Pufi de 2010 (200) - LMA Ivan!!
Raspunsuri - Pagina 20
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia La Multi Ani Ivanel scump! Sa cresti mare, sanatos, voinic si sa o iubesti mult mult pe mami pentru ca ai o mama de milioane! Cuscra, sa-ti traiasca feciorul! Felicitari pentru cum i-ai fost alaturi in primul an de viata! Mara ii trimite multi multi pupici. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
multumim frumos........si noi pupam pe Mara.....
Forever in love...with my baby...
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Am reusit si eu sa termin treburile...merg la culcare, dar nu inainte de a-i ura si eu sarbatoritului zilei... La Multi Ani IVAN!!! Sa fii sanatos, sa ai minte luminata si viata binecuvantata ! _ Mami de strumfita zgubilitica |
multumim frumos........
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui sorina_bz La Multi Ani,Ivan, pui de mami Bea! Sa fii sanatos, mintos si norocos, ca frumos esti deja! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
si voua va multumim......
ale1212xa spune:
neatza
multumesc fetele de gandurile bune
Dragos a fost ok peste noapte, nu a mai tusit, doarme si acum, de aseara de la 10:30 cam asa.
Antibiotic inca nu i-am dat, am zis ca incep dimineatza sa vad eventualele efecte adverse(sper sa nu fie vreo alergie ceva). Dar cred ca albastrul ala de metil i-a calmat gatul ca nu a mai fost asa marait aseara.
Ma duc sa fac repede o cafea pana nu se trezeste...
Dar nu inainte sa ii zic si eu lui Ivan, muulta, multa sanatate si bucurii..
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui rox_y Buna dimineata! LMA IVANEL (mami Bea nici nu m-am putut uita pe linkuri) Mami de Diana - 31.12.2009 - povestea nasterii micutei Diana |
mersi......de ce nu te-ai uitat???
aoleu ce ai ratat.................
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza fetili...ca de obicei in ultimul timp ...saruma de coffe sorina...( sa ti se umfle si tie ranza, na..ca mi-ai luat painea de la gura:)) ) LA MULTI ANI IVANEL!!!! PRINTUL DIN PALAT!... sa fii sanatos si sa ai parte ed tot binele din lume....ca de dragoste de la mami si tati..sigur ai bea...sa-ti traiasca minunea pe care ti-ai dorit-o atat de mult si inca o data un bratz mare de ...pt toate sacrificiile pe care le faci sarumana de tratatie insa....sunat maica batrana...impactul vizual imi afecteaza corasonul...ce sa mai zic de stomac...care saracul... alexa imi pare rau de pui... tare nu-mi place cand aud...boala...doctori..etc din cate vad incepe o noua etapa...nu neaparat mersul ... se pare ca in prim plan incepe bucuria primelor cuvinte constientizate...doamne oare o sa mai putem trai de atata drag? dragelor sa aveti o zi superba...si un inceput de we...asa cum vi-l doriti Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
mersi multsi tie.........
cred ca dragul ala ne ajuta sa facem multe sacrifcii pentru ei si sa fim mereu acolo langa ei cand au nevoie de noi,..si sa ii iubim neconditionat din tot corasonu'...si asa mai departe..............
dar atre frumos ai zis.......
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui ale1212xa neatza multumesc fetele de gandurile bune Dragos a fost ok peste noapte, nu a mai tusit, doarme si acum, de aseara de la 10:30 cam asa. Antibiotic inca nu i-am dat, am zis ca incep dimineatza sa vad eventualele efecte adverse(sper sa nu fie vreo alergie ceva). Dar cred ca albastrul ala de metil i-a calmat gatul ca nu a mai fost asa marait aseara. Ma duc sa fac repede o cafea pana nu se trezeste... Dar nu inainte sa ii zic si eu lui Ivan, muulta, multa sanatate si bucurii.. ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
multa sanantate pentru puiul tau!!!!!!!!!!!
Lillo spune:
La multi ani Ivan! Sa cresti mare, voinic, sanatos si norocos si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!
ale1212xa spune:
fac caitol nou
s-a apucat careva?
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
decenuela spune:
fa tu...sa pandesc..sa fiu si eu prima...macar o data anul asta
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...