fiv dr dragos albu 46

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

anastasia,draga mea...am ramas cu gura cascata citind pataniile tale.
Doamne-ajuta sa duci cu bine pana la termen bebelusii.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Samira, multumesc mult pentru incurajare si sustinere. Trecem noi si peste astea, bebeii sa fie bine sa sa ii duc cat mai mult spre termen. Atat imi doresc.
Maruscha, tu de cat timp faci Clexane? Tot de la inceputul schemei FIV? Eu am facut Fragmin 3 luni in continuu, iar de la sfarsitul lui august pana acum am facut Clexane. In continuu, singura pauza a fost intre sfarsitul schemei FIV si punctie. Tot heterozigote sunt si ale mele, ce poate sa mai difere sunt cifrele din rezultatele d ela analize, la timpii de coagulare, etc....

Am primit acordul de la dr Albu sa intrerup Clexane, sa vedem dc se intrerup sangerarile. Fac si restul de analize maine si ramane sa vedem cum ies si ce va spune si dr Avram. Iar cu contractiile, poate trec cu injectiile astea noi.
Mariped, nu stiu dc am inteles eu bine, in ce imi povesteai tu, cu surioara gravida, ei i-a spus doctorul ca are contractiile pe care le are de la Clexane? Sau am inteles eu aiurea? Ca poate asa o fi si la mine si fac si Lentogest degeaba, ca adevarata cauza o fi tot Clexanul si eu ma intep acum si in fund degeaba...

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

20+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

OffAnastasia prin cate ti-a fost dat sa mai treci si tu...
Iti doresc din suflet sa-ti fie bine atat tie cat mai ales bebeilor
Si eu am avut in al doilea trimestru de sarcina probleme cu sangele care curgea din nas,insa a fost pe o perioada scurta de timp (cred ca in jur de 2 sau 3 saptamani ),
Si cumnata mea,cea cu gemenasii care este in 23 de saptamani a avut probleme cu colul s-a deschis extrem de rau si a trebuit sa faca cerclaj.Acum este bine,va trebui sa stea numai in pat nu in picioare sau in sezut ,pt a aputea duce bebeii pana aproape de termen,bebei care sunt destul de maricei,fetitza 600gr si baietelul 560gr
Cealalta cumnata are un baietel si va naste in decembrie tot cu grizonatul...
Asa ca Nasti,cat mai multa odihna la orizontala si totul va fi bine si cu siguranta vei depasi momentele acesta teribil de stresante
Pupici si multa sanatate

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Spunem si noi felicitari proaspetelor gravidute si uram succes fetelor care se pregatesc de proceduri ,sa se lase cu beta mare si multi bebei
Noi suntem binishor,am facut vaccinelul de patru luni,nu am ratat nici viroza de sezon garnisita cu nas infundat si mucishori.In rest,gangurim,vociferam, facem ploitze dam din maini si picioruse cu viteza maxima si pe zi ce trece tot mai rasfatata...
Va pupam si va uram multa bafta si noroc

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Bravo ali sa stea in burtica la tine cel mai/cei mai samatosi si frumosi cochii. (intelegem ca ai pus mai multi)
pici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ali multa putere embrionasilor si multa liniste consatencei mele. la cat mai putine ganduri "ciudate" in aceasta perioada
anastasia nu, n-am avut si d-asta. de ce nu-l intrebi pe doctor de Gynipral?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Anastasia - sa ai mare grija de tine si de bebei si sa te faci bine.
Nu stiu, eu de multe ori m-am gandit ca fac clexanul degeaba. Dar stii cum suntem noi acum, sa facem tot ce ne sta in putinta sa fie bine bebeilor din burtica.

Chiar m-ai pus pe ganduri f tare si ii voi trimite si eu mail dnei Avram, sa nu bag in mine atatea injectii daca nu au nici un folos, plus daca mai fac si rau.
Eu intotdeauna am spus - leacurile naturale sunt cele mai bune. Chimicalele nu ne ajuta cu mare scofala, mai ales pe sarcina.

Avem exemplul Annei si al lui Corry - ele n-au facut nici un clexane si sunt bine mersi. Nu au avut atatea probleme. Sunt atatea gravidute care nici nu au auzit de asa ceva, iar mamele noastre nici ecograf n-aveau....

Care erau efectele Aspenterului la bebelusi pe care ti le-a spus Albu?

Asta e parerea mea!
Ma rog pt toate sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Aristica, puiutz, nici nu am stiut nimic de Gynipral pana sa imi spui tu acum...nici nu stiu pt ce se da, o s acaut acum pe google. Habar nu aveam nici de Lentogest, abia acum cand au aparut problemele si mi le-a dat Albu s ale caut in strainatate sa mi le iau sa mi le fac, am auzit si de astea...
Bccami, iti raspunde mama si tie, ca dupa ora 5 intru iar pe net si va povestesc ce am mai facut si azi cu doctorii... De azi dimineata tot alergam de colo colo.

Ideea e ca aseara am sarit peste Clexane, cum mi-a spus dr Avram , dar tot am patit-o, la 3 dimineata am umplut iar perna cu sange, nas si gura...a inceput sa ma sperie rau chestia asta, ma innec prin somn ca bleaga si nici starea nu e deloc placuta...
Va [povestesc diseara mai multe, trebuie sa fug acum la institutul de hematologie, am fost trimisa si acolo.
va pup pe toate

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

20+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Doamne! Nasti , prin cate mai treci si tu. Asteptam vesti bune diseara, maine, cand poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Nasti - cred totusi ca clexane exista inca in organism. Poate dupa cateva zile sa-ti dai seama daca el este cauza, dupa ce se elimina complet.

Off, sunt asa curioasa care e cauza si ma supara ca nu se colaboreaza cum trebuie intre specialitatile astea - ginecologie -hematologie iar noi suntem cele care suferim.
Unul are o parere, altu o parere, ...nu mai stii pe cine sa asculti.

Astept vesti si sanatate muuuulta

Mergi la inceput