Pufi de 2010 (200) - LMA Ivan!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

fac iara Spam.........

ce as putea scrie???????
intr-o zi asa speciala.............
nu stiu
sunt atat de multe incat nici nu stiu cu ce sa incep si cu ce sa inchei...............

serios.........

sunt napadita DE AMINTIRI, SI MA INCEARCA UN COKTAIL DE SENTMENTE PE CARE NU LE POT DESCRIE.........

ma simt cumva cea mai bogata femeie din lume, ca am o asemenea comoara la casa mea, ca il am pe El.....si ca in acest moment si in restul zilelor mele, nu imi pot imagina viata fara el........
Si ca el e tot ce am mai scump pe lume........si il iubesc asa cum nici nu se poate spune, nu cred ca as gasi cuvintele portivite in DEX........poate ar trebui sa se mai inenteze niste cuvinte pentru mame ca sa isi poata exprima iubirea pentru copiii lor............

E sensul vietii noastre acum..........si tim pul trece si deja face un an de zile..........e asa de mult....cand a trecut asa timpul........

pacat ca zboara.................daca inainte de a-l avea nu ma interesa daca mor maine sau poimaine....acum tare as vrea sa cer de la doamne doamne sa ma tina 100 de ani, macar , ca sa mai pot sa il vad cum creste....sa fiu langa el.........sa fiu acolo pentru el.......mereu..........

si sunt cea mai fericita mama de pe pamant, pentru ca acum un an mi s-a indeplinit cel mai frumos vis, cea mai arzatoare dorinta.............multumesc lui DD ca ne-a ajutat sa devenim parinti si sa ne vedem minunea cu okii......sange din sangele nostru si carne din carnea noastra.............

multe minuni exista pe paant, dar cred ca nici una nu poate egala un plands de copil, care iese din pantecele mamei sale............

cred ca e de ajuns......si asta e numai 1% din tot ce as avea de zis si de povestit..............

el acum doarme..........
si tot stau langa el si ma uit................si nu imi vine sa cred ca e al meu.........ca eu la-m facut.adik noi........si il pup mereu mereu.........si stiu ca si el ma iubeste..........si noi il iubim foarte foarte foarte mult....................

Sper si ma rog, sa il tina DD sanatos......si sa aiba o viata usoara.....sa traiesc eu si sa fiu sanatoasa si ta-su sa putem sa il ajutam...sa II FIE MAI USOR DE TRECUT PESTE TOATE PROBLEMELE VIETII............

voua va multumesc ca existati..si ati trecut si voi cu noi prin multe..........de la conceptie pana la implinirea unui anisor..........

sper sa ajungem cu bine pana la faza cand se va insura...si sa fim tot aici..........

WE LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La multi ani, copilul meu drag!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

capitol nou

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili...ca de obicei in ultimul timp ...saruma de coffe sorina...( sa ti se umfle si tie ranza, na..ca mi-ai luat painea de la gura:)) )

Dece, sa-ti fie de bine cafelutza...
Despre paine...nu asta imi e intentia, ofc...
De ranza...e marita deja..de alte cele....da' mai merge umflata, nu-i prob.....mai duce...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput