Strumfi de iul-aug 2007 (160)
Raspunsuri - Pagina 8
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Mai, ce vorbarete ati fost, bravo. Am incercat sa citesc tot din urma, dar nu stiu cat am retinut.
Stefania, imi pare rau pentru pierderea ta. Te imbratisez si sper ca zambetul celei mici sa te ajute sa treci mai usor peste asta.
Mada, uite nici nu mai stiu daca am apucat sa-ti zic data trecuta cand am scris ce ma bucur ca te "revad". V-am admirat in poze, sunteti o familie tare frumoasa si Emily este superba. Cat despre treaba cu job-ul, ma bucur ca s-a reglat, chiar daca e temporar te scoate un pic din starea aceea si apoi cine stie de unde apare o ocazie mai buna. Tu parca faceai si niste cursuri, le-ai terminat? Oricum, bafta multa in continuare si succese nebanuite.
Maraza, mersi mult pentru aprecierile adresate piticilor mei. Tu ne-a aratat poze cu Andra, ca eu nu le-am vazut?
Pozele mele sunt cam vechi si am multe noi, dar nu am avut timp sa le pun pe net.
Luna, tare grea situatie cu baietelul acela. Cred ca-l ajutati mult daca-l includeti in programul vostru, e f frumos. Of, ce-o fi si in sufletul mamei lui, nici nu vreau sa ma gandesc.
Oaana, piticii mei au avut viroze cred, adica muci, tuse, febra, ca de obicei n seoznul acesta. Soniei i-am dat antibitic, pt ca se lungise peste 10 zile, la Victor am scapat fara pana acum. Bafta la control, of, ce mai tragi si tu cu ei, sanatate multa.
Jadi, uau, chiar ca sunt soi bun baietii tai, auzi sa nu te trezeasca dimineata. Mersi pt raspunsul cu doctorul, daca-i scrii email intreaba-l daca profeseaza in Blegia si unde anume, daca e in Bruxelles cumva.
Noi avem in continuare multiple treziri pe noapte, de la ambii copii. Ei nu vor sa doarma cu noi, ca pana la urma ar fi mai usor asa, insa trebuie sa ne ducem cu ei la ei in camera. Uneori Victor se scoala si vine si adoarme pe jos langa patul nostru, daca-l auzim il luam intre noi sau il ducem inapoi la el in camera; dar uneori nu-l auzim, de era sa-l calce sora-sa pe cap cand a venit si ea in excursie.
revin, pupaturi,
Poze 2009
Poze 2008
jadi spune:
Anto, incerc sa ii scriu maine un email, sper sa nu uit
Baietii nu ne trezesc dimineata dar Vlad ne mai trezeste noaptea, cand vrea sa faca pipi incepe si plange in loc sa ne spuna ca vrea la toaleta. Si daca simte ca nu e cineva langa el, vine peste noi in camera. Dodo nu se trezeste nici macar cand urla Vlad, poate daca simte un gol de foame in stomac dar noi nu l-am mai incurajat in acest sens peste noapte. Insa dimineata sunt exemplari ![]()
jadi spune:
Mai scriu o chestie care mi s-a parut haioasa si merg la culcare
Sambata nu l-am culcat pe Vlad la pranz pentru ca trebuia sa merg la Ikea si nu il puteam lasa acasa. Si pentru ca nu a dormit, sambata seara era nervos si urlator.
Cand i-a dus mama la culcare, Vlad avea melici si striga: Dodo mi-e somn, sa nu mai aud niciun cuvant. Ai inteles? Dodo: Da! Vlad: Ai vorbit , nu ti-am zis sa nu vorbesti? Mai vorbesti? Dodo: Nu! Vlad: Iar ai vorbit!
Am ras cu lacrimi cand mi-a povestit mama, la fel cu bancul cu basca. Si mi i-am inchipuit, Vlad are voce de copil asa, Dodo are vocea mai groasa si cand zice Da si Nu zici ca e bariton
Si gata, la culcare cu mine!
cafera spune:
Salutare!
Am citit cat am putut de repede. De azi programul nostru s-a schimbat si incerc sa fac fata valului.
Luna, tare impresionata am fost. Te rog sa-l imbratisezi din partea mea. Sa-i dea dumnezeu putere

Dana, Karli, frumoase fetele voastre
Jadi, am vazut poze superbe si am ras in hohote gandindu-ma la conversatia de noapte buna. Arata tare bine rafturile.
