fiv dr dragos albu 46
Raspunsuri - Pagina 8
bccami spune:
Citat: |
bccami, cand faci beta? pe cine mai felicitam saptamana asta, cime mai are beta? |
Anna, eu am facut beta acum 2 saptamani, cred ca m-ai confundat . Dar nu-i nici o problema.
Joi mergem la eco sa-l vedem pe puiutul/puiutii nostri.
Va pup si va sustin
mirela2 spune:
citat din mesajul lui tannoo25 mirela, foarte frumosi baietzii tai si, par asa cuminti ... |
par numai
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
tannoo25 spune:
auzi, mirela, mai stii cat mancau la o masa cand erau pe la 2 si 3 luni?
cum doar par cuminti...nu sunt?!
nouasnrs spune:
Sunt "noua" pe aici si am programare la albu de vineri intr-o sapt. Imi puteti spune daca e ok? Eu am multe analize facute, inclusiv laparo, iar spermograma sotului e ok respectiv astenoteratozoosperime moderata si totusi nu raman nici natural si nici cu inseminare (am facut 2 cred ca nu sunt sigura de ce a facut acea doctora). Multumesc.
alilumi spune:
nouasnrs,
din punctul meu (al nostru...) de vedere, este mai mult decat ok (daca te referi la dl. dr.), ca doar suntem pacientele sale de bunavoie si nesilite de nimeni... deci multumite.
din cate stiu, mare parte din analize ti le ia in considerare (adica nu le repeti, decat daca are dubii serioase cu privire la diagnosticele respective). desigur ca va trebui sa mai faci cateva... dar asta stabileste dl. dr.
eu as zice sa mergi cu incredere la dansul. pe langa faptul ca este un bun profesionist, este si o persoana respectuoasa, calda.
Numai bine!
valy27 spune:
buna dragelor.
poate sunt off topic,ma preg si eu pt un fiv,dar nu cu doctorasul,insa va citesc demult,si m-ati mai ajutat cu raspunsuri.
am o nelamurire legata de MENOPUR.
TREBUIE TINUT LA FRIGIDER? PT CA LA FARM TEI,SENSIBLUE-MI-AU SPUS CALAR CA NU TREBUIE LA FRIGIDER,INSA CLINICILE RECOMANDA SA-L TINEM LA FRIGIDER.EU IL AM MAI DEMULT ,DAR NU L-AM TINUT LA FRIGIDER....
OARE IL POT FOLOSI?
alexa1986 spune:
Buna dimineata,
Din pacate draga ANNA nu indeplinim conditiile pentru FIV gratuit adica nu avem doi ani de la casatorie, suntem de 6 ani impreuna, 1 an si 4 luni decand ne-am casatorit si 2 ani decand incercam sa avem un copil. Trebuie sa facem rost de bani cumva, o sa ne ajute D-zeu, sunt sigura de asta.
Va pup pe toate si va multumesc din suflet pt ajutor, va tin la curent cu situatia noastra.
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.
Anastasia_7 spune:
Am lipsit cateva zile si s-au scris si s-au intamplat atatea...
Angelica, mama, incep cu tine, ma alatur si eu fetelor trup si suflet, sa fie lipici din belsug zilele acestea doua si sa vina cu mare bucurie aceste 2 zile de Sarbatoare in care faci inseminarea. Doamne, ajuta, copilutz!
Fetelor, as vrea sa ma sfatuiesc si cu voi. Zilele astea cat n-am mai intrat deloc pe forum au fost urate, am avut contractii la inceput mai mici, apoi de alaltaieri noapte, din ce in ce mai mari. Nu mai intru in toate detaliile,ca trebuie sa ma mentin optimista total, dar am nevoie de cateva sfaturi . In ultimele 2 zile am facut 2 vizite de urgenta la Albu, m-a trecut pe Lentogest, 1 injectie la 3 zile si 8 Duphaston/zi.
Lentogestul nu se gaseste in Romania, decat in afara, am facut rost de 5 injectii sa le pot incepe de urgenta. Pana fac morfofetala, am tratament. Zilele astea vedem dc se cere serclaj. Ati facut vreuna dintre voi injectii din astea? Sau mai are cineva de vanzare, tinute la frigider, sa stiu dinainte dc cumva raman in pana si nu o sa-mi mai poata aduce persoana care mi-a facut rost de astea 5, sa stiu din timp la cine sa alerg, sa nu raman fara.
Partea la care nu m-am asteptat e ca trebuie sa stau mai mult la orizontala, mi-a spus sa-mi iau concediu pt sarcina cu risc si sa stau la pat.
M-am mai si speriat cu cateva cazuri pe care mi le-a povestit dupa consultatie, de nastere la 27 si la 29 de saptamani, cu serclaj facut cu tot....O sa stau cuminte sa stea puii cat mai mult la locul lor, asta trebuie sa fac.
Si partea a doua, surorile mele mutante s-au confruntat cu beleaua asta, sa le curga sange din nas mult, cheaguril etc....si noaptea si ziua, asa, dintr-o data, dar in cantitate mare? Am patit-o si la Albu ieri de nu stiam cum sa il facem sa se opreasca. Nici el nu a stiut ce se intampla exact, pt ca imi curge si pe nas si pe gura si e groaznica starea ca nu am cum sa inghit (scuzati-ma ca intru in detalii din astea neplacute..) si curge mult. Astept acum rezultatele de la hemoleucograma, Albu spune ca s-ar putea Clexanul sa imi provoace reactiile astea, dar chiar asa de mult sa curga? A mai patit cineva asa cu Clexanul?
Va pup cu tot dragul pe toate si astept numai vesti frumoase saptamanile astea de la voi,ca ma imbarbateaza si pe mine tare mult cand aud de bine de la voi, dragele mele!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
19+ cu 2
mirela2 spune:
citat din mesajul lui tannoo25 auzi, mirela, mai stii cat mancau la o masa cand erau pe la 2 si 3 luni? cum doar par cuminti...nu sunt?! |
120 ml din 3 in 3 ore
ca si acum de altfel.....bun ziua beau dimineata la ora 6 120-150 ml lapte, la ora 9,30 - 10 fructe intre 150-200 g de caciula, apoi la ora 12 120ml lapte, la ora 15,30-16 intre 200-250 g legume cu carne, ou sau simple sau peste, pe la ora 18-18,30 daca suntem acasa le dau 120 ml lapte, daca suntem cu masina 150 ml lapte, ca mai trag un pui de somnel dupa 19,30 ii mai incerc cu un iaurt si apoi la culcare 150 ml -200 ml lapte cu cereale, Razvi o masura, Robi 2 masuri
asta e programul de saptamana trecuta
si noaptea se trezesc la 3 ore, ca la spital si daca nu le dau macar 120 ml lapte se pun pe urlat de nu mai doarme nimeni in bloc (n au dormit in 10 luni, nici o noapte fara lapte)
pana sapt trecuta aveau un somn de la 10 juma pana pe la 12, cel tarziu 13 si al doilea somn de la 16 pana pe la 18
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
roxana33 spune:
Aristica,multumesc ptr.incurajari si te sustin ptr.viitorul FIV norocos,cu siguranta
Cami,multumesc ptr. sustinere,abia astept sa aud vestile despre echo si cate gagalici sunt
Alilumi iti tin pumnii,la randul meu,si abia astept vesti,mai ales ca azi e ET daca am socotit bine.Sa dea Dumnezeu sa fie o zi la fel de norocoasa pe cat de mare e sarbatoarea de azi
Miruna,multumesc foarte mult ptr.toate gandurile bune si incurajarile si iti doresc punctie usoara si embrioni lipiciosi mai ales ca mai ai cateva zile pana la punctie
Pestic,multumsc mult ptr.sustinere
Miha puf,succes azi,la ET,sa fie embrionii lipiciosi timp de 9 luni
Angelica,mult succes,azi faci inseminarea?Ce ti-au zis?
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota