Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (167)
Raspunsuri - Pagina 20
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
si alex a lipait apa ca un catel ultimele datzi mara e don'soara mare deja mami de Alex si Radu |
Si noi suntem mai placintele. Cred ca nu ma risc fara ceva sub popou. Am sa folosesc metoda Ruxita.
fetizlee acestea sprintzare, de , mai curajoase
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
evyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Feciorul meu da ture prin casa cu cate o soseta in fiecare mana si una in gura... Fetele care nu mai alaptati, se mai trezesc pufuletii noaptea? Noi ne trezim de 2-3 ori si daca l-as alapta as intelege ca se linisteste la san, ca are nevoie de apropierea de mine, dar asa... |
Noi ne mai trezim, o data pe la 3 pt papa si inca o data pe la 7-8 pt apa. Insa au fost cazuri cand s-a trezit doar o data (azi-noapte) sau de 3-4 ori, asa ca...
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR ... inca 3, daca se poate
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Adica cu parul pus pe bigudiuri. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Aaa, si nu puse la coafor, nu?
varsta lui Tudor
evyme spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna dimineata! Multumim pentru urari si facem si noi cinste cu un tort mare, mare cu bezea, nuci si crema de ciocolata. I-au spart si dintii 5 6 asta- noapte...amandoi deodata..Pe la 8.30 a adormit..s-a trezit la 9 si pana la 11 jumatate...a chiuit si a ras...avea o energie in el de spuneai ca a baut cafeaPoate fi de la dulceata de afine?Ca i-a dat tati cateva picaturi. De astazi intr-o luna e Craciunul!!Yuppi! Bilant de 9 luni ar fi 9.600 Kg, 73 cm??-aprox..ca l-am cantarit si masurat eu...ca nu-l duc la pediatru ca mi-e frica sa nu ia vreun virus de acolo....si daca 9 luni am scapat de viroze si febra... Tot ce imi doresc sa fie sanatos asa cum a fost pana acum.Macar pana la un an sa nu imi faca febra. Mergem azi in oras sa luam jucarii pentr copil...Ca doar e ziua lui!Scumpul meu! Mai nou imi da suzeta sa o mananc si eu....El o roade din cauza dintisorilor...nu sta cu suzeta sa o tocaie ca un bebe normal O zi buna!Si va asteptam diseara la chef..!.. mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Felicitari pt dinti! Si eu ma gandeam ca ar fi mai bine sa-i dea mai multi odata, dar n-am eu norocul asta
Si Sebi face la fel cu suzeta. O roade, o prinde cu dintii, trage de ea si-o intinde ca pe guma
poze bebe Sebastian
filmulete Sebi
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
evyme spune:
miremia primit
poze bebe Sebastian
filmulete Sebi
tomaca spune:
citat din mesajul lui miremia Pun de un capitol nou. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
ma si gandeam sa intreb cine se incumeta astazi.
varsta lui Tudor
danasor spune:
Buna ziua si de la noi
Ce frumos a fost ieri pe forum... multe fete au revenit si m-am bucurat nespus sa aflu vesti despre fiecare. Ma simt de parca am fi fost colege la o scoala - odiseea, si mai pleaca cate una, doua in vacanta dar cand se reintoarce e placerea revederii
La multi ani BF pentru ieri
LML pufuletilor , acusi se schimba treaba si incepem si cu LMA... ce repede trece vremea
Myky foarte frumos gestul sotului, vezi dupa zile ploioase - cu boala lui Cata- a aparut si soare , La multi ani fericiti impreuna!
evyme spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Ma gandeam cand am inceput sa-ti citesc mesajul ca ne spui ca Sebi deja alearga prin casa in doua picioare singur, pentru ca stiu ca el e foarte precoce dpdv psihomotor. |
Din pacate (sau din fericire, nu stiu cum e corect) faptul ca i-am depistat problema aia la picior ne-a tras inapoi. Avem interdictie de la dr sa-l tinem noi ridicat si sa mergem cu el de manute, ne-a spus sa-l lasam pe el sa ia initiativa, daca merge el pe langa mobila/pereti ok, daca nu, noi nu ne bagam. Si cum el s-a specializat foarte bine in mersul de-a busilea... Nu cred sa-l vad prea curand sa mearga in picioare. In plus, acum avem si orteze si este mai greu cu ele, in primele zile cand i le-am pus plangea, a durat cateva zile pana s-a obisnuit cu ele... Nu-i graba oricum, are toata viata inainte sa mearga in picioare, nu?
poze bebe Sebastian
filmulete Sebi