Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (80)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iul_aug2010/iul_aug2010.jpg)
BUN GASIT
INTR-O NOUA ETAPA A VIETII
IMPREUNA CU MICII DELFINASI !!!A FOST ODATA O MINUNATA ODISEE A GRAVIDUTELOR CU DELFINASI
1...188APOI A VENIT O ODISEE A MAMICILOR CU DELFINASI
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,
21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,
36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,
63,64,65,66,67,68,69,70,71,72,
73,74,75,76,77,78,79
- 14
, din care 5
si 9
09.06 - Andrei Ioan
![](bibe.gif)
09.06 - Stefan Calin
![](bibe.gif)
16.06 - Radu Gabriel
![](bibe.gif)
19.06 - Hannah Isabela
![](bibe.gif)
23.06 - Matei Alexandru
![](bibe.gif)
24.06 - Maria Antonia
![](bibe.gif)
24.06 - Larisa Ioana
![](bibe.gif)
24.06 - Filip
![](bibe.gif)
24.06 - Theodor Mihai
![](bibe.gif)
25.06 - Beatrice-Teodora
![](bibe.gif)
27.06 - Mihnea Damian
![](bibe.gif)
29.06 - Sebastian Petru Andrei
![](bibe.gif)
29.06 - Stefan Andrei
![](bibe.gif)
30.06 - Tudor Andrei
![](bibe.gif)
30.06 - Aida Alexandra
![](bibe.gif)
![](surf.gif)
![](surf.gif)
![](mamica.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
01.07 - Bebe
![](bibe.gif)
01.07 - Teodora Cristina
![](bibe.gif)
03.07 - Rebeca Stefania
![](bibe.gif)
06.07 - Carla Maria
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
07.07 - Amelia
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
07.07 - Giuliano
![](bibe.gif)
08.07 - Mara Madalina
![](bibe.gif)
08.07 - Yanis Stefan
![](bibe.gif)
08.07 - Matei Marius
![](bibe.gif)
09.07 - Victor
![](bibe.gif)
11.07 - Andrei
![](bibe.gif)
12.07 - Daria-Cristina
![](bibe.gif)
13.07 - Natalia
![](bibe.gif)
13.07 - Andrei
![](bibe.gif)
13.07 - Bogdan Andrei
![](bibe.gif)
13.07 - Ema Andreea
![](bibe.gif)
15.07 - Letizia
![](bibe.gif)
15.07 - Radu Gabriel
![](bibe.gif)
16.07 - Eva Maria
![](bibe.gif)
16.07 - Mihai
![](bibe.gif)
16.07 - Bebe
![](bibe.gif)
16.07 - Maria
![](bibe.gif)
17.07 - Vlad
![](bibe.gif)
18.07 - Sabina Maria
![](bibe.gif)
18.07 - Bebe
![](bibe.gif)
19.07 - Iulia
![](bibe.gif)
19.07 - Anamaria
![](bibe.gif)
21.07 - Paul-Christian
![](bibe.gif)
22.07 - Nectarie
![](bibe.gif)
22.07 - Luana-Maria
![](bibe.gif)
23.07 - Victor Andrei
![](bibe.gif)
23.07 - Alicia
![](bibe.gif)
24.07 - Raul Ionut
![](bibe.gif)
24.07 - Mihai
![](bibe.gif)
25.07 - Filip
![](bibe.gif)
26.07 - Bebe
![](bibe.gif)
28.07 - Riana Maria
![](bibe.gif)
30.07 - Denisa Maria
![](bibe.gif)
31.07 - Bogdan Andrei
![](bibe.gif)
![](surf.gif)
![](surf.gif)
![](mamica.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
01.08 - Raisa
![](bibe.gif)
02.08 - Andra Maria
![](bibe.gif)
02.08 - Clara Maria
![](bibe.gif)
02.08 - Andre
![](bibe.gif)
03.08 - Alexandru Radu
![](bibe.gif)
03.08 - Giulia
![](bibe.gif)
04.08 - Sara Maria
![](bibe.gif)
04.08 - Bianca Maria
![](bibe.gif)
04.08 - Sara Elena
![](bibe.gif)
05.08 - Tudor Constantin
![](bibe.gif)
05.08 - Denis Gabriel
![](bibe.gif)
06.08 - Ariana
![](bibe.gif)
07.08 - Robert
![](bibe.gif)
07.08 - Anne
![](bibe.gif)
09.08 - Matei Gabriel
![](bibe.gif)
10.08 - Sebastian
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
10.08 - Cristian Alexandru
![](bibe.gif)
10.08 - Eric Nicholas
![](bibe.gif)
10.08 - Raducu
![](bibe.gif)
10.08 - Anastasia
![](bibe.gif)
12.08 - Radu
![](bibe.gif)
12.08 - Bebe
![](bibe.gif)
12.08 - Albert Simion
![](bibe.gif)
12.08 - Maeva Caterina
![](bibe.gif)
12.08 - Tudor Stefan
![](bibe.gif)
14.08 - Iulia Alexandra
![](bibe.gif)
16.08 - Miguel
![](bibe.gif)
