fiv dr dragos albu 46
Raspunsuri - Pagina 11
tudoralexa13 spune:
anastasia este socant prin ce treci dar sigur vei ajunge cu bine la sfarsitul sarcinii, bb vor fi bine si dolofani. este stresant, greu, dureros dar minunile tale iti dau putere si se vor gasi solutii pentru toti 3 ca sa fiti in forma la marea intalnire.Cu Dumnezeu inainte!
Dr. Avram tot la Medcenter Berceni este? tu o contactezi pe adresa de mail si faci programarea? Qaio a fost f. draguta si mi-a dat adresa de mail a D-nei doctor dar poate reusesc sa sun la clinica si sa-mi fac programare. poate ma lamuresti tu.
alilumi felicitari pt embrionasi. sa stai linistita, sa te rasfeti si sa te rasfete cei din jur,sa te rogi la Doamne-Doamne iar peste 2 saptamani o sa aflam cu toatele ca vom fi matusele
alexainteleg perfect ce simti cred ca toate intelegem, este frustrant sa te lupti cu partea financiara cand apar tot felul de probleme fiziologice si nu stii cum sa le rezolvi si pe la ce medici trebuie sa mergi. o sa fie bine o sa vezi, pana strangeti banutii mai faceti un tratament, mai o analiza si o sa treaca timpul asa de repede incat o sa uitati de toate problemele. te pup dulce si fii tare ca sigur o sa aveti si voi copilutul vostru mult asteptat.
Va pup pe toate,
Ralu_mv spune:
Alilumi, sa ai embrionasi cuminti si lipiciosi !te asteptam cu testul pozitiv!
Anastasia, e foarte ciudat ce ti se intampla ... dar mergi si fa toate analizele pe care le poti face, si sper sa iti dea un raspuns clar doctorii si totul sa fie bine
bcCami, pe cand ne spui azi ce comori ai in burtica, ca asteptam cu bucurie !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
alilumi spune:
anastasia,
multumesc din suflet pentru incurajari si ma rog pentru tine sa treaca mai repede aceasta perioada dificila, si sa vad aici fotografii cu minunile tale!
tinuta,
multumesc din suflet pentru tot! da, am pus mai multi (pe toti!) ca deh, varsta... biologica (eu avand 19 ani in suflet), probleme de sanatate, fiv 1 nereusit cu 3 de calitatea I...
ari,
bucuria mea ar fi fost completa in conditiile in care... nu iti mai amintesc. te imbratisez, doamna speciala!
tudoralexa, ralu,
multumesc din suflet si va doresc acelasi lucru!
si daca am uitat pe cineva, iertare si multumiri din adancul inimii!
eu abia acum am putut intra, ieri stand mai mult in pat. incerc sa fac tot ce tine de mine cat mai bine... restul sta in mainile Domnului! sper fara sa disper!
doamne speciale
Vino, puiul mamii!.../ Nani, nani, puiul mamii,/ Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos,/ Sa te bata vanturile,/ Sa te ninga iernile,/ Sa te faci mare, voinic,/ Sa iesi noaptea la colind,/ Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/ Numai cu mainile goale,/ Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca./ ... Vin, mama!
Anastasia_7 spune:
Tinuta, Bccami, Tudoralexa, Aristica, Qiao, Ralu si multumesc!
Sa va spun ce am facut azi. Am fost si mi-am facut si celelalte analize de coagulare pe care nu le aveam facute de alaltaieri , la Medlife, intre timp mi-au si venit rezultatele si au iesit f bune.
M-a sunat si dr Avram si mi-a confirmat ca nu am nevoie de Clexane si ca daca mai fac o sa mai multe probleme decat am....adica mai mult decat sangerarile astea zi de zi, noapte de noapte si par din cap cazut cu duiumul, firele foarte sensibilizate, asta desi eu nu sunt vopsita sa il afectez cu ceva.
7 zile stau pe pauza totala de Clexane, apoi voi repeta analizele de coagulare ( timpii de coagulare, d-dimerii, APTT ) si vedem cum reactioneaza organismul fara Clexane.
Aaa, si mi-a spus sa o anunt telefonic dc se mai repeta si in perioada asta de 7 zile scena cu sangerarile masive.
La 12-14 ore de la administrarea heparinei, aceasta nu mai apare in analize, adica nu mai influenteaza rezultatele. Aseara, eu n-am mai facut Clexane-ul, deci azi am recoltat pt analize dupa mai bine de 36 ore, deci rezultatele de azi au fost concludente. Cel mai sigur voi sti peste 7 zile cand le repet.
Acum, sa vad cum il anunt si pe dr Albu ca e cazul sa stau putin pe pauza de Clexane mai mult decat 1 zi. O sa-i trimit si dumnealui rezultatele de azi. Sper sa nu se supere, el a fost de la inceput pentru facut injectii cu heparina pe toata perioada sarcinii, dar uite ca si heparina asta are efectele ei adverse dc e administrata pe perioada lungi...asta se aplica in cazul meu, nu vorbesc de cazurile mai grave, cu mutatii homozigote de exemplu.
