Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (167)
Raspunsuri - Pagina 21
evyme spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
Si nu zice ca el este ecologist si ca el nu rupe florile ? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Nu i-a trecut prin cap replica asta, dar sigur ar adopta-o daca i-as spune de ea. In aproape 9 ani de cand suntem impreuna mi-a dat flori de vreo 3-4 ori, so... E ecologist sef
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR ... inca 3, daca se poate
Eleysa spune:
De dimineata tot incerc sa va prind din urma dar nu prea a fost chip...asa ca va zic acum "Neatza!"
LML Alexandru!!!
Miremia
Ruxita mama chiar ca esti calma ...eu eram de mult la doctor ..bravo tie! si lui Kay sa se faca bine!
Myky foarte frumos cadoul sotului, dar mai ales ce a scris pe felicitare
Danyelana si noi suntem B.A.B.I. si mare dreptate au cu mersul in picioare, k de cand a inceput ea sa faca pasi singurica am iceput si eu sa reintru pe forum ...pana atunci n-apucam sa ma duc nici la WC singura
Carmita WB!
Ale1212xa si eu am ciorbita de fasole, dar nu i-am dat ...mi se pare totusi ca e prea mica pentru fasole, varza ...chestii d-astea care baloneaza.
Lillo, cand te aud pe tine cu bibe noaptea ii multumesc lui DD pentru tzitzi...la ce rea de somn sunt
Isabela face baita in cadita pe care o pun cada mare, dar e o cadita mare in care are loc sa se intoarca si sa faca diverse scheme 000000000000 md ddd v . cv poppp////////////////////////////////////////////////////////////////. 67
? QAZ
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.