Ilinca inca e racita

Sanatate multa!
mychydutza spune:
neatza.....azi sunt 2 ani de la "marea balaceala"!!!! cand au trecut...nu pot sa spun!
despre ce fac si cum fac strumfii nostrii.......andrei numara corect cand vrea pana la 10, cu culorile le nimereste cand si cand, in rest totul e "bede" adica verde! nu il atrag constructiile sau alte chestii.....chiar pot sa spun ca se joaca destul de putin cu jucariile, mai mult printre picioarele noastre! dimoneata iese fara, la pranz doarme cate 3 -4 ore, pana vin eu, dupa care ne apucam de "treaba"! altfel, e expert la calculator, stie unde este back-space-ul, unde este delete-ul, cum sa inchida o fereastra de la "cruciulitza", isi pune singur "pichinu" adica "dansu pinguinului", ala de se danseaza pe la petreceri!
cafera, servici usor si sanatate ilincai!
jadi, v-am admirat in poze......si rafturile alea sunt faine rau...ce de jucarii aveti! eu le am intr-o cutie.......dar rar se joaca cu ele! in rest e pupacios, sufera de aceeasi "gelozie" pe tacsu. cand vine langa mine sotzul imediat se sesizeaza si ii zice: peaca! acuma!![]()
*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -
lasa-l sa lucreze! !*
CarlaV spune:
Perla ieri la Saby la masa: "tati, sufla in caltabos, hai, fufa tati"
Patricia face bine, eu sper ca in timp sa reinceapa sa scrie despre ei, are destule prietene aici care sa o convinga ca, pentru o singura problema personala nu merita sa se supere pe tot satul. Intre timp o sa-l puteti vedea pe Miron cand voi pune poze de la botezul celei mici.
Larisa zice "ma-ma" tot mai des cand nu sunt langa ea si a inceput cu "mami". Sabina a zis mama tarziu, la 4 luni jumate ea zicea "tata", nu e de mirare ca e dragoste mare intre ei.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maraza spune:
Neata!
Anto, promit ca o sa pun niste poze cu Mara imediat ce o sa le fac.
Mai nou nu mai am timp nici sa ma spal la cap, deci pozele trec pe locul 'spe.
Vivela, nasol cu lamaia aia. Lasa ca trece si greata asta. Pupici multi tipicarului de David de la maimutza de Mara! Mi-a spus ca-i e dor de el. 
Jadi, deci ai tai fii sunt mortali, mai ales cu discutiile relatate. Si cum te iubesc ei toti 3....Eu nu am parte de asa ceva decat foarte rar si de obicei se intampla cand Mara este bolnava. Asa ca atunci printre durerea sufleteasca ed a avea un copil bolnav savurez fiecare clipa de imbratisare si dragaleala. In rest, cuvantul de ordine e TATI. So, la bebe 2 o sa-mi mai pun o dorinta: sa fie mamos.
Ah, si sa nu uit, ce camere mari aveti doamna! Sunt de-a dreptul invidioasa. Stati cumva la casa?
Mychy,la cat mai multe aniversari! Trece timpul asta ca intercity-ul. Eu ma gandesc cu jale ca maine poimaine o inscriu pe Mara la scoala si apoi s-a dus linistea noastra.
Cafera, multa sanatate Ilincai.
Raportez si eu astazi copil bolnavior. Nu mai trece laringita asta deloc. Si basca a mai facut si febra azi noapte de am stat planton intre cele 2 paturi, incercand sa motai si eu astfel incat sa nu fie nevoie astazi de cafea intravenos. ![]()
Luna1 spune:
Hola!
Jadi ti-am vazut baietii, ce super sunt. Mi se pare ca seamana din ce in ce mai bine Dodo cu Vlad, iar tu arati super. Discutiile dintre ei sunt mortale, mai ales cum se bat ei pe tine. Ma uitam la poze si ma gandeam ca daca aveam eu doi baieti ajungeam la nebuni, si asa e ca la nebuni la noi, Cosmin o enerveaza pe Lis intentionat, Lis urla, se alearga , se bat... Pai daca erau doi baieti cred ca era mai rau. Sau poate nu, ca aveau preocupari comune.
Bine se iubesc mult oricum, Lis plange daca el pleaca fara ea iar el se amuza la fiecare perluta a ei.
Sa vedeti la fotbal, cand se termina meciul tot baietii din echipa stau jos pe iarba pentru debrief si Lis merge si ea repede si se aseaza la Cosmin in brate, mereu rade antrenorul ca o baga si pe ea in echipa.
Anto ce tare Victor cu dormitul pe jos.
Mychy doi ani... deh avem strumfi mari. Nici Adelise nu se juca cu jucariile pana nu am descoperit ca daca nu le scoti din cutie nu se joaca, insa daca i le scot eu sau macar pun cutia in mijlocul camerei se joaca cu orele, ii place sa rascoleasca sa vada ce mai e pe acolo.
Aseara fiu-miu a plecat la frate-miu sa se joace cu verisoara-sa, Adelise s-a culcat la 8 seara ca dupa ora veche era 9 asa ca noi am stat ca porumbeii la tv, imbratisati ca pe vremuri cu un pahar de bere si mancarica (porc la cuptor cu cartofi natur si legume) si nu ne-a venit sa credem ce liniste poate fi.![]()
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maraza Eu ma gandesc cu jale ca maine poimaine o inscriu pe Mara la scoala si apoi s-a dus linistea noastra. |
Liniste? Unde?????
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
neatza
jadi,ai niste baieti superbi...mi-au placut si rafturile,foarte bine organizeaza.
uplodez si eu niste poze,dar cred ca le pun cand vin ca vad ca se incarca greu.
o melodie,sunt melancolica http://www.youtube.com/watch?v=9xz5eQIz2po
cafera,sanatate ilincai.
andra,sanatate marei.