Breaking News - 8

Breaking News - 8 | Autor: FanClubMJ

Link direct la acest mesaj

Breaking News - 1
Breaking News - 2
Breaking News - 3
Breaking News - 4
Breaking News - 5
Breaking News - 6
Breaking News - 7


Cele mai noi stiri, ancheta, copii, hoax death, concert in memoriam - poftiti de continuati!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Motanik, poate ca ai dreptate, dar mie mi se par multe. In plus, stiam ca el intra in cartea recordurilor daca le facea, pentru ce ar fi intrat atunci? Eu credeam ca pentru numarul de concerte intr-un timp relativ scurt. Dar admit ca am scris fara sa stiu exact cite concerte facea de obicei si in cit timp sau in cite fac altii si in cit timp. Dar ce care era recordul in cazul lui This is it?

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Nelia, recordul era asta:
break the record for number of shows performed by an artist at a single venue,
record care era detinut de Prince care facuse 21 de concerte la 02 Arena.


In plus
According to Jackson's website, the following records were or would have been broken: "The biggest audience ever to see an artist in one city", "The most amount of people to attend a series of arena shows", "The fastest ticket sales in history".

Conform wikipedia.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pai, nu cred ca stiu multi... si chiar daca unul se razindeste ce face, se da singur in git, ca doar e faptas... Si apoi m-am tot gindit si la asta. In primul rind, chiar daca ar iesi cineva si ar spune asta, si despre Elvis au venit unii cu dovezi alb pe negru... si? I-a crezut cineva? L-au si fotografiat, de vreo citeva ori s-a spus clar ca nu e el, dar cel putin o fotografie de a lui a ramas neindentificata persoana... scriu din amintiri, nu bag mina in foc ca e asa, si? Nimeni nu a facut nimic! Dupa aceea, m-am gindit la oamenii care au fost declarati morti si au aparut sau au fost descoperiti... unul singur este in inchisoare, pentru ca a 'murit' ca sa ascunda niste fraude fiscale... dar asa, chiar as fi curioasa sa aflu de la un specialist ce legi a incalcat, ce bani a furat, mai ales daca exista un motiv din ala beton, de viata si de moarte, pentru care a procedat asa... cum ar fi un complot, o boala, etc. Si in orice situatie, am destula incredere in inteligenta lui sa o fi facut cu cap si cu o buna acoperire. Nu a fugit cu banii nimanui, doar si-a relansat sau curatat cariera artistica... pina la urma totul poate fi considerat o manevra publicitara, mai ales ca totul s-ar integra perfect intr-un Thriller 2 sau Ghost cu acelasi numar.

Exagerez, dar voi puteti da un motiv pentru care ar fi inchis? Mie mi s-a parut ciudat ca nimeni nu spune ca mortul a fost indentificat dupa ADN si ca e MJ. Nicaieri, nimeni nu a scris asta, nici macar in raportul autopsiei? E posibil asa ceva? De unde stiau ca e MJ, cu atit mai mult cu cit felul in care s-a spus ca arata, nu era deloc ca al lui MJ pe care il stiam... toti au fost socati de asta si cu toate acestea indentificarea s-a facut pe baza... permisului de conducere.

Eu nu stiu nimic despre aceste teste ADN, sint diferite daca se ia proba (par, singe, etc.) de la o persoana vie fata de una moarta? Am cautat intr-o noapte raspunsul la aceasta intrebare, dar nu l-am gasit, si apoi am uitat... acum mi-am adus din nou aminte. Adica putea fi mortul o persoana care a murit de o boala oarecare sau dintr-un motiv oarecare si cel de la Coroner, care ar fi in echipa cu MJ, sa fi testat de fapt ADN-ul lui Michael, ar arata rezultatul testului ca e viu sau mort? Sa nu rideti, dar chiar nu stiu... Ca ma gindesc ca ta-su, care nu cred ca stie, s-a prins el de ceva, cind a spus ca s-au folosit dubluri (pai daca e pe calculator facut filmul?), cind a cerut dosarul medical, cind a cerut o alta autopsie sau chiar dezhumare... se zvonea la un moment dat. Si a primit dosarul, dar dupa un timp, mie si asta mi s-a parut ciudat, intii il refuza, dar dupa aceea ii da acces... la un dosar 'aranjat' probabil. Uite asa imi face capul numai daca mi se duc gindurile spre 'moartea' lui Michael. Altfel, mort sau viu, ma fascineaza tot mai mult si ca om, si ca artist.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Aha, am inteles. Gata, a picat chestia cu concertele, hai, demonteaza ce poti, sa vedem ce ramine. Ca poate ma linistesc din sapat... ca m-a prins microbul, noroc ca in afara de ala romanesc si un pic pe ala al pustiului de 16 ani, eu nu intru pe site-uri, ca n-as mai iesi... imi ajung conspiratiile din capul meu.

