dieta 3+3 (irina reisler)
Raspunsuri - Pagina 18
PatriciaArdeleanu spune:
leeloo, multumesc, la fel!
Stiu asta, dar ma gindesc ca nu prea mai are relevanta, pentru ca baietelul meu este mare si diversificat demuuult si ne gindim si la intarcare. cred ca asta cu alaptatul se refera la cei alaptati exclusiv (cel putin asa m-am gindit eu, ei isi iau nutrientii din mincare).
cit despre cintarit...stiu, nu ma pot abtinedar interesant este ca eu simt, hainele simt, chiar daca pe cintar nu se vede mult.
Delyutz spune:
Hello, m-am hotarat sa tin si eu aceasta dieta timp de 2 sapt. de slabit as vrea un kg, maxim 2, dar totodata am vrut si sa ma dezvat de obiceiurile proaste.
Am inceput de luni si am mancat asa:
Luni: md - salata fructe; snacks pe parcursul zilei- 3 morcovi; pranz: salata de cruditati, seara - salta orientala
Marti
md - salata fructe; snacks pe parcursul zilei- 3 morcovi; pranz: salata de cruditati; seara - salta orientala + o portocala
Miercuri
md - salata fructe; snacks pe parcursul zilei- 3 morcovi; pranz: orez cu diverse vegetale prin el, seara - vinete cu rosii + o portocala
Joi
md: perle de branza, snaks 2 iaurturi; pranz: sana de la Tnuva; seara: o cafea si smantana cu branza
vineri:
md: smantana cu braza, pranz: iaurt activia, snacks: 2 iaurturi si probabil seara voi manca niste peste.
ma bucur ca n-am mancat deloc paine si dulciuri .
LE: de seara am mancat niste sardine si almette si sper ca asta e tot pe ziua de azi
scorpion02 spune:
Buna,
Luni fac o luna de cand tin aceasta dieta si am slabit pana acum 8 kg.
am plecat de la 95 kg si acum cantarul arata 87 kg.
Nu am avut citit tot ce s-a discutat pana acum dar am observat ca voi mancati smantana ceea ce e interzis in aceasta dieta si, ca si regula de viata ar trebui oricum evitata.
Mai citesc din urma si voi reveni.
Spor la slabit!
scorpion02 spune:
am citit din urma si am vazut ca leeloo v-a dat informatii utile.
mai precizez ca pe site-ul IR mai scrie sau se discuta pe forum ca initial, in primele luni trebuie evitate urmatoarele (nu stiu daca sunt toate, ce-mi vine in minte acum): cartofi, orez, zahar, mamaliga, banana, smantana, paine, cereale, cascaval, mezeluri.
Nu am vazut ca ati scris nicaieri de apa, apa bauta pe stomacul gol sau apa minim 2 litri de peste zi.
Mi-am facut cont in ideea de a va ajuta ca mi s-a parut ca exista o lipsa de informare, dar daca o aveti pe leeloo eu ma retrag.
O silueta de invidiat va doresc tuturor!
albinutza spune:
fetelor, nu mai ziceti nimic ? cum stati cu kg ?
eu sunt un pic dezamagita fiindca n-am reusit sa dau jos mare lucru, oricum o sa continui cu acesta dieta cat de mult o sa pot.
problema e ca nu am rezistat si am mancat macinici si probabil ca munca mea de o sapt nu s-a mai vazut
scorpion02, esti bine venita oricand cu sfaturi, eu chiar am nevoie de incurajari
leeloo2004 spune:
Albinutza - nu-i nimic, fa-ti curaj si ia-o de la capat! Insa de data asta, fa-o serios! Eu nu am vazut doamne care sa tina acest regim serios - adica sa respecte regimul - si sa nu obtina rezultate foarte frumoase! Ca la orice dieta, iti trebuie vointa - insa o faci pentru tine, asta e cel mai important! Mult succes!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
albinutza spune:
leeloo, multumesc pt.incurajari.
cu siguranta nu o sa renunt, ma straduiesc in continuare.
astazi mi-am cumparat soiapentru prima data si chiar mi-a placut.
oricum la mine se vede la talie chiar daca la cantar abia am reusit 2 kg in 3 sapt.
oricat de mica ar fi reusita pt mine conteaza.
ioanaiub spune:
buna fetelor,
nu mai tineti dieta?
oare "functioneaza" si la barbati?
sotul ar cam trebui sa slabeasca, si l-as sustine si eu, mai mult decat moral
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaiub buna fetelor, nu mai tineti dieta? oare "functioneaza" si la barbati? sotul ar cam trebui sa slabeasca, si l-as sustine si eu, mai mult decat moral Mamica de D&M _ "Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate |
Pai de ce nu ar functiona si la barbati?? Sigur ca merge!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
lulu77 spune:
eu am inceput din nou de azi regimul. mi-am facut de cap cam o saptamana, din motive intemeiate.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC