Strumfi de iul-aug 2007 (160)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jadi

Cu vorbitul aiurea, o patim si noi mereu cu Vlad! Tot parcul ne stie ca mergem la bar si bem bere desi nu este asa.

...O treaba penibila a fost ieri cand se trezeste spunandu-i bonei ca am cautat scotchul de lipit si ca mama mea a spus ca nebuna de "bona" baga lucrurile aiurea prin sertare.

Deni & Vlad & Tudor

Apropos cu mersul la bar, Cosmin are la scoala (ca toti copiii de altfel) un caiet in care lunea povestesc ce au facut in weekend. Cand e vremea frumoasa noua ne place sa conducem undeva la tara, sa ne oprim la un pub (aici pub-ul e alt concept decat in Romania, au curte multe, cu castel gonflabil, cu leagane, cu tobogane) sa ne luam ceva de mancat si baut si sa stam la aer liber in timp ce copii se joaca. Si binenteles cand m-am dus la sedinta la scoala citesc in caietul lui Cosmin "ieri am fost la pub, mama cu tata au mancat si au baut si eu m-am jucat" si asta frecvent, cred ca profesoara aia crede ca suntem alcoolisti.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraza spune:

Luna, dar vad ca voi traiti viata la maxim, nu gluma. Copiii astia va ofera zilnic o portie de 3.80. Si acu' pe bune, ia mai lasati alcoolul ala, ca disperati profesoarele. Va fac raport la Protectia Copilului ca la cat de seriosi sunt englezii.....

Jadi, doamna, eu am 60 de mp dar tot nu am loc in ei. Si dormitorul Marei are tot 12 mp, dar pare muuult mai mic . Ce-i drept are si de 3 ori mai multe mobila, dar sper sa scapam de ea la iarna, iar la primavara sa mai facem rost de niste mp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1
La scoala citesc in caietul lui Cosmin "ieri am fost la pub, mama cu tata au mancat si au baut si eu m-am jucat" si asta frecvent, cred ca profesoara aia crede ca suntem alcoolisti.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Luna, deci e adevarat Sa iti spun eu care e impresia mea din cele cateva zile in Scotia si in Anglia? Englezii sunt un popor de drinkuitori. In prima seara la Birmingham, am nimerit pe niste chei unde lumea bea la greu, majoritatea in picioare, cele cateva mese ocupate si alea pline de bautura. Bere, vin si niste chestii la carafe colorate. A doua zi pe tren pana la Edinburg, s-au urcat 4 fete dragutele care au executat 3 sticle de sampanie si au mancat 3 cutiute de capsuni cu frisca, erau so Sex and The City . Si au vorbit tot drumul voios si au ras, plus tot vagonul s-a umplut de miros de capsuni. Apoi peste tot prin pub-uri, pe langa pub-uri se bea la greu. La concert, ei erau praf, iar ele carau cate 6 halbe o data. Nu am vazut barbati la coada . La Londra pe langa Sherlock Holmes pub, ne-am oprit in fata unui pub in jur de 12 sau ora pauzei de masa, statea vis-a-vis de noi 3 gagici si 4 tipi imbracati business, ei au baut 2 randuri de bere, ele au executat din scurt o sticla de vin rose. Seara vis-a-vis de teatru unde joaca Billy Elliot, la fel stateau afara la fumat si beau la greu. In general vineri am vazut mase de oameni pe langa pub-uri in picioare si vorbind asa de mult si zgomotos ca ne-a fost frica sa ne apropriem. Si in general am vazut ca tipele stau cu tipele, si tipii cu tipii, rareori se amestecau Hai ca am facut un offtopic de toata frumusetea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Am de facut niste critici:
1) Musso, eu nu stiu ce ai cu baiatul de zici ca-i obraznic pe afara; eu il vad tare cuminte si frumos nu mai zic! cred ca ti s-a urat cu binele...hi-hi!

2) Dana, oare tu ai vrut sa ne pedepsesti cu pozele alea neintoarse si la care tre sa-mi sucesc gatul sa le vad? noroc de Dariuca ca te mai salveaza!

nu stiu ce vorbiti voi aici de liniste, relaxare...cred ca-ati gresit strumfaria... la noi, dupa ce ca denis se culca dupa 9.30 (cred ca doarme la cresa vreo 3 ore), pana atunci ma foieste pe toate partile: ba sa dansam- eu cu el in brate, ba ca vrea ceai, ba ca nu vrea sa stea sa-l spal/schimb, ba da drumul la muzica tareeee si tot de astea. cand in sfarsit se culca, sunt fericita, dar complet epuizata sa mai pot face ceva (ceva-ceva ).

cu preluatul cuvintelor de duh inca n-am avut onoarea, desi eu le mai scot pe gura...vorbesc inflorat cand sunt nervoasa. nici cu bataia data nu ne plangem...cel mult primita. tot colectioneaza muscaturi de la o fetita si de la verisoara lui, din cauza ca-i cam posesiv pe lucrurile lui.

sper sa mai revin!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

iar v-a apucat limbarita, bravo!

am vazut poze frumoase cu Mihnea si cu Dodo&Vlad (Jadi, ti-am zis oare ca mai am putin si crap de invidie pentru parul carlionat al lui Dodo? . noi si acum stam cam slabut la capitolul asta, asa ca pic in reverie mereu cand vad cate un pletos ).
mi-au placut si dulapurile, cat de curand va trebui sa fac si eu o organizare in genul asta, ca prea stau toate claie peste gramada. iar eu, de cand am auzit-o si p-aia cu "un copil trebuie crescut cu un rand de haine si multe jucarii", am preferat sa dau mai putini bani pe tzoale - oricum are mai multe decat are nevoie - si sa nu-mi mai pun oprelisti la jucarii. probabil ca numai spatiul limitat o sa reuseasca sa ma opreasca, atunci cand n-o sa mai pot deschide usile de atatea jucarii.

David stie despre tac-su ca "bea bere si mananca carnati" si spune asta din cand in cand, nu stiu dupa ce criteriu alege persoanele care trebuie sa stie chestia asta. si uneori, mai cere si el o bere la masa , ca l-a auzit pe tati.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 7+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

back
multumesc de aprecieri la adresa cavalerului.

cristina,fii-miu nu e tot timpul agitat,are momente cand chiar ne intelegem bine daarr sunt si acele momente cand se intalneste cu copii sau vrea el sa faca ceva ce n-are voie si atunci incepe dansul..istericale si tavaleli.

eu nu sunt melancolica,asa am crezut,nop..sunt nervoasa,ma enerveaza orice,ca e dezastru in casa,ca n-am bani,ca sunt obosita caci m-am culcat la 2,na am baut un ceai negru la 9...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

http://www.e-juridic.ro/articole/alocatiile-pentru-copii-se-modifica-in-functie-de-venitul-parintilor--3974.html

*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hola!

Jadi mor de invidie ca se bat baietii pe tine! Si ce baietii. I-am admirat in poze si sunteti tare frumosi! La noi e fix invers ne batem amandoua pe ta'su! Daca mai fac o fata chiar o sa iasa cu paruieli !

Anto Mersi pentru incurajari! Am terminat cursurile anul trecut. De aia ma si ofticam ca dupa ce m'apuc de scoala la 30 de ani tot dijeaba! Multa sanatate pentru Sonia si Victor, si arata'ne poze noi ca sunt sigura ca au crescut mult amandoi.

Mychy, doi ani de la balaceala! Felicitari! Si noi avem probleme cu cuvintele de duh...mai ales din cauza mea. Mi se mai intampla sa vorbesc urat, nu in romana, in franceza pt ca parca n'au nici o valoare injuraturile in alta limba...al meu moare si ma invatii expresii ajutatoare. Adica:
In loc de Merde! Putain! se spune Mince! La vache!

Musso foarte frumoase pozele. Baiatul tau are o figura asa angelica si melancolica iti vine sa te pierzi in ochii lui! O sa faca ravagii cand o sa se faca mare!

PS Si lasati-o mai usor cu berea, carnatii si puburile ca stiu copii ce stiu!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

wow, micky ce veste buna! la impresionantul venit al familiei noastre, Denis va primi o alocatie de 120 lei. e ceva fata de 40, nu?

am dat intamplator de un mesaj al lui nikole care are o albastrica de 18 sapatamani in burtica!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ooo capitolul perle...nu-l ratez!
mergem la o cafenea,comandam 2 fresh-uri unul pt mine unul pt eli.barmana il intreaba pe sotz
"domnu'?
al meu- "multumesc,nimic"
ea"nu vreti un alt suc?"
eli "tati nu bea suc bea coniac"...amandoi
la niste prieteni in vizita...ma intreaba daca vreau sa beau ceva si enumera,martini,coniac,etc..eli sare arsa"tati e cu coniacu' mama bea vin"...
ideea e ca nu suntem alcolici,dar vinerea,sambata eu beau un pahar de vin roshu si al meu e cu martelul.si ne-a intrebat odata ce bem,i-am raspuns politicos si cum apare o discutie sare repede cu precizarile ea...

soacra-mea(ca orice soacra care se respecta) vrea sa stie tot ce facem,unde mergem drept urmare in marea ei minte luminata gaseste sa interogheze copilul"unde ai fost eli,ce ai mancat?",chestii de genul asta...binenteles ca toarna tot""am fost la cofetaie,am fost la ca(r)fur,etc".nu ar fi nici asta o problema dar soacra-mea are dela aproape 100kg la 1,55m si mananca cate 4-5 prajituri odata,daca nu-i iei e tare ofuscata ..eu i-as lua si 10 dar sotul se gandeste la sanatatea ei...

eli a mea e tare rebela in ultima vreme si l-a luat pe nu in brate...

deni am vazut la poze cu voi sa ma satur.baietii adorabili,vlad un finut si jumatate si dodo pus pe sotii parca mereu.si ochii aia vor face muuulte victime.iar tu duamna o slabanoaga!misto rafturile eu sunt sufocata de plusuri...
georgiana e asa de dulce mihnea,vorba floarei soarelui ce te plangi de baiat,e ca o zana de cuminte in poze
ma bucur mult pentru nikole
michy am vazut pozele cu andrei ,ce bine-i sade cu palarie.tu nu te plange de tzatze la cat esti de slaba da?

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput