se modifica indemnizatia?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Sa le fie rusineeeee!!!!!!!!!!!!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris010 spune:

O tara de rahat care a fost prost condusa de oameni fara capatai pusi pe furat tot ce se putea ! Cred ca nu sunt bani daca toti, pe rand, au furat. Si acum vor sa scoata un "mizilic" de bani tot de la cei care au mai putin ! Sa scoata ce au furat, nu sa ia de la mame si de la batrani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Eu una nu mai am incredere in nimic din tara asta... adica in nici un sistem de stat...
Mare pacat de frumusetile si comorile noastre de care ne batem joc in mod sistematic...
Oamenii acestia chiar nu inteleg ca ne subminam singuri... Ne batem joc si ne taiem singuri sansa de a mai repara ceva din tarisoara asta (si cum altfel s-ar putea reface ceva daca nu prin marirea grijii pentru copii-natalitate, invatamant, sanatate etc.?)! De fapt putin le pasa, ei oricum au o singuranta a zilei de maine, indiferent ce ar aduce aceasta pentru noi cei mici.... Mi s-a cam acrit sa fim tratati ca niste sclavi.

Gogoshika10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Intr-adevar, din ce aud pe la stiri reiese ca in curand vom afla mai exact ce inseamna aceasta "regandire" a indemnizatiei pentru CIC.Cel mai probabil se asteapta o reactie a maselor, pentru a-si regla limitele taierilor in functie de virulenta acesteia, astfel incat sa le stabileasca undeva la limita suportabilului... Cred ca vizeaza atat durata, cat si valoarea indemnizatiei pt. CIC
Acesti domni si doamne sunt foarte hotarati sa calce in picioare toate principiile fondatoare ale unui stat "social", astfel cum este Romania declarata prin Constitutie... Halal!

Gogoshika10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Poate au de gand sa creeze noi locuri de munca prin infiintarea creselor care nu mai exista de ani buni... Cum poti regandi un sistem social doar prin taieri??? De la pensionari se taie, someri sunt cu duiumul, acum s-au gandit sa taie si de la copilasi sau de la persoanele cu handicap? Niste nenorociti!

Felix 19 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Ma mir cum de nu se gandesc si la varianta ca imediat dupa nastere sa revii la munca. Doar copilul nu are nevoie de alaptare, de prezenta mamei. Il dam direct bonei, asta cine isi permite sau ii lasam la spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Ma mir cum de nu se gandesc si la varianta ca imediat dupa nastere sa revii la munca. Doar copilul nu are nevoie de alaptare, de prezenta mamei. Il dam direct bonei, asta cine isi permite sau ii lasam la spital

Dupa taierile masive de salarii ma indoiesc (,) ca mai raman bani pentru bone....
Oricum copilul are nevoie de mama si cine a gandit si a dat legea referitoare la cei 2 ani de concediu de ingrijire a copilului, n-a fost prost asa cum e considerat acum de guvernul Boc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am inteles,scurteaza perioada,dar crese unde sa-ti duci copii infiinteaza?Ca la noi,vedem doar la bara din fata!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Am inteles,scurteaza perioada,dar crese unde sa-ti duci copii infiinteaza?Ca la noi,vedem doar la bara din fata!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

ba cum sa nu, are intentia sa infiinteze, iote aici: http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=21413

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

pacat ca nu dau indicii si despre deceniul in care se vor infiinta Astia nu au nici macar ingrijitoare suficiente la gradinita ( la noi e una pe cladire!!!) si se vor apuca de construit crese, dotat, angajat personal ( cand deja se da afara??). Sau pur si simplu nu mai au ce discuta in afara de vreme, fata de la pagina 5 si altele?

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput