Strumfi de iul-aug 2007 (160)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Am citit si eu, am ajuns la zi.

Puiul meu inca nu vorbeste, spune doar cateva cuvintele. A fost un picut racit, a vomat acum trei nopti, dar azi a fost vioi. Pofta de mancare inca nu i-a revenit, dar sper ca suntem pe drumul cel bun. E insa din ce in ce mai posesiv in ceea ce o priveste pe mama lui: sa nu vina nimeni sa stea cu el, sa nu plec eu nicaieri, sa stea numai cu mine, sa il tin in brate, sa il pupacesc. Dimineata il primea pe bunic numai daca aducea ceva bun, acum ii spune de cum il vede: papa na! Mama ma! si plange cu foc sa raman cu el, sa nu mai plec la serviciu. Si in week end se trezeste inaintea mea si ma pupa si ma mangaie fericit parca sa ma vada langa el, sa se trezeasca si sa vada ca mama lui nu a plecat.
Imi e drag de mor, dar imi doresc totusi sa fie mai independent.

Georgi, eu sunt topita dupa Mihnea si privirea lui enigmatica.
Carla, asteptam pozele de la botez.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Seara buna!
Cu ditamai burta de la atata bagat in mine (vai de kilele date jos!) va spun urmatoarele:
1. Am vazut poze frumoase de printese si printi.Am sesizat urmatoarele...asa la oboseala, dar atat imi amintesc: fete frumoase de Karli si Dana. Karli incalta fata cu ghetute Hokide (si noi am avut unele identice ). Georgi are toate chestiile frumoase de pe lume: mare, baiat smecher si frumos care o sa rupa inimi rau de tot (sa-mi amintesti peste ani s-o pazesc bine pe fi-mea de blondul tau care va rupe inimi- asta daca nu are ganduri serioase!)
2. Tot felul de activitati care de care mai interesante...m-ar tenta si pe mine puzzleuri (o invidiez pe Carla ca Sabi are rabdare cu puzzleuri asa mari), dar fi-mea nu se da in vant.
3. La Multi Ani pentru cei care s-au sarbatorit de Sfantul Dumitru.
4. Mychy vrea oja - recomand Revlon si toate tratamentele de unghii de la Revlon.
5. Luna, viata e facuta din multe chestii nefericite....am trait si eu sentimentele pe care le ai acum cu o colega de-a mea...e ciudat, nedrept, aiurea rau!
6. Vivela, felicitari pentru R.
7. Nu, nici Catinca nu vrea sa spuna culorile cum trebuie, desi le identifica si stie care este care...are obsesie...toate sunt roz sau albastre! Le zice bine numai cand vrea ea!
8.Jadi este iubita de mai multi barbati...ceea ce este de invidiat!
9. Cafera sanatate Ilincai.
10. Georgi, nu-l da cu pudra si cu crema la iritatie...stiu de la un dermatolog ca iritatia umeda (cum este la fundulet se trateaza cu umed...doar crema!)In rest...intreaba medicul pediatru daca nu ar fi bine sa-i dai cateva zile debridad.Giardia poti afla dupa copro facute de mai multe ori (trebuie sa-i prinzi in actiunea ca nu merge oricum!)..urmareste-l daca are cearcane si daca se scarpina des la nas...astea sunt semne de giardia.
11. Noi nu se uitam la TV. Aproape deloc in Romania si de cand am venit aici, chiar deloc (ca inca nu am avut cand sa montam antena de satelit si nu ne-am luat cablu la belgieni ca am zis ca montam antena ). La desene, extrem de rar si niciodata mai mult de 5 minute ca-si pierde rabdarea.
12. Carla...am simtit eu ca vrei sa ma strigi si am venit!
13. Gata, neuronul meu nocturn a decedat...mai aveam multe de scris...dar am uitat! Ghiftuita, obosita si nani, nani.....
Pupici

