se modifica indemnizatia?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui d_melli

http://www.realitatea.net/boc-a-pus-ochii-pe-indemnizatia-de-crestere-a-copilului_748165.html

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Daca nu la sume, foarte posibil ca perioada sa se reduca. In momentul de fata Romania se numara printre tarile cu perioada cea mai mare alocata ca inactivitate mamicilor sau taticilor sau tutorilor pe programe cu sustinere sociala. Asa incat este foarte probabil se se alinieze politicilor care exista si in alte state europene de multa vreme.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Doamne ca asta mai lipsea!
Pana una alta oamenii astia imi trezesc asa sentimente incat imi vine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

am vazut si eu stirea si ce sa zic...

orice e posibil

ma gandesc ca la perioada vor sa umble

pt cine inca nu stie avem subiect aici unde discutam despre asta si unde e prezentat stadiul actiunii impotriva masurii de reducere a indemnizatiei pt mame

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153965&whichpage=13

.... urmarim (mai exact ce putem obtine):
***pt TOATE MAMELE (indiferent ca sunt in plata acum sau ca nasc peste doua, trei.. luni) o valoare a indemnizatiei asa cum este specificata in directiva CEE (75% din media veniturilor / asa cum se calculeaza si concediul medical)
***un plafon majorat = 7200lei
***stoparea unei eventuale impozitari sau a unei noi reduceri ( se anunta un nou an de criza)

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Daca se modifica durata acordarii, deci perioada CIC-ului, vor fi afectate si mamele aflate acum in CIC? Sau doar pe cele care vor intra?lamuriti-ma , va rog, mi-am facut anumite planuri si as vrea sa stiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui delsim

Daca se modifica durata acordarii, deci perioada CIC-ului, vor fi afectate si mamele aflate acum in CIC? Sau doar pe cele care vor intra?lamuriti-ma , va rog, mi-am facut anumite planuri si as vrea sa stiu..

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

cine poate sti?!

Mergi la inceput

Habar n-am!Masurile astea se aplica retroactiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui delsim

Habar n-am!Masurile astea se aplica retroactiv?

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Retroactiv nu (asta ar insemna sa-ti "ia" din urma), dar poate fi aplicabil si celor aflati deja in plata, daca ar fi vorba despre modificarea indemniztiei.
Nu cred ca ar fi posibila scurtarea perioadei CIC pentru cele cu concediul in derulare (am niste considerente juridice, nu intru in amanunte ca sa nu ne ambalam degeaba - dar cum bine stiti, nu exista certitudini in actuala conjunctura).

Mergi la inceput

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

ideea cu alinierea la UE este o minciuna pentru ca tarile membre UE nu au o politica unitara pe tema asta. unele acorda concedii mai lungi, altele mai scurte, unele dau mai multi bani, altele mai putini si majoritatea sunt cu mult mai bogate decat Romania oricum.

linkul asta pare bun: http://en.wikipedia.org/wiki/Parental_leave

ca atare o regandire a acordarii indemnizatiilor se refera mai probabil si la scaderea duratei si la scaderea valorii (pentu ca sunt multe multe tari unde se acorda mai putine beneficii de la stat decat Romania, nu ?)

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Se pare ca vor umbla la durata de timp in care se acorda indeminzatia, in sensul scurtarii ei. Am auzit azi la stiri la Radio.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput