In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :))

In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :)) | Autor: claudia74

Link direct la acest mesaj

www.youtube.com/watch?v=A2_odMCXvN8" target="_blank">BANATULE COLT DE RAI

Banatencele:

Angy11 : Timisoara(Chisoda-jud. Timis)
Himmelsduft : Timisoara
Yasmine : Lugoj
Claudia74 : Timisoara (sat Pustinis)
Gabirus : Timisoara
Ela03 : Timisoara (sat Cruceni)
L5845 : Resita
gonghy : Timisoara
digutix : Timisoara
Pisicuta : Timisoara
Mihi : Timisoara
Giova : Timisoara
Mirona : Timisoara (Otelu Rosu)
Cristina_OR : Otelu Rosu
Aida : Giroc

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62275&whichpage=1" target="_blank">cap.1
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65559" target="_blank">cap.2
www.desprecopii.com/forum/post.asp?method=Reply&TOPIC_ID=68380" target="_blank">cap.3
www.desprecopii.com/forum/post.asp?method=TopicQuote&TOPIC_ID=70776&FORUM_ID=51" target="_blank">cap.4
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73074" target="_blank">cap.5
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74662" target="_blank">cap.6
cap.7
cap.8
Cap.9
Cap.10
Cap.11
Cap.12
Cap.13
Cap.14
Cap.15
Cap.16
Cap.17

LA CEREREA MAI MULTOR BANATENCE INIMOASE AM REDESCHIS SUBIECTUL, UREZ TUTUROR SEDERE PLACUTA SI LA CAT MAI MULTE POSTARI!

GOASTA NOASTRA DA SUFLET : monica-elizabet

Molaraiele noastre
Timisoara august 2009

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

bine ati venit la capitol nou
vad ca toata lumea citeste aici, dar nimeni nu se inghesuie sa scrie
am spart eu gheata(pe strada e sparta de mult)
clau, spor la munci, sa treaca supararea
dana, de unde amar mai vrei sa slabesti 12 kile???eu da, as vrea, ca am de unde, da nu pooooot

giova, la multi ani, imi pare rau ca ati avut asemenea vreme si incidente.ati trecut prin otelu???daca stiam, va asteptam la o cafea, un ceai cald, ceva....copiii cum sunt, nu au racit, cu vremea asta???

asteptam sa mai scrie si restul banatencelor dragi

Cristina, mamica lui Denis Mare
ne mai ajutati si pe noi un pic? http://www.laferma.eu/denis_420.html multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Aho, aho, copii si frati!

Am ajuns acasa si noi, am venit insa pe Oradea. Si pe acolo a nins incontinuu, dar am ajuns acasa cu bine, fara incidente. Doamne-ajuta!

Claudia, capul sus Te imbratisez cu drag ca sa mai treaca din durerea din inima de mama.

Dana, ma inscriu si eu in New Year's Resolution cu minim 5 kg de slabit. Atata am putut sa mananc de Sarbatori, offff Dar m-am hotarat, de azi sunt la dieta, ca nu vreau sa imi innoiesc garderoba pe motiv ca nu mai incap in haine (cum e cazul acum )

Pupaceli de grup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

cristina ooooo cum sa nu am de unde vai de mine ar fi si mai mult de 12 de dat jos da deocamdata acesta e targhetul pe care vreau sa-l ating anul asta .... sa dea dumnezeu sa reusesc

gabi sa-ti fie de bine mancatul de sarbatori, las ca le dai tu jos de-acuma-ncolo

giova dumnezeu sa-i ierte .... da nu am inteles , cel care a murit e cel care a provocat accidentul , am cautat pe net accidentul de aseara da nu am gasit

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Inca nu am ajuns sa citesc ce ati scris...am de recuperat nu gluma.
Azi inca o veste proasta...a murit tatal prietenului verisoarei mele. cu morti am terminat anul, cu morti am inceput.
Gabi bine ca ati ajuns cu bine...si eu am de dat jos vreo 3 kg...de abia scapasem de ele si tare frepede le-am pus. si nici nu am mancat mult.
Andanii tipul care a provocat accidentul e cunostinta noastra...s-a riscat intr-o depasire si nu s-a asigurat. a murit sotia si fetita (prietena cea mai buna a nepoatei mele). a scapat baiatul de 8 ani, avea centura pusa, e in spital la Cluj. din cealalat masina au murit barbatii din fata si dupa 2 ore si o femeie.
Claudia am vazut si eu filmuletul cu pozele din Timisoara...de abia acolo sunt cu lectura. si eu le vreau, please.
laura sa ma anunti daca vrei pozele, le trimit pe mess, cumva.

noapte buna.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

La multi ani fecilii cu sanatate,bucurii,fericire si impliniri!!!

Mey io am mai intrat pe fuga,am citit fuga da n-am mai apucat sa scriu ca nu am avut timp...tot musafiri,tot plecati cu colinda,ba am fost cu Maya la Mall sa vedem Alvin si veveritzele am tinut-o numa intr-o miscare

Azi iar fusaram la Mall sa ma vad cu o prietena ca maine pleaca la Italy si tre sa si nasca ca e in 8 luni juma si frasu stie cum s-o incumetat sa plece asa la drum mai ales ca acu sara imi tot spunea ca o c-am doare burtica apoi am luat laptic la Maya si home ca de maine mergem la gradi si abiaaaaa se trezeste.

De Revelion am fost pana in Centru la artificii apoi pana la nasii nostrii o fuga si la 3 dimi deja dormeam dusi am bagat somn pan' la amiaz.....oooofffffff da scurt contzed

Acu in ianuarie as vrea sa mergem pana la Semenic sau undeva aproape unde e zapada numa ca mi tare frica sa plec cu la drum ca cine stie pe unde ma lasa balta da poate facem noi cumva si o-m ajunge si la

Gata a adormit copila asta...abia,abia o adormit.Nu mai doarme domnule decat daca mis langa ea io asa ceva n-am mai vazut,parca o manca cineva daca e singura,frasu stie unde s-o speriat de intuneric si de unde are frica asta de intuneric ca pana acu nu o avea,umbla prin casa pe bezna si nimerea tot si acu....

Am plecat la nanica ca si io mis caputis...poze bag maine daca am timp. Va tzuc si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

salutare...nu suparati la mine ca nu va iau l arand da sunt crizata rau...acus descarc carutza...si nu-s chiar pregatita...psyhic mai ales

Giova sau Miro voi ce saltele aveti la bebeii vostrii...la american am de cocos...da acu ma gandeam sa aiu oropedica...dati-mi sfaturi si locatii de unde sa iau...Hainute pt bebe tre sa duc la spital?

Clau te tzuc....las ca-i bine acia lui Deni...ca-i iubita si acia si asta conteaza...sa-mi dai nr tipei cu epilatul...tot pe eroilor lucra?

io va scriu de pe leptopul lui al meu si nu-mi place...

azinoapte cred ca 4 ore adunate am dormit...

va tzucalesc
mihi38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Mihi, tocmai vroiam sa intreb fetele despre tine., nastere usoara, bebelina sanatoasa, ca poate nu apuc sa-ti zic, si sa veniti cu bine inapoi acas, sa te vad cat mai repede cu galuscuta in brate , scriind pe forum.
de Aida mai stiti ceva?ii transmit pupici virtuali lui Erik
Laura, am citit tot ce ai scris, dar mi-a sarit in ochi faptul ca Maya nu adoarme singura.asta ma dispera si pe mine la Denis.staaaaa dupa mine pana sunt eu gata sa ma duc la culcare, de imi vine sa fug in lume(bine, ca asta si fac, in final).nu stiu cum i-om putea dezvata
si macar a ta ii mai mica, dar al meu ii cal mare, si ii si baiat
nu stiu ce-i cu Miro de nu mai scrie
Giova, imi pare rau ca ai inceput anul asa trist, la fel am fost noi anul trecut.imi pare rau

daca am uitat pe careva, scuze, va mai scriu maine, ma duc la , ma bucur ca v-ati mai revenit cu scrisul
noapte buna

Cristina, mamica lui Denis Mare
ne mai ajutati si pe noi un pic? http://www.laferma.eu/denis_420.html multumim

poze cu noi: http://community.webshots.com/user/cristinaor

sa-l ajutam va rog si pe ALEX putin: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687 URGENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mihi am vrut sa trimit azi sms,aveam o presimtire ca tu esti deja cu printesa in brate lucra la Ronat tipa chisr pe strada cu ei mei sau privat la ea acasa la favorit,
Ioana pai le trimit pe mess odata
Laurelule
Cirstina ma gandesc la tine stiu ca iti e tare greu, offffff mama masii de viata
Miro unde umbla iara e zuper bussy
Gabelu the same?
Dana esti la munca? am explicat putin treaba cu Deni in cap anterior......:((((
eu de dimineata sunt in priza,fac smotru la bucatarie,dupa atatea zile de gatit de azi fac ceva mai soft,m-am saturat de gretosenii, ieri am fost deja dupa prima tura de donatii la cineva in zona care strange ptr ungaria,acusi strangem si de la noi de prin sate,voi avea mult de lucru,merg azi la cumparaturi sa iau saci si scoci si cartoane, pe mine nu m-au scutit idiotii la munca nici o zi,incepand din 1 ianuarie am lucrat zilnic azi vrea sa desfacem bradul ca ma dispera, sa pot face curat ca-lumea.
Bai da Dorina pe unde tot umbla,de nu baga nici un ochi pe aci :((((

ne auzim mai incolo, o zi faina va doresc.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

buna dimineata

mda, la lucru

va servesc un ceai negru cu irish cream alaturi de niste fulgi de grau cu tarate

gata , de azi mancam sanatos, am terminat cu gretoseniile , vorba claudiei, a venit vremea schimbarii .... musai sa slabesc 10 kg anul asta .... mmuussaaii

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Dana lasa fata slabitul ca numai ai de unde,esti beton asa cum esti believed me ,eu am facut azi macaroane cu cartofi si prajeala de ceapa,azi nexam carne ptr pranz,vad pe deseara ce gatesc,in sfarsit prima mea zi libera pe anul asta yupiiiiiiiii!

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput