Strumfi de iul-aug 2007 (160)
Raspunsuri - Pagina 9
mychydutza spune:
uau luna........ce dezmatz! sa stai linistita la tv......asta e chiar destrabalare! am avut si eu parte de asa ceva asta vara cand l-am avut pe andrei la dorna!
andraZ, sper sa va faceti bine! si poze cu mara pun eu....mai degraba!![]()
jadi, am uitat sa te felicit pt ne-balbaitul lui dodo! uite ce face o vizita la dr cu taty! ![]()
apropos de ispravile celor mici, ne-am dat seama ca trebuie sa punem cenzura la gura. ca pana acu mai scapam cate o prostie, doua!
cred ca andrei l-a auzit pe taty, nervos la calculator zicand "p... mea!si sambata se chinuia sa isi puna "pikinu" si zice "pua mea"!!! am ramas interzisi! tacsu s-a consolat cu faptul ca "macar a spus-o in context"!!!deci :"SUS CENZURA"!!!
*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -
lasa-l sa lucreze! !*
Luna1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza apropos de ispravile celor mici, ne-am dat seama ca trebuie sa punem cenzura la gura. ca pana acu mai scapam cate o prostie, doua! cred ca andrei l-a auzit pe taty, nervos la calculator zicand "p... mea!si sambata se chinuia sa isi puna "pikinu" si zice "pua mea"!!! am ramas interzisi! tacsu s-a consolat cu faptul ca "macar a spus-o in context"!!!deci :"SUS CENZURA"!!! *Daca cineva rade - razi cu el impreuna! Daca cineva canta - canta cu el impreuna! Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze! !* |
Bag si eu d'astea: sapt trecuta al meu sot (care e in concediu) se duce cu mama-sa si Adelise la un restaurant, mananca ei, cand fie-mea repede wee-wee daddy! (pipi). Sare al meu sot, fuge cu ea la wc, si nu gasea intrerupatorul la lumina. Si vorbea in sinea lui "where are the fu...king lights", stresat nah, ca se pisa fie-sa pe ea. Fac ei treaba, se intorc la masa si Adelise ca o fata buna ii povesteste la bunica-sa "daddy find fu...king light"!
In aceeasi zi la acelasi restaurant comanda soacra-mea cafea si uita ospatarul sa aduca lapte. Soacra-mea zice " a uitat sa aduca laptele SILLY MAN" (in engleza e nepoliticos sa folosesti silly la adresa cuiva, nu groaznic dar nepoliticos) si se pune Adelise pe urlat "Miiiilkkk, miiilllk" in fine aduce omul laptele si fie-mea dandu-si ochii peste cap a mustrare zice "silly man!" ospatarului, cu alte cuvinte "prostule".
Asa ca si noi am inceput sa ne cenzuram la cea mai mica prostie ca repeta precum papagalul.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Gerogiana stii ce mult imi place mie Mihnea, e frumos foc (mai ales ca eu mor dupa copiii blonzi ca n-am avut parte de unul) iar poza ASTA e mortala, zici ca nici nu-i pasa ca e pe malul marii, e ceva normal sa te joci cu masinile pe plaja pustie. ![]()
Ce mi-ar placea sa stau si eu la mare...
CarlaV spune:
Georgi, ce ochisori are Mihnea, dar si ce gurita
. Iar mi-e dor de mare, fir-ar sa fie de bani si de criza si de euro.
Mychy, daaaaaa, mare dreptate ai, si noi patim faze d'astea de toata jena. Saby a prins cuvintele astea parca primele, ca la cat mergem noi cu masina in capitala ne mai scapa. Cand era mica-mica zicea "vecin bou" ca mereu era un rotopercutor la ora ei de nani, apoi in trafic zicea "dobi-cot", acum s-a redresat, odata ne-a scapat noua "ce p... mea", ne-am dat seama si data viitoare ne-a scapat doar "ce..." fara restul. Fata a fost pe faza si ne-a zis continuarea tot drumul, ca poate am uitat. La fel "fu... usa ma-tii" la Saby a devenit "f... jucaria ma-tii", drept pentru care ne straduim sa ne abtinem in trafic sau sa conducem in afara orasului. Problema e ca acum se intipareste bine si ce aude o singura data si chiar daca noi nu mai folosim, ni le tranteste dupa cateva luni.
Sanatate multa Ilincai, Marei si tuturor celor cu probleme.
Eu nu stiu ce sa mai gatesc azi, ca am chef dar n-am idei. Voi ce faceti pentru pranz?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
sunflower1979 spune:
hello!
am reusit sa vad si eu vreo doua poze: frumoasa familie a Dianei - ai un baietel tare frumos si Sonia e cum ai zis...pufoasa! dar ma enerveaza sa vad poze in webshots ca tare greu mai merg!
baietii lui Jadicare intradevar seamana din ce in ce mai mult si sunt doi nazdravani. cred ca muream de ras sa-i aud cu dialogul ala. si mie imi plac dulapurile alea asa ordonate. eu ziceam ca Denis are multe jucarii, dar la voi e magazin, frate!
am mai vazut baietii pictati ai ilenutei. e drept ca diferenta de 2 ani intre ei e ideala, dar pana ajunge cel mic la vreo 2 ani, asa-i ca-i greu?
am vazut in mare fuga cateva poze cu Daria si cateva cu Adeluta, pe care le pup.
mie acum mi-a casunat pe parul meu care ba se ingrasa prea repede, ba nu sta deloc cum vreau eu, deci ma duc "sa-i iau gatul" ![]()
pentru ca suntem in plin sezon de viroze, vad ca tot mai multi copii sunt raciti. lui Denis nu i-au trecut inca mucii, inca mai tuseste, dar situatia e imbuatatita. va doresc sanatate maxima tuturor!
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
maraza spune:
Luna, deci asa sta treaba cu "fu...ing lights".
Super tare faza. Noi chiar am reusit sa nu injuram defel in preajma ei. Am redus totul la formulari codificate, numai de noi stiute ca altfel nu rezistam in traficul bucurestean.![]()
Mychy, daca e in context, n-ai ce-i face.
El s-a exprimat corect. Ce cuvinte a folosit, nu mai conteaza. 
Carla, cand doarme e liniste.
Eu ziceam de linistea mea sufleteasca,pe care inca o mai am. Dar vad ca nu pt multa vreme. ![]()
Musso, e dulce foc Mihnea. Poate la tura 2 imi iese si mie baiatul ala cu ochi albastri, ca am si eu o dorinta neimplinita la capitolul asta.
Ah, am uitat sa spun ca am vazut poze garla, cu toti strumfii, care mai de care mai frumos, mai pletos, mai zulufat. Mi-e drag de toti, fara exceptie, dar nu mereu imi aduc aminte sa o spun. Deh, batranetea bat-o vina. Se vede ca-mi sufla in ceafa schimbarea de prefix. ![]()
Luna1 spune:
Am vazut poze cu Adeluta si cu Daria, frumoase foc amandoua, Daria mi-a dat impresia de nazdravana cu pantalonii pe un crac si poseta, iar Adeluta ca de obicei razbate si in poze cat de finuta si feminina e, nu stiu daca e asa si in realitate dar asa pare in poze. Cat de frumoase sunt nici nu mai zic ca se stie.
Maraza deci ceva poze?![]()
Ma duc sa mai caut poze in urma.
mychydutza spune:
luna, deci si voi aveti papagal! ![]()
musso, cred ca deja stii ca ai un fecior superb! iar marea mi-a facut o poftaaaaaa................
*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -
lasa-l sa lucreze! !*
jadi spune:
Cafera, sanatate multa Ilincai, sa ne spui de ce s-a schimbat programul ca ne stii curioase (sau doar eu curioasa
)!
Multumesc de aprecieri! Intradevar Dodo incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Vlad dar eu ca mama vad diferentele de la cer la pamant. Vlad e de o finete asa, iti vine sa il mananci de delicios iar Dodo il vad o frumusete mai bruta, nu stiu daca e mai frumos decat Vlad dar clar te frapeaza la el parul si ochii si uiti sa te uiti la alte detalii nu atat de perfecte ![]()
Cu vorbitul aiurea, o patim si noi mereu cu Vlad! Tot parcul ne stie ca mergem la bar si bem bere desi nu este asa. Sau ne mai urla prin casa ca vrea spalat la kr (nu fund). Stie diferentele si vrea sa ne socheze mereu. O treaba penibila a fost ieri cand se trezeste spunandu-i bonei ca am cautat scotchul de lipit si ca mama mea a spus ca nebuna de "bona" baga lucrurile aiurea prin sertare. Nu va zic ce penibila a fost situatia
. Iar Dodo ma taxeaza mereu, daca il cert sau ii spun ca nu e bine ce face, imi spune clar si tare si pe vocea aia lui baritonala " mami e kk", de imi vine sa il arunc pe geam. Bine ca macar stie ca kk e ceva de rau si ca asocierea cuvintelor ma enerveaza, ca atare am inceput sa il ignor!
Nu va speriati cu jucariile, sunt din 2 generatii
Si m-am cenzurat de jumatate de an, nu le-am mai cumparat mai nimic. Acum din jucariile primite de Vlad de ziua lui, am ascuns 3 cutii imense de Playmobile si Lego cu piese mici si am de gand sa i le fac cadou de Craciun. Nu e frumos dar e sanatos, daca le-as fi deschis pe toate, le-ar fi facut varza si nu ar fi inteles nimic din ele. In plus toata garnitura Thomas de 30 de trenuri si vreo 6 seturi de sine si poduri le-am trimis la Braila ca sa le facem de Craciun, mama are loc imens ca sta la vila si acolo vin bine desfasurate. Am ramas cu cartile si DVD-urile la mine in sufragerie, dupa ce mai iau un dulap inalt, le rezolv si pe alea. In plus avem pe hol un ditamai dulapul cu lucrurile lui Dodo, dulapiorul mic din camera e pentru Vlad si ma mai intreb de ce ma cearta sotul sa nu ii mai cumpar lui Dodo nimic ca pleznesc sertarele de la cele mostenite de la Vlad.
Andra, stam la bloc, la parter dar se pare ca avem parte de un apartament mare desi camera lor nu cred ca are mai mult de 12mp. Apartamentul tot are 77 mp dar e impartit bine in 2 dormitoare, sufra si bucatarie, singurul inconvenient e ca nu avem balcon dar compensam cu spalatoria comuna.
Si eu ma uit sporadic la poze, daca am timp, ma uit pe indelete, daca nu, zic ca o sa ma uit alta data si nu mai apuc. Dar cand apuc cate un link il rasfoiesc si sunt de aceeasi parere ca avem copii frumosi si cuminti ![]()