Abia imi trecuse cu 11 septembrie... Da' stii de ce m-am linistit cu ultima conspiratie din capul meu? Pentru ca au inceput sa apara voci din ce in ce mai oficiale si demne de incredere care spune ca ce a fost atunci, a fost o lovitura bine pusa la punct... greu de crezut, trist cit cuprinde, dar razboiul e razboi, lupti cu toate armele. Eu inca mai astept sa mi se confirme ca Ben Laden nici nu exista, ci e doar un individ creat ca sa ai pe cine sa dai vina.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medy6 spune:

Conform Associated Press, vor fi 10 proiecte derulate intr-un timp de 7 ani. Primul album va iesi in noiembrie. Material exista pentru 3 albume, iar Paul Hoffman spune ca se vor derula diferite activitati/proiecte despre care se vor oferi detalii in curand.
Nelia, tot ce ai scris este exact ceea ce cred si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medy6 spune:

Randy Phillips spunea, in mai 2009,"Michael is not sleeping with elephants and not suffering from skin cancer. He's a magnet for weird stories but he's in great shape. I'd trade my body for his tomorrow.
Ce scrie pe bluza purtata de Michael? Mie mi se pare ca "DIE".
http://www.chinadaily.com.cn/showbiz/2009-05/22/content_7935930.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Nelia, ADN-ul nu spune daca cineva e mort sau viu la prelevare.Ala nu se modifica. Poti spune cam de cat timp e moarta o persoana dupa alti parametri.

I am alive and I am here forever
Michael Jackson

I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Nelia, nu caut sa demontez teoriile tale caci vreau sa cred si eu in ele.

Nu stiu ce spune legislatia US (poate ne ajuta cineva) dar nu poate fi legal sa iti inscenezi moartea, indiferent pt ce scop ai facut-o. A murit, a iesit din evidenta, nu mai plateste taxe, nu mai da socoteala.

Sigur insa, ai pus punctul pe i. Pot aparea poze, martori care sa jure ca l-au intalnit chiar pe el, clipuri sau filme scurte cu el (la adapostul inregistrarilor de acum n ani)...ii vor crede numai fanii care au simtit mereu ca el traieste sau au sperat sau au stiut cumva. Caci legal doar daca ar merge el probabil la politie sa spuna sunt MJ si mi-am inscenat moartea, atunci poate s-ar face ceva. Sau daca cineva care stie exact unde e sa ia politia cu el, sau fbi sau cine se ocupa de astfel de chestii si sa mearga direct la el, sa il prinda undeva.
Putin probabil, intr-adevar. Dar nu pot sa cred ca Michael ar fi putut miza pe asta, adica lasa ca fac asa, dispar, chiar daca stiu n persoane, ca oricum nu o sa le creada nimeni daca vorbesc. Tocmai pt ca, asa cum ai spus si tu, era foarte inteligent, nu cred ca ar fi lasat vreo portita prin care planul sa ii fie demascat.



--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Medy, esti mai informata decit mine, unde gasesti toate link-urile astea.

Motanik, cind spuneam sa demontezi era in sensul sa inlaturam ceea ce nu are cum sa ramina in picioare (uite, de exemplu, concertele, aseara am vazut ca Michael a avut si 82 la unul din albume!!!). Si sa ramina doar ceea ce nu putem demonta nici daca vrem, nici daca sintem super-pesimisti sau sceptici.

Stiu ca ADN-ul nu se schimba, dar daca acel corp era al unuia (nu ma gindesc decit la un bolnav intr-o faza terminala, poate chiar prieten de-al lui, care a vrut sa faca asta) si se cere indentificarea, pai oricind cel implicat de la spital poate sa aduca proba ADN, ca doar adevaratul nu e in groapa! Si eram curioasa daca cineva isi poate da seama daca cel de la care s-a luat firul de par de exemplu, e viu sau mort in momentul taierii acelui fir.

Pai, el nu consuma, adica nu ia bani din cont in mod personal, deci nu are venit, deci nu are ce taxe sa plateasca. Ori are bani pusi deoparte, si asta e posibil, poate asta a facut atunci cind s-a dus prin Emirate, sint tari pe acolo unde nu se platesc taxe pe venit... ori de aceea au cerut sa creasca atit de mult alocatia lunara pentru copii, sa-i ajunga si lui tati. Iar estate Jackson sint sigura ca plateste impozite si alte taxe, face parte din administrarea averii. Sigur ca nu e legal, sigur ca o lege sau doua acolo a incalcat, dar nu cred ca depaseste stadiul de amenda... atit timp cit a 'murit' fara sa cheltuie banii dati de fani pe bilete, de exemplu. S-au returnat, deci legal, daca traieste undeva, din banii alocati copiilor si mamei... iar daca e prin alta tara, unde sint alte legi si nu calca pamintul american, ce pot sa-i faca?

Mi-ar placea sa intre cineva care stie aceste lucruri, ne-ar mai demonta din supozitii... Stiti ce ma frapeaza pe mine cel mai mult? Acea zi de 25, de la apelul la 911 dat tirziu, dupa ce cardiologul (nu un medic obisnuit, ci chiar cel care ar fi trebuit sa stie ce sa faca) il resuscita pe pat, cel care suna la salvare nu e Prince, nu e medicul, ci unul din baietii buni... si care, cel pe care nu l-a mai vazut nimeni de atunci, nu da interviuri, nu-l intreaba nimeni nimic... nici macar audiat nu a fost, desi s-a formulat un cap de acuzare impotriva doctorului cu care a fost in camera in care Michael murea...

Apoi, ba e mort, ba nu e... ajunge la spital, ba e stop respirator, ba ii bate inima, ba nu-i mai bate, era mort din salvare sau chiar de acasa... sau poate ca era pur si simplu un mort. Stiti ce a spus cineva din spital, care a dat primele informatii despre autopsie, infirmate dupa aceea de un oficial al spitalului, dar confirmate cind au iesit rezultatele autopsiei peste luni de zile: ca daca nu i-ar fi spus cineva ca e Michael Jackson, nu si-ar fi dat seama, omul acea era un batrin, chel, slab... nu arata deloc a MJ! Mie atunci mi s-a aprins un beculet... mic, da' arde inca. Murray refuza sa semneze certifiatul si pleaca, oficialii spitalului nu fac publica moartea, il asteapta pe Jermaine sa vina sa ne spuna ca murit frate-sau... probabil a ajuns la spital dupa ce l-a dus la aeroport. Alarma de incendiu in pavilionul de linga cel unde era Michael, toti agitati, nu stiu ce s-a mai intimplat si pe aeroport, o defectiune tehnica si au intirziat sa decoleze sau sa aterizeze avioanele... da' unul singur totusi a zburat, nu se stie unde. Si povestea continua, elicopter care nu face zboruri, dar in ziua aia l-a luat exact pe Michael, aproape toti cei implicati au fost figuranti prin filme sau sint atrasi de chestia asta... multi pensionari se intorc brusc la munca (pina si judecatorul din procesul cu pensia alimentara cica era tot la pensie, nu mai spun de avocatul care o reprezenta pe sotie, ca era la inmormintare)... Hai, mai, ce, sintem in zona crepusculara!?!

Iar daca cineva e platit sa creeze toate aceste coincidente, atunci sper ca e platit bine, pentru ca isi face treaba bine si vad ca e foarte ocupat!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Aha, am inteles. Gata, a picat chestia cu concertele, hai, demonteaza ce poti, sa vedem ce ramine. Ca poate ma linistesc din sapat... ca m-a prins microbul, noroc ca in afara de ala romanesc si un pic pe ala al pustiului de 16 ani, eu nu intru pe site-uri, ca n-as mai iesi... imi ajung conspiratiile din capul meu.

Abia imi trecuse cu 11 septembrie... Da' stii de ce m-am linistit cu ultima conspiratie din capul meu? Pentru ca au inceput sa apara voci din ce in ce mai oficiale si demne de incredere care spune ca ce a fost atunci, a fost o lovitura bine pusa la punct... greu de crezut, trist cit cuprinde, dar razboiul e razboi, lupti cu toate armele. Eu inca mai astept sa mi se confirme ca Ben Laden nici nu exista, ci e doar un individ creat ca sa ai pe cine sa dai vina.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)




Wow, nelia, nu stiam ca te pasioneaza si asta si ca ai "muscat" si tu din bucata asta de cascaval (a conspiratiilor). Lumea e , in general, refractara cand vine vorba de adevarurile ascunse si minciunile inghitite. Unii parca devin brusc surdo-muti, nu vor sa accepte ca realitatea poate fi total diferita de ce se vede la tv.
Mie mi-este absolut clar ce s-a intamplat pe 9/11 (nu in amanunt, ci in linii mari), la fel si cu jfk si frati-su, cu mersul pe luna si incalzirea globala... insa totusi, nu mi-am raspuns la intrebarea Cat de diabolici pot fi?? Pina unde vor merge? (si cred ca nu am sa imi raspund la asa ceva...).



_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.





www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput