Pufi de 2010 (200) - LMA Ivan!!
Raspunsuri - Pagina 19
ayanna_xem spune:
Am reusit si eu sa termin treburile...merg la culcare, dar nu inainte de a-i ura si eu sarbatoritului zilei...
La Multi Ani IVAN!!!
Sa fii sanatos, sa ai minte luminata si viata binecuvantata !
_
Mami de strumfita zgubilitica
sorina_bz spune:
La Multi Ani,Ivan, pui de mami Bea!
Sa fii sanatos, mintos si norocos, ca frumos esti deja!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
Buna dimineata!
Haideti la o cafea mare si tare, la inceput de w-e!
Bea..sarumana de tratatie, mami...am baloshit tastatura in dimineata asta! Ce de-a mai bunatatzuri!
Ale1212xa...multa sanatate puiului, si multa putere mamicii lui! Albastrul de metil stiu de la mama mea ca este foarte eficient, ea are pb cu amigdalele(eu si diana am scapat de ele...). Mie, personal, mi se pare cam greu de aplicat manevra, dar cred ca depinde mult si de cat de cooperant este copilul. Noi abia reusim s-o aspiram in nasuc pe Iris,cand are mucishori, in conditiile in care o infasor bine-bine intr-un prosop mare, o fac pachetel, si o tin 2 persoane! Asa ca...multa putere, mami!
Ruxita...cum sunteti? Au iesit dintzii buclucashi? Mi s-a parut foarte interesanta varianta de munca platita propuse de catre voi Elei. Si Diana s-a aratat interesata de un job pe timpul vacantei, asta vara...Poate pune in practica in vara asta...
Mire...ce super-conversatie ai avut cu Mara......fetitza mare, stie exact ce vrea.
Ayanna...un brat de flori pentru ca ti-ai rupt din timpul tau, ca sa raspunzi unei "mama loca" , asa ca mine. Personal, nici eu nu sunt adepta extremelor, dar am ales sa renunt la a ma uita la tv in prezenta ei(in afara de bebetv), stiind de impactul pe care l-ar putea avea asupra unui creier in formare tocmai acele chestii pe care le vede, si nu le poate.."vorbi"(adhd, etc...ea fiind si cam agitata de fel, am zis pas)., si multumiri, inca o data!
Un inceput de w-e superb va doresc, tuturor!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
rox_y spune:
Buna dimineata!
Ms sorina de coffe ..io-s trezita de la 5..n-am mai avut somn
LMA EMA
LMA ANDREI [S]
LMA IVANEL (mami Bea nici nu m-am putut uita pe linkuri)
Mami de Diana - 31.12.2009 -
povestea nasterii micutei Diana
rox_y spune:
Mire de capitol
Mai dar ati vb nu gluma...citind din urma m-am distrat impreuna cu voi..si radeam singura in fata calculatorului
Nyny, Ale1212xa, Ruxita..multa sanatate puiutilor
Miremia ..da ce dialog frumos ati avut. fetita isteata
Alexutzzza frumoase achizitii are puiul de grec
Tomaca felicitari pt "mama mea"
asa ..cam atat am tinut minte
rox_y spune:
hai sa ma laud si io...
are diana o papusa bebe mic primita de ziua ei. o tine in brate o leagana si o pupa. De nu-i de draga. Zilele trecute ii spunea la tati "ata" pana am invatzat-o eu...sa zica tata..si ce s-a mai bucurat tati cand a zis Diana "tata"
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Noi am facut baie. Ea statea langa cada si eu faceam baie. Redau dialogul dintre mine si Mara: Eu: Da mami, vrei sa faci baita? Ea: Dada Eu: Faci baita asa ca mama? Ea: mama Mi-e draga de mor! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
of...nu-mi imaginez si alte discutii....
in care delfi...sa faca precum ...mama
dada
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
rox_y spune:
Alexutzzza sau nu numai ...unde pot gasi sticluta de 100ml pt ceai/lapte? (pt avion)
eu am sticluta de 120-130 ml
decenuela spune:
neatza fetili...ca de obicei in ultimul timp ...saruma de coffe sorina...( sa ti se umfle si tie ranza, na..ca mi-ai luat painea de la gura:)) )
LA MULTI ANI IVANEL!!!! PRINTUL DIN PALAT!...
sa fii sanatos si sa ai parte ed tot binele din lume....ca de dragoste de la mami si tati..sigur ai
bea...sa-ti traiasca minunea pe care ti-ai dorit-o atat de mult si inca o data un bratz mare de ...pt toate sacrificiile pe care le faci
sarumana de tratatie insa....sunat maica batrana...impactul vizual imi afecteaza corasonul...ce sa mai zic de stomac...care saracul...
alexa imi pare rau de pui...
tare nu-mi place cand aud...boala...doctori..etc
din cate vad incepe o noua etapa...nu neaparat mersul ... se pare ca in prim plan incepe bucuria primelor cuvinte constientizate...domane oare o sa mai putem trai de atata drag?
dragelor sa aveti o zi superba...si un inceput de we...asa cum vi-l doriti
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y Alexutzzza sau nu numai ...unde pot gasi sticluta de 100ml pt ceai/lapte? (pt avion) eu am sticluta de 120-130 ml |
Nu stiu daca iti foloseste info...eu am luat pt iris, cand era bebe mic, de la Primii Pasi, o sticluta mica-mica(pt ceai), cu gradatii pana la 75 ml. (Nu bea ceai, da' asta e alta poveste...)