Oricum, fiecare caz si fiecare gravidutza are particularitatea ei, nicio sarcina nu seamana cu alta, fie si la aceeasi femeie, d'apoi la femei diferite...
Tudoralexa, eu azi am fost la Medcenter Vitan, e chiar vis-a-vis de Mall Vitan. Dr Avram mi-a spus sa merg acolo pt recoltare analize, pt ca este si dumneaei in mutare de la Medcenter Berceni in Medcenter Vitan. E foarte comunicativa si prompta, tine legatura cu pacientii si pe mail si telefonic. Iti voi trimite un pm cu nr. dumneaei si o poti suna fara proleme si sa ii prezinti cazul tau, spre a-si face o idee, cu siguranta te va ruga sa ii trimiti un mail, sa ii ramana si scris toate datele tale, istoricul de analize, investigatii, tot si apoi stabiliti de comun acord cum procedati mai departe.
Angelica, Alilumi, toate rugaciunile de bine si embrioni cu lipici,va pup , fetelor, Cami, te astept si pe tine cu sufletul la gat sa vedem ce surprize ai in burtica, cum se spune "fara numar, fara numar!", 1, 2 bebei, sanatosi sa fiti si tu si ei
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
20+ cu 2
inna08 spune:
anastassia eu am facut prontogest(progesteron injectabil) o fiola de 100 la 3 zile pana la 22 saptamani,apoi am facut o fiola la 7 zile de la 22 saptamani pana la 27 saptamani,apoi iar o fiola la 3 zile pana la 34 saptamani cand am intrerupt.
la mine progesteronul injectabil impreuna cu 600 utrogestan pe zi imi coagula f tare sangele.asa a fost in cazul meu.
poti sa-l intrebi pe dr.albu daca poti sa faci si tu prontogest injectabil.daca da, eu mai am 7-8 cutii tinute la frigider pe care ti le donez.
36+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
inna08 spune:
alilumi iti tin pumnii.doamne ajuta.pup.
36+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
Anastasia_7 spune:
Gata, am si acordul dr Albu pt pauza de 7 zile! Pa-pa Clexane pana miercurea viitoare.
Faceam si eu haz de necaz in seara asta, scap de intepat in burta in perioada asta, dar ma intep totusi in popou cu Lentogestul, sa nu imi pierd antrenamentul.
Va tin la curent, oricum. Asa, dc va povestesc si voua, ne mai informam una de la alta, mai prevenim pe parcurs.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
20+ cu 2
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inna08 anastassia eu am facut prontogest(progesteron injectabil) o fiola de 100 la 3 zile pana la 22 saptamani,apoi am facut o fiola la 7 zile de la 22 saptamani pana la 27 saptamani,apoi iar o fiola la 3 zile pana la 34 saptamani cand am intrerupt. la mine progesteronul injectabil impreuna cu 600 utrogestan pe zi imi coagula f tare sangele.asa a fost in cazul meu. poti sa-l intrebi pe dr.albu daca poti sa faci si tu prontogest injectabil.daca da, eu mai am 7-8 cutii tinute la frigider pe care ti le donez. 36+ Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete. |
Multumesc mult, Inna. E vreo diferenta intre Prontogest, ce ai facut tu, si Lentogest, ce mi-a dat mie? Si tu a trebuit sa le iei tot de peste granita?
Pana pe 7 noiembrie, cand am morfofetala, am injectiile de Lentogest luate deja si dc pe 7 imi spune dr ca trebuie sa mai fac, chiar o sa-l intreb dc pot lua Prontogest si iti cumpar eu cutiile ramase.
Dar dc pana atunci mai apare vreun caz, o fata care are nevoie de ele, sa dai din ele, sa nu te incurc
Uite ca de faza asta nu mi-a spus nimeni, nici Albu, nici Avram, ca dc fac concomitent progesteron injectabil si pun si 600-800 Utrogestan pe zi, se poate intampla sa se coagulezez sangele mai tare. Tu cum ti-ai dat seama de problema aceasta, la analize sau au fost si simptome?
Te pup
Parintele Arsenie Boca
20+ cu 2
salexa spune:
Astazi a fost o zi mare. Am facut eco sa vedem cati bebei sunt. Dupa ce a dat cu gel maciuca magica Dr albu a inceput sa zambeasca, sunt doi bebelusi. Unul nu am putut sa il auzim pntru ca era mai sus dar a spus ca este bine.
Inainte sa ies din cabinet nu am putut sa ma abtin si i-am spus ca am stiut de ce ma tin batoasa si nu am vrut donator. Mi-a spus ca este foarte bucuros si ca am fost foarte norocosi.
BCami are si ea un embrionas.
Ralu_mv spune:
Salexa si Cami, sa va duceti micutii pana la capat sanatosi !
Sarcina usoara va doresc, fiecareia in parte
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite