fiv dr dragos albu 46

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

mirela, foarte frumosi baietzii tai
si, par asa cuminti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

bravo ali
angelica sunt alaturi de tine si cu degetele de la picooare chircite, da?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Asa ,asa , multumesc tuturora din suflet pt sprijinul vostru ,inseamana fff mult pt mine!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Buna ziua,
Va multumesc din suflet pt sfaturi si ca sunteti alaturi de noi, aseara dupa ce am plans si m-am intrebat cam o jumatate de ora de ce ni se intampla noua asa ceva, am discutat si cu al meu sot si ne-am hotarat asa:
1. Sa faca toate analizele de sange pe care i le-a dat Mihalca si dupa aceea sa mergem la el, sa vedem ce zice.
2. Sa urmeze un tratament naturist
3. Si in aprilie sa facem FIV+ICSI cu Dragos Albu. Pana atunci incepem sa renuntam la multe ca sa putem strange bani pentru FIV.
Va mai rog sa imi spuneti daca se poate cam la cat se mai ajunge un FIV+ICSI+TRATAMENT.
Va multumesc tare mult.

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Citat:

3. Si in aprilie sa facem FIV+ICSI cu Dragos Albu. Pana atunci incepem sa renuntam la multe ca sa putem strange bani pentru FIV.
Va mai rog sa imi spuneti daca se poate cam la cat se mai ajunge un FIV+ICSI+TRATAMENT.
Va multumesc tare mult.

Eu mi-am notat cam toate cheltuielile pe care le-am facut si tot ce a insemnat analize, tratamente, consultatii inclusiv FIV cu ICSI, se ridica la suma de 17.000 lei. Cam atat am cheltuit noi. Tot ce am putut lua compensat, am luat.
Dupa care am mai avut alte cheltuieli cu hiperstimularea, bhcg si tratamentul de dupa ET.

Succes si cu incredere tot inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

alexa, draga de tine,
Nu vi se intampla doar voua "asa ceva". Ma bucur ca te-ai mai linistit si ati reusit sa va faceti un "plan de bataie" (te felicit pentru asta, pentru ca este foarte important!!!). Trebuie sa le luati pe toate rand, si astfel le veti si rezolva.
Acum, referitor la intrebarea retorica de mai sus, nu isi are rostul. Te chinuiesti inutil. Fiecare dintre noi avem o "cruce" de purtat, pentru unii mai usoara, pentru altii mai grea. Greutatile nu vin in viata noastra ca o pedeapsa pentru nu stiu ce greseli ne imaginam noi ca le-am facut. Ele vin pentru a ne intari, pentru a ne suda, pentru a ne incerca si pentru ca... sunt parte din viata asta!
Eu te rog sa fii optimista in ciuda tuturor dificultatilor. Ajuta enorm o atitudine pozitiva. Descarca-te, plangi, tipa pentru o zi sau doua, sau o saptamana, dar dupa ce te aduni, priveste inainte!
Hai, capul sus! Am observat uneori ca unele situatii care ni se par atat de complicate, chiar imposibile, odata surmontate, parca nu mai sunt atat de "fioroase"...
Curaj! Cu o atitudine pozitiva, la anul dupa fiv, ai sa fii mamica! In ciuda tuturor incurajarilor celor din jur, puterea nu o vei gasi decat in tine!

Si, vorba dl dr.: "Doamna, mai tine si de dramul acela de noroc!" (asta s-a intamplat dupa fiv1 nereusit, in conditiile in care existau toate premizele sa fie unul reusit... desigur, toate mai putin... noroc...)

Deci, MULT NOROC in odiseea ce te asteapta!

Vino, puiul mamii!.../ Nani, nani, puiul mamii,/ Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos,/ Sa te bata vanturile,/ Sa te ninga iernile,/ Sa te faci mare, voinic,/ Sa iesi noaptea la colind,/ Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/ Numai cu mainile goale,/ Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca./ ... Vin, mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

alexa,
la cheltuieli ar fi cam asa, ca si eu mi-am notat cam tot
- analize, ambii parteneri cam 3000-5000
- apoi la fiv+icsi ai cam asa 8000
- medicam pt ovulatie cam 4000
- crioprezevare embrioni dc e cazul 1700
==deci cam cum au zis fetele 15000-18000 depinde de fiecare, noi am mai si repetat ca ne-am intins pe o perioada mai mare
- te mai cost si utrogestanul dupa si alte eco si controale
eu nu am luat compensat nimic, nici nu prea se da decat diphereline care reprezinta o economie de 300 lei si eventual utrogestanul care daca ramai gravida inseamna 200 pe luna, dc iei compensat il iei cu 100.

pana atunci da-i sotului tot felul de vitamine si minerale 2-3 luni si repeta spermograma, eu i-am dat asa vit A, vit E, vit C, D, seleniu, zinc, propolis, branca ursului tinctura, conezima q10, spirulina, o caruta de chestii, du-te si pe la Mihalca, dar mare lucru nu o sa va zica, va da un Centrum si eventual un Spermotrend si aia e. Eventual sa renunte la fumat, dc fumeaza, si incercati sa mancati mai natural dc se poate si sa faca si ceva miscare de e mai grasut si mai static asa, cred ca ajuta...in fine eu i-am facut tratamentul de mai sus de 3 ori cred si dupa primele 2 luni s-a imbunatatit semnificativ, dar tot era oligoastenozoospermie sau cum se cheama, dar apoi a variat cam in aceleasi limite

bccami, cand faci beta?
pe cine mai felicitam saptamana asta, cime mai are beta?

angelica, succes la IA, ma bucur ca ai scos poza aia

artistica, esti cea mai simpatica

succes tututor fetelor care au transfer sapt asta, alilumi, tudoralexa, miha, si celor pe care le-am uitat

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salexa spune:

Alexa asa am plans si ne-am intrebat si noi, mai ales eu care nu aveam nimic defect. Dar am intrat pe forum aici, iar postarile fetelor m-au facut sa am inredere in doctorasul nostru.
Iata cum arata spermograma sotului cu 10 zile inainte de ET:
pH: 7.3
Lichefiere : incompleta
Vascovitate : crescuta
Concentratia : 19 spermatozoizi mobili si 21 spermatozoizi imobili pe tot campul microscopic inainte de centrifugare
Motilitatea : 40%
Forme anormale 96%
Observatii : proba se prezinta ca o masa de gelatina, numeroase defecte de cap, corp si coada.
Rezultat : CRIPTOZOOSPERMIE.
Si in completarea spermogramei au mai fost si coloniile bacteriene de enterococcus spp.

Dr Albu destul de posibil sa va recomande banca de sperma, dar Mihalca nu. El o sa ii dea spermotrend sau carnitina sotului plus niste vitamine si in final o sa va alegeti cu niste embrionasi draguti.
Dr Albu ne-a spus sa facem FIV cu ICSI cat mai repede posibil pentru ca pana in primavara nu garanta ca sotul meu nu va ajunge la azoospermie.
Am toate bonurile de la Medlife pentru toate analizele mele si ale sotului stranse + tratamentul meu din schema fiv + congelat embrioni am ajuns la 21000. Nu am calculat tratamentul sotului timpt de 3 luni prescris de Dr Mihalca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Va multumesc tare mult pt sfaturi, sotul meu nu fumueaza, nu bea, miscare face zilnic si inafara de asta avem si un stil de viata cat de cat sanatos, asa ca nu stiu din ce cauza este asa. Vad ca este vorba de multi bani, eu ma gandeam ca o sa ajunga undeva la 100 si ceva de milioane, dar vad ca variaza intre 150-170 de milioane, enorm....:(((. Trebuie sa muncesc numai eu 10 luni pentru bani aia, in conditiile in care sa nu cheltui nimic din ei. Oare om reusi sa strangem banii astia?? Cu Dumnezeu inainte ...

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

mda, nu e ieftin deloc, oricum eu cred ca mao bine sa fie probl la el si tu sa nua i probleme, cred ca sunt sanse mai mari de reusita asa
si oricum sansele sunt undeva cam la 40%, mai tine is de noroc probabil
vezi ce mai e si cu FIV gratis, ma rog numai fiv-ul ca restul analize si medicatie platesti, desi ala cred ca se face numai pe la Giulesti, sau vezi dc a intrat Promed, acolo sunt Predoii el si ea care au fost si la ML, si ei sunt medici f buni

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

anna

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput