Strumfi de iul-aug 2007 (160)
Raspunsuri - Pagina 11
musso17 spune:
fetele nu ma plang,m-ar bate dumnezeu dar cateodata nu stiu de unde sa-l iau si caut idei.
avem o problema,se pare ca fii-miu a luat-o pe urmele dariei si a lui denis,face moale,sparcaieli,asta e o problema,daca nu-si revine luni ii fac o coprocultura daarrr din cauza asta s-a iritat si-l mananca,i-amdat cu crema si niste pudra..ce sa mai fac???..mi-e teama sa nu fie altceva...of,of,mai,mai
Luna1 spune:
Hihihihi ce imi plac perlele scoase de strumfi.
Jadi nu esti departe cu relatarile. Ideea e nu ca beau, ca pe mine nu asta m-a socat cel mai tare, ideea e ca beau femeile de rup. Asta a fost socul mare la mine, ca barbatii beau, beau si romanii nostrii la greu (unii normal) dar femeile sunt duamne in Romania pe cand aici le gasesti prin boscheti sambata noaptea.
De bautul in picioare ii cam inteleg, eu una nu pot insa cum fumatul s-a interzis definitiv in locatii inchise acum vezi mereu o gasca mare in picioare in fata pub-urilor.
Insa nu stiu daca ai vizitat, trebuia sa mergi la pub-uri in afara oraselor, ala e adevaratul PUB englezesc, eu le iubesc, decoratiile sunt super, au gradini mari, cu mese, cu locuri de joaca, cu shemineu sunt super. Noua astea ne plac, al meu sot rareori bea, si sincer ii vad si eu pe astia morit de beti in weekend dar nu stiu cum se face ca in mediul nostru (ma refer la englezi in special) in afara de obisnuitul pahar de vin, sau o bere ocazional, nu se bea asa la greu.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Musso sanatate multa. Lasa depresiile, hopa sus, viata e scurta.
Jadi am o mare rugaminte la tine, te rog cand ai tu timp imi trimiti si mie dieta Atkins pe PM? Stiu ca esti experta, si eu tot n-am scapat de alea 5 kg care cresc de cand stau la birou.
greierash spune:
OOOfff...ce greu am ajuns la zi.... dar am reusit... doar ca acuma nu mai am mult timp..de scris. Musso, insa tu m-ai convins sa scriu acum repede pe ultima suta inainte sa plec acasa. Sfatul meu este sa te duci sa ii faci o coprocultura, sau, ma rog...analize de gen.. Spun asta din proprie experienta.. Andrei se tot vaita ca il doare burtica, imi arata ba la mijloc, pe langa buric, ba mai jos, sub burtica... si i-am zis si eu doctoritei de familie... si mi-a zis ca poate o fi racit...ca si baietii racesc jos nu numai fetele... ma rog, au mai trecut cateva zile, fara alte simptome, decat din cand in cand dureri, crampe.. Ma hotarasc intr-o buna zi, dupa o durere mai puternica, care l-a trezit din somn, si merg cu el la un cabinet particular, acolo am fost sfatuita sa fac analize, si kk si urocultura.... Bineinteles ca au iesit proaste amandoua....
Nu e de speriat, dar ma gandesc ca am pierdut timp... daca m-as fi dus de prima data....sa ii fac analize.., dar ma rog, alta poveste....
Deci, sfatul meu e sa faceti niste analize, sau, ma rog, cum credeti...
Bafta multa, si sanatate tuturor...
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
sunflower1979 spune:
georgi, imi pare rau ca mihnea e kkcios. eu cand aud de kk si febra ma ia cu rau! pentru iritatie, incearca cu apa+bicarbonat, calduta, tamponat cu vata. e foarte eficient
apoi, dupa ce se usuca, dai cu ceva crema cu zinc sau cu galbenele. spre mirarea mea denis nu s-a iritat deloc de la diareea ce a avut-o si tinand cont ca merge la cresa , unde nu-i doar el, era de asteptat.
pana la copro, da-i ceva mere coapte, orez, morcov fiert si poti incerca debridatul.
sper sa aud ca i-a trecut repede. sanatate!
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
Diana2007 spune:
Gata, am ajuns la zi cu cititul, dar cu pozele nu. De-aia nici nu scriu la fiecare in parte despre ele, ca o sa le vad asa intre doua alptari si sigur o sa uit cine al cui e![]()
Misto fazele cu "perlele", la noi inca nu au aparut prea multe, una ca nu prea e trafic
aici la tara unde stam noi imi mai scapa un "hai mai tataie mai repede" ca sunt unii care mai au un pic si mor la volan iar pe acasa nu prea ne scapa din astea urate.
In schimb, trebuie sa ne ferim de cuvinte precum "cookie, ciocolata, parc" sau alte chestii tentante pe care cum le aude cum le vrea imediat si se apuca de o jale .... dar nu plans, doar asa bazaiala din aia de te scoate din sarite si o tine pe a lui frate. Asa ca la astea vorbind codificat sau le spunem pe litere.
Hai ca mi s-a trezit pirania si e rost de lapte. Legat de activitati (educative) nu a scris nimeni despre TELEVIZOR, sa inteleg ca nici un strumph nu se uita la TV sau la calculator ? Stiu ca e un subiect controversat, dar as fi vrut sa stiu la voi ce se intampla ?
Ii dau sa suga si revin sa va zic cum e la noi.
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
musso17 spune:
mi-au intrat banii..uff,parca ma simt mai bine![]()
greierash,saru'mana,asa o sa fac,la urocultura nu m-am gandit..nu se vaita de nimic,nu are gaze doar kk moale,nu diareic dar tot se absoarbe ceva in scutec...se intampla ca de cand are treaba asta bea foarte mult iaurt bifidus,4 sticlute de'odata....m-am gandit si la giardia..vedem la analize
cristina,asa fac,uitasem de bicarbonat,il dau cu crema cu zinc...ii dau in fiecare zi orez,sub toate formele,morocv fiert la greu in mancare..are si niste bubite...sper sa nu fie giradia.
Luna1 spune:
Diana noi nu avem cum sa ne uitam la TV. Dimineata plecam repede, deci Adelise nu apuca si seara ne jucam. Mai o las cateodata 10-15 min daca nu mai pot, seara.
Avem si noi chestii care le spunem pe litere cum ar fi "biscuit, chocolate, ice cream".![]()
Luna1 spune:
Am vazut poze superbe cu strumfii Ilenutei si strumfii Dianei. Superbi toti. Sa va traiesca.
maraza spune:
Mara nu se uita la TV, desi acesta este mereu deschis cand suntem acasa. S-a obisnuit ca Tv este un obiect care functioneaza in virtutea inertiei, as putea spune. Ea se uita la desene la computer si prefera Cartea Junglei, 101 Dalmatieni, Pisicile aristocrate, Shrek, Thomas & his friends. Cand doreste desene, le cere. In cea mai mare parte a timpului nu suntem acasa, dar cand suntem ori ne jucam, ori avem diverse activitati casnice pe care le facem impreuna. Nu pot sa spun ca uitatul la desene dauneaza pt ca de acolo a invatat o serie de lucruri noi punandu-mi intrebari despre ce se intampla. De exemplu aseara mi-a explicat ca " nu-i bine ca sarpele Kaa l-a prins pe Mowgli". Deci exista si educatie in desenele astea. ![]()
Musso, eu la Mara am folosit mereu crema de galbenele. Stiu ca sunt si pareri contra, insa la noi a functionat. In plus, nu cred ca unguentul de galbenele poate fi mai nociv decat cremele de farmacie care au in continutul lor diversi excipienti chimici. In cazurile in care a fost o iritatie spre rana, am folosit cu spor Mercurocrom ( sper ca am scris bine) la indicatiile Anyei. Si bine am facut ca a mers de minune. Acest preparat se gaseste in farmacii si se foloseste pt a tampona zona, nu mai mult de 3 ori pe zi, timp de 1-2 saptamani, in functie de gravitatea situatiei.
Alina, e tare Eli. Relateaza tot cu detalii picante. Aveti grija ce "secrete de stat" ii impartasiti.
La noi Mara nu "toarna" nimic din casa. E scumpa la vorba la acest capitol. Insa intr-o seara se uita ciudat la mine ca beam o sticla de Corona. S-a uitat ce s-a uitat pana cand a venit la mine si, cu mainile in sold ca o bucatareasa destoinica, m-a intrebat "AAAA.....Si tu bei bele?!?!?!?". Parca mi-a intrat cu noduri dupa ce mi-a atras atentia. Si asta dupa ce ca beau odata la 6-7 luni cate o gura de alcool. 
Nici noi nu pronuntam "ciocolata, cacao, bomboane, dulciuri". Avem nume de cod gen Bounty, Curcubeu ( pt Skitles), Shoco ( pt ciocolata). Dc intamplator i se pare Marei ca e vorba de dulciuri i-o retez frumos ca i s-a parut. Oricum la noi dulciurile sunt date cu ratia, numai daca este cuminte si sunt aduse de un Pitic. Acelasi Pitic imi spune dc e cuminte si ii ia cartile dc face prostii. Insa o si rasplateste. Nu stiu dc este cea mai buna metoda, dar altfel nu i-am putut explica de ce copiii primesc zilnic dulciuri cand pleaca de la gradi. Si cand zic dulciuri ma refer la tone de praji cu ciocolata, sucuri la cutie si alte nebunii.