Strumfi de iul-aug 2007 (160)
Raspunsuri - Pagina 12
karligutza spune:
Luna, alina.a, sunflower, loredana si restul fetelor care ati laudat-o pe Adeluta ca e finuta finuta... multumesc! este! ![]()
si cum zicea si ddanagh are niste figuri si gesturi f.feminine de parca a invatat-o cineva cum sa "pozeze" (si aici nu ma refer la cum se fotografiaza ci la cum se maimutareste
sau cum sta pur si simplu..)
la categoria perle, Adeluta e foarte realista (sau mai bine zis materialista)... s-a trezit acu un sfert de ora si zice "mami, ai, pac!" (adica hai in parc)... la care eu zic: "mergem intai la mamaie" iar ea "maie, pocu' bani"
(adica sa-i dea mamaie niste bani sa puna fata in pusculita!) deci cred ca ne intoarcem cu bani de pusculita! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
X-ray spune:
georgi incearca formula 24 homeopat la noi a tinut mereu la diaree.5 granule de 3-4 ori pe zi.
tv-ul vorba andrei e de decor,merge non-stop il ignora demult.ii mai pun pe dvd cand am treabva urgenta madagascarul,dalamtienii,alba ca zapada,deastea...le stie si le povesteste cu patos...nu stiu daca uitatul pe zi la tv e mai mult de 30 de minute.si sincer,parerea mea nu mi se pare capat de tara.a invatat multe de la desene.de ex mananca mere pt ca ii plac lui sportacus si stefaniei.mananca spanac pt ca asa creste mare ca si pompay marinarul,ne pieptanam sa avem parul albei ca zapada,ne spalam pe dinti sa fie frumosi ca cei ai lui mickey mouse,etc...ciocolata nu a mancat niciodata si o amanam cat putem.a gustat la o onomastica ceva tort cu crema de cioco dar nu a facut fobie cu asta...dulciuri nu mananca decat din joi in pasti un barney cu miere sau un fursec ,o placinta sau praji de casa.nu creme doar piscot.mananca mere,banane,struguri,portocala alternativ,ce ii e pofta.mai fac mar la cuptor cu scortisoara dar o constipa(aviz celor cu diaree e beton pt asta),acum bag un dovleac la cuptor...noi am renuntat la dulciuri pt ea,adica fff rar mancam cioco sau chestii de genul asta in casa,cand doarme eventual.asa am renuntat si la prajeli si tot ce nu insist sa manance.daca as manca si eu fructe ar fi si mai bine.acum de exemplu ii fac un fresh din portocale cu mar si morcov.o nebunie pt intreaga familie![]()
in schimb e inebunita cu laptop-ul.mai navigam pe youtobe si e in al noualea cer....
multa sanatate celor bolnaviori!
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
CarlaV spune:
Hello, noi am stat in parc pana pe la 6, eu cu burta goala, fetele cu bulanele goale si fara nimic pe cap, se uitau oamenii lung la noi, ca parca aterizasem pe planeta eschimosilor, cu 3 randuri de caciuli si glugi. In fine, fiecare face cum crede, la iarna probabil ca vor sta tot asa in casa, ca afara nu mai au ce pune in plus.
Diana, noi la tv ne uitam rar, Saby cere seara Alba ca Zapada la laptop, altfel nu adoarme.
Alina, si maica-mea tot pe Saby o trage de limba daca vrea sa stie ceva, si fii-mea da raportul. Mai nou a inceput sa o intrebe daca am batut-o si in ce fel
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
multumesc..deci:mercurocrom si formula 24,sper ca am inteles bine.
fii-miu se uita la tv,laminimax si la "te pui cu blondele"..il fascineaza dan negru...am asistat la o emisune in care era invitata directoarea spitalului de oftamologie din bucuresti,un bruneta cu parul lins si grasuna,spunea ca tv dezvolta muschiul ochiului..ceea ce ar putea sa fie nociv este dependenta..ca in toate lucurile trebuie sa fie un echilibru,asta e parerea mea
cu perlele,n-am ce sa spun
..fii-miu se simte confortabil cu turca lui..mai spune apa,kk,mami,tati,etc..dar nu face propozitii.
dulciuri,nu mananca nimic facut de casa spre nefericirea mea care sunt fan prajiturit..mananca magura cu fructe si kinder felie de lapte.
CarlaV spune:
Luna, inseamna ca pozitia chircita specifica Daciei ti-a pacalit endometrioza
.
Si la noi sunt cuvinte tabu cele care desemneaza dulciurile. Eu sunt dependenta de dulciuri, din pacate n-am reusit niciodata sa nu am in casa sau sa mananc doar dupa ce adoarme Saby. Ca si Andra, cand e vorba de asa ceva vorbim codificat, dar a inceput sa se prinda de toate. Daca fac ceva dulce in casa, pun miere sau banane, curmale etc. si nu folosesc deloc zahar. Dar tot mai scapa la cate ceva, cu toata impotrivirea noastra
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanamada spune:

Doamneeeee cat ati scris! Am reusit sa citesc doar pe jumatate, nu am vazut poze (dar ma voi uita curand!).
Nu scriu mult ca nu am cand!
La noi "vinira" "musafirii alesi de la Bucuresti"...cei mai buni prieteni ai nostri
...si o tinem intr-o plimbareala si petrecere continua. Ziua fac pe ghidul turistic si de shopping ( in timp ce bietu tati e la munca!), seara bagam in noi...nu am timp de nimic.
Stop! Final telegrama....va pup si revin cand pleaca gasca...ca acum tocmai vin la noi sa incingem un gratar!
Va pup pe toate!
Oana si
Cati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
CarlaV spune:
Oanamada, era sa te strig, noroc ca am citit pe blog si m-am lamurit. Distractie frumoasa!
Diana2007 spune:
Asa, am revenit.
Pai nici la noi nu se omoara cu tv-ul ca la noi e pe post de mobila, nici macar asa sa mearga singur nu-i dam drumul, iar cand il mai prinde deschis se holbeaza in el ca la nu stiu ce, vreo cateva minute dupa care se duce la ale lui.
In schimb desenele, la voi vad ca aveti o varietate la care se uita. La noi nu, unu' da bun !
Mai intai l-a avut pe unul Tractor Tom, l-a tinut vreo doua luni, apoi s-a uitat la niste episoade din Mighty Machines (diferite masinarii reale prezentate la locul de munca foarte interesante si pentru noi) acum de ceva timp are filmul Cars (ala cu masinile vorbitoare), stie toate personajele si ne cere intr-una sa i-l punem, mai ales unele scene. Eu ca sa-l mai dezlipesc i-am tot luat miniaturi ale masinilor alora, carte cu personajele, si facem noi scenele in joaca. Dar ma gandeam daca e normala obsesia asta cu acelasi desen tot timpul, ca eu am inceput sa vad pe strada toate masinile zambind sau facandu-mi cu ochiul
nu mai zic ca stiu pe dinafara anumite replici.
Am incercat sa-i pun si alte desene, la Lampa lui Aladin, dupa cinci minute de privit, se intoarce la mine si ma intreaba: Tractor ? Adica nu-i nici un tractor in filmul asta ? 
Youtube este iarasi printre preferate, dar nu-l bate pe McQueen orice i-as arata![]()
Si in privinta duratei, recunosc ca de multe ori sta aproape de o ora sa se uite la desenul asta, mai ales de cand o am pe Sonia si sunt si singura cu ei acasa, trebuie sa mai fac si compromisuri.
Eu nu pot sa spun ca nu-i dau dulciuri, mai ales ca si eu sunt dependenta de ele si mi s-ar parea aiurea eu sa bag pe sub nas si el sa se uite. Asa ca incerc sa mananc atunci cand nu e el sau sa-i dau o bucatica mica, desi stiu ca va face o criza ca mai vrea si tot asa.
Dintre preferatele lui sunt bombonelele alea Smarties, Kit Kat si inghetata
.
Regula la noi este cine mananca mancare primeste si desert. Iar el saracu' ce sa faca, ar manca si un pui fript pentru cateva bombonele ![]()
Musso, dar de ce te ingrijoreaza diareea ? Dureaza de mult timp ? La un virusel ceva la burtica te-ai gandit, la noi sunt foarte frecventi.
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
X-ray spune:
diana stai linistita elisa e obsedata cu madagascarul de 1 an si
...are zeci de plusuri de toate natiile si preferatul e un lemur de plus urat ca draku' ca e julien
,desi are toate plusurile din madagascar...si stie amandoua filmele pe de rost...si asa mergem linistiti sute de km cu masina ,cu madagascarul....pe i like to movit e nebunie in casa la dans.milena stie cat am cautat miniaturi pt tortul de ziua ei...orice hipopotam e moto-moto si gloria,deastea...
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
loredana_76 spune:
Buna seara,v-am prins din urma ca azi n-am citit deloc.
Am vazut baietii frumosi ai lui Jadi si Musso.
Sa va zic si perlele lui fimiu,mergeam la dentist si nu era nici un cos de gunoi,am aruncat guma jos si intram noi in cabinet care are o sala de asteptare mareee,bineinteles plina de lume si el in gura mare,mami a aruncat guma pe jos.M-am facut albastra la fatza.
La administrator i-a zis ca are burta mare,si la tatal unui baietel in parc care avea barba ca el nu vrea sa stea linga mosul asta ! m-a lasat masca de nu mai stiam ce sa zic.
Nici el nu se uita la tv,doar la desene cartea Junglei,Alba ca Zapada si e fan Ice Age.ii place de Diego si de mamut.Si in functie de ce are el chef intr-o zi e mamut,ia alta dinozaur sau mamut.
pe you tube se uita la cantece de armata ,stie Treceti batalioane cap coada ![]()
Azi am avut si o premiera,s-a dus sa-si cumpere biscuiti singur,era cu buni afara si vroia biscuiti,magazinul la cativa metri departare si i-a dat bani si s-a dus sa-si ia.Deci m-am linistit nu moare de foame.
Cu dulciurie n-avem probleme ca nu vrea,maninca chec,placinta,din astea,in parc daca vede la cineva si ii zic ca are E-uri l-am linistit,nu mai vrea.