Anastasia_7 spune:
Va mai scriu "un rand", sa ramana informatia macar ca si Caz, in situatia in care se mai confrunta cineva cu asa ceva, sa nu orbecaiasca ca mine si sa nu se imbete cu apa rece, ca ar fi o exagerare dc iti iei toate masurile de preventie. Eu totusi am crezut ca nu e un capat de tara si nici ceva grav, dar uite ca e bine macar sa intrebi in stanga, in dreapta...
Am sunat-o pe dr Avram in seara aceasta, ca iar am trecut printr-un episod cu sangerarea masiva si nu am mai amanat. M-a avertizat ca am stat prea mult pe ganduri pana sa iau in seama la modul serios sangerarea asta,m-a trimis maine la repetat niste analize, printre care si d-dimerii si mi-a spus sa vorbesc cu Albu neaparat in seara asta sa stie ca ar fi indicat sa opresc Clexane-ul incepand cu seara asta ,pana vedem ce se intampla, sa nu risc o hemoragie in zilele urmatoare, jos sau intern.
Dr Avram a spus ca mutatiile mele nu ar mai necesita heparina in trimestrul 2, MTHFR da complicatii in primul trimestru, iar PAI in al treilea, deci eu as fi oarecum intre aceste momente. Acum astept si opinia dr Albu, sa vad dc imi da ok-ul sau nu pt seara asta la injectat sau sa vad ce trebuie sa fac altceva. D-dimerii mei , la ultimele analize facute, cereau totusi Clexane, acum nu stiu nici eu ce sa mai zic.....in fine, cam asta e tot pe moment.
Parintele Arsenie Boca
20+ cu 2
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alilumi azi mi-am luat acasa copchii. sper ca dintre toti, macar unul sau doi sa ramana cu minitza! Vino, puiul mamii!.../ Nani, nani, puiul mamii,/ Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos,/ Sa te bata vanturile,/ Sa te ninga iernile,/ Sa te faci mare, voinic,/ Sa iesi noaptea la colind,/ Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/ Numai cu mainile goale,/ Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca./ ... Vin, mama! |
Alilumi, si sa stea fata linistita si pozitiva perioada ce vine, iar embrionasii sa se lipeasca de mama lor pt 9 luni care urmeaza
Parintele Arsenie Boca
20+ cu 2
maruscha80 spune:
Hello anastasia...
Da vad ca te-ai "hotarat" sa le stragi pe toate si sa te declare mmf-ul caz...offf
Eu fac injectiile alea zilnic, si imi sangeazeaza un pic gingiile si nasul...insa un pic, bineinteles ca nu e normal sa iti curga sange si pe nas si pe gura. Oricum, daca intrerupi injectiile o perioada de cateva zile, bineinteles cu acordul lui albu, nu cred ca sa fie vreo problema. eu le-am oprit vreo 4 zile cand am facut amniocenteza...si am 3 mutatii heterozigote.
:a fel ca si celelalte fete, iti zic si eu sa ai grija de tine si de puiuti, nu esti prima care petrece o parte din sarcina in pat...va fi ok, fiindca te mai ajuta mult si psihicul.
ai grija de tine!
32+ cu