17.08 - Priscilla Serayah
![](bibe.gif)
17.08 - Victor Petru
![](bibe.gif)
18.08 - Antonito
![](bibe.gif)
18.08 - David
![](bibe.gif)
19.08 - Iulia
![](bibe.gif)
20.08 - Dimitrie
![](bibe.gif)
20.08 - Miruna-Ioana
![](bibe.gif)
20.08 - Eva
![](bibe.gif)
20.08 - Mara Nicolle
![](bibe.gif)
20.08 - Medeea
![](bibe.gif)
24.08 - Florentin Andrei
![](bibe.gif)
Alinab2............... 02.01.1981
luana081985 .......... 08.01.1985
Bamboletta ........... 08.01.1983
emushi ............... 17.01.1982
Ooana ................ 19.01.1980
Roxana_Theo........... 20.01.1979
Ramonavlas.............22.01.1982
ANDREEA84............. 23.01.1984
Babiela .............. 24.01.1978
Ioana Miruna(Angharad).. 28.01.2009
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Ilinca, Ma bucur ca ai putut si tu sa il ajuti pe Alex. Mie mi se rupe sufletul de ei... au asa o viata de grea. Mereu imi intreb sotul cum ii putem ajuta, si i-am povestit cazul, el zice sa nu ma consum, sa ajut cat pot si ca sunt multe cazuri asa. Dar foarte tare m-am atasat de ei. Am facut si cauza aia pe facebook, cu povestea lor, poate cineva care da un accept trimite si un banut. Dar stii ce m-a impresionat si mai mult? Mamica lui, Diana, care are bani de azi pe maine, si traieste cu ajutorul oamenilor (si in special de pe forum), a facut o donatie catre alta initiativa de pe DC, unde se organiza o strangere de fonduri de Craciun pt copilasii de peste Prut, de la o scoala speciala. Eu intamplator am vazut ca si ea a facut donatie, si m-am tot minunat, cum din putinul ei se gandeste si la copilasii care nu au parinti... mai rar asa oameni. Am tot citit legat de boala lui Alex, doar 2 cazuri mai sunt in Ro, media de viata e de 20 de ani, nu exista leac... mi-e mila de nu mai pot. Le-am trimis mail celor de la "Mereu Aproape" si fundatiei Becali.. dar nimeni nimic. O sa trimit zilele astea si la "Damsez pentru tine", nu pt cazurile concurentilor, ci pt cazurile ce le prezinta separat, unde danseaza 2 vedete. Ar fi un mare ajutor pentru ei. Sa vedem daca ma baga cineva in seama. Eu vad cat ma plang si ma vait cu un copil normal (ca asa-s bebeii, mai plang, mai fac nazuri), si altii lupta o viata ca sa isi vada copilul zicand un cuvant, sau stand in fund... Sunt mereu recunoscatoare pentru ce am, chiar si in zilele astea mai maraite, mereu seara la rugaciune ii cer Domnului sa imi dea ca si pana acum. Si asa marait, nu-i bai. Doar sa fie sanatos!!!
Hai ca v-am intristat un pic, si nu asta era scopul. Merg acum la nani, pe bune.
Kata,
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Oana, se intalnesc baietii in week-end?
Cristina, eu am incercat sa-mi usurez cat de cat si mie viata...si intotdeauna m-am gandit ca daca copilul tace cand e in brate, inseamna ca nu sufera chiar atat de tare...si l-am mai lasat sa planga, ca asta e viata. L-am lasat si singur si uite ca se descurca si nu se plictiseste tare. Doar ca o sa-mi scoata mie peri albi mai repede. Desi am un copil cuminte, vezi ca uneori si mie mi se umple paharul. Si Raul a mai stat si cu bunicii, deci am avut ajutoare. Si tot mai clachez...Si e normal. Ce nu inteleg eu la tine, de ce nu apelezi la soacra ta din cand in cand? Nu toata ziua, dar macar o zi pe sapt sa te relaxezi si tu. Pana la urma si Vladut e nepotelul ei si daca sta cu celalalt nepot, inseamna ca stie sa aiba grija de un copil si ar fi in siguranta cu ea...
Si mai tb sa recunosc ca am avut f mare noroc cu voi, de aici si relaxarea mea . La toate intrebarile mele, am gasit raspunsuri aici. Si sprijin de cate ori am avut nevoie.
Pana la urma, daca suntem sanatosi, le rezolvam incetul cu incetul pe toate. La asta ma gandesc in fiecare zi si ii multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos.
Ma duc s-a terminat publicitatea la Stapanul inelelor.
Noapte buna
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
crispro spune:
Paula, cumnata a inceput munca, si nu are cu cine lasa copilul- asa incat soacra mea e bona lui, full-time- ma rog, pana la 6 seara ce vine de la munca cumnata. Socrii mei au o mica afacere in piata,legume-fructe, acum presteaza doar socrul. Iar sambata presteaza si soacra. Iar daca se intampla sa fie cumnatul acasa (o zi pe luna) , soacra merge la piata, ca de acolo le vin banutii... Lasa ca imi iau si eu o bona ca tine, vreo 3 zile pe luna, si poate mai respir atunci!!!
Noapte buna, a treia oara!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
buna seara, delfinariu
a trecut ziua de azi de parca nici n-a fost. de fapt, asa trec si saptamanile de repede!! parca ieri era Craciunul si acum ne gandim la vacante in vara... eu nu vreau sa merg nicaieri la vara, vreau sa stau aici sa recuperam o vara petrecuta pe bucati, cu iesiri scurte doar seara... sa se bucure Maria de mare si de soare ca in alti ani, iar eu sa stau cuminte sub umbreluta cu Isa. sau sa stea tati cat ma plimb eu putintel cu barca , mi-e asa de dor de vara!!! dar mi-e dor si de ai mei de-acasa, as vrea sa ma impart intre toti si toate, sa nu trebuiasca sa aleg. si tot mai des ma gandesc ca probabil va trebui sa merg si eu la lucru (mai bine zis sa imi caut de lucru, un program compatibil cu gradinitele) si apoi voi intra intr-o rutina oribila, in care imi voi vedea fetele pe fuga. si-atunci urasc timpul asta care trece asa de repede, si ma bucur ca Isa e inca micuta si atat de dependenta de mine ca n-o pot lasa pa mana nimanui, ca sunt eu mama care sa-i fie alaturi cat de mult se poate. si ma ia asa o melancolie gandindu-ma cat de repede a crescut Maria, si-mi promit in fiecare zi sa profit de fiecare minut petrecut cu Isa, asa cum e: cuminte, plangacioasa, dragastoasa, maraita, infometata, adormita, racita... si ma bucur atat de mult ca sunt mama pentru a doua oara, ca DD mi-a dat minte sa mai fac un copil, sa-mi amintesc ce inseamna o viata de om...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciristina_serban/ciristina_serban.jpg)
ciristina_serban spune:
Salutare fetelor... ioi, am avut o zi atat de plina, incat nu am mai reusit sa intru.. Am bagat smotru in toata casa, si cu Riana super maraita...a fost un adevarat maraton...
Multumim tuturor pentru urarile de bine. Vi le intoarcem inmiit cu mare drag. Sunteti niste scumpe!!!
Noi ne chinuim bine cu raceala. E din ce in ce mai rau. Nasul curge tare rau, bine ca ies singuri micisorii, ochii ii curg... temperatura in seara asta era 37 cu 4... Nu pot sa-mi explic cum a racit ca afara n-am mai iesit de vreo sapt...ufff
Lala, ne pare tare rau ca ai tras asa chin cu rotavirusul. Nu e de glumit cu el... e cumplit!!! Multa sanatate!
aelita, multam de sfat. ai dreptate... trebe s-o iau mai domol...
Cris, Paula..capul sus. Sunteti super mamici. Toate avem stari din astea in care se umple paharul si tinjim dupa viata cand eram dor cu sotul, dar se uita mai tarziu. Raman doar amintirile frumoase... ca altfel cum se explica ca il mai facem si pe al doilea beb, al treilea... Hai zambiti, maine va fi mai bine. Pup.
mycya, iubita, eu am desfiintat caruselul de la patut din aceleasi motive. Stateam cu grija ca o sa-i ajunga in cap in final si m-am suparat si l-am desfiintat.
ma duc sa preg pitica de nani, mai citesc si revin..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Iar e publicitate
Cristina, acum inteleg cum e cu soacra...dar tot nu e corect. Tu mai ai un pic si o dai intr-o depresie urat si chiar ai nevoie de ajutor.
Te admir mult pt ce faci pt Alex. Si mi-e rusine un pic, ca eu sunt marcata doar cand citesc si apoi uit, si imi reiau viata mea fara sa ma mai gandesc la suferinta acelor oameni. Uite, promit ca , cu prima ocazie cand ajung la banca o sa depun si eu niste banuti in contul lor.
Cristina Serban . Eu mi-am revenit, sunt pregatita de inca o noua zi, plina de maraielile, nemultumirile si dorintele ciudate ale lui Raul
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Cris, nu pleca la culcarica fara pupi si imbratisari de la noi!! Eu cred ca DD ti l-a dat pe Vladut pt ca stie ce suflet mare ai si ca vei sti sa-l iubesti si sa-l ingrijesti ca nimeni alta!
Sa nu crezi ca mie nu imi vine sa-mi iau campii uneori (nici nu stiam ca e bine, dar lui Victor ii spun mereu starile mele). E drept ca eu sunt genul care inghite multe pana la explozie, norocul meu e ca nu am explozii nici mari, nici dese. Dar, ma simt depasita de situtie si mi se pare ca fiecare zi ce trece ma solicita mai mult... asa si e! Incep sa am indoieli din ce in ce mai mari in ceea ce priveste educatia pe care i-o dau puiului meu (nu vreau sa cad in nicio extrema), dar sper sa-mi treaca piticii...
As mai vrea sa spun multe, dar mi se inchid ochii, puiul asta mic a adormit, asa ca, la patut cu mine.
Lalique, ce povestesti tu acolo... imi pare rau pt experienta asta complet naspa... Acuma sunteti bine?
Paula, asa deci cu bonele si somniferele... eu de felul meu nu umblu cu drobul de sare, de cele mai multe ori am "simtit" cum trebuie persoanele cu care am intrat in contact.
Cred ca va veti gasi niste bone cat mai bune! Dar linistite 100% u veti fi decat langa ei.
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
pufescu spune:
ilinca,eu la bubu ca sa se invete cu lingurita inainte sa ma apuc de diversificare cu vreo saptamana i-o dadeam sa se joace cu ea,in special inainte de masa(lingurita de silicon de la primii pasi,o roade si acum cu mare placere,intre timp i-am schimbat lingurita cu una mai mare ca ma plictiseam pana ii dadeam cu aia mica).Si mancam in fata lui cu lingura,iar el isi baga lingurita lui in gura(nu constient,asa cum baga orice prinde in gura).Dupa aia i-am dat cu lingurita LM, incepand cu cate o lingurita si pana la vreo 10 ca nu avea rabdare.Si dupa aia i-a placut lingurita.Nu l-am fortat daca nu a vrut ca sa nu asocieze lingurita cu ceva neplacut.
Cerealele i le fac asa: 5 lingurite de cereale in castron cu 60ml de apa calduta(38-40 grade) amestec si se fac o pasta lipicioasa.Le las 15-20 minute sa se umfle(asa mi-a zis doctorita) dupa care pun doua masuri de LP,amestec si ii dau.Cand am le fac direct cu LM.Dupa ce le haleste ii mai dau cam 150ml lapte. Prefer sa fac asa pt ca atunci cand le puneam in biberon nu curge,aveam circ ca se enerva...iar tetina aia cu flux reglabl sincer mi s-a parut f scumpa doar ca sa ii dau cereale cu ea(daca nu mergea metoda asta probabil as fi cumparat-o).
crispro, e greu sa fi zambitoare in fiecare zi...si eu sunt singura si desi in 90% din cazuri sunt foarte ok cateodata imi vine sa ma arunc de la balcon....ma doare spatele de nu mai pot,mai am ceva de lucru,suna telefonul,bubu maraie,trebuie sa fac si cate ceva de mancare pt noi.Dar asa cum au zis si fetele,atata vreme cat sunt copiii sanatosi trecem peste toate.Daca mai suntem si noi sanatosi pe langa ei cu atat mai bine.Daca iti poti gasi o bona part time te-ar ajuta mult...eu am decis ca de luni incep cautarile :) .
Noapte buna fetelor...pe mine ma lasa tati singura maine cu puiu ca trebuie sa lucreze...si eu care ma bazam pe el ca sta cu bubu sa pot sa lucrez eu ceva.O sa fie distractiv,sper macar sa nu-i mai iasa vreun dinte :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Oana, se intalnesc baietii in week-end? ![]() Paula, mamica ![]() poze luna 6 |
pai eu stiu?!?
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Matei - luna a 7-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
inseamna ca ar trebui sa ma simt norocoasa ca am copil cuminte.
mie mi se pare maraita si agitata da cand va citesc pe voi ma linistesc. ea saraca are doar foarte multa energie si cand se plictiseste intr'un loc incepe sa maraie. azi a vrut numai in picioare sa stea, si ea nici in fund nu sta calumea :)) da se impinge in picioarele alea parca acum vrea sa plece la plimbare.
abia astept sa vina jumperul ala. sper sa nu fie o mare dezamagire
crispro, pe cat? eu sunt pe 18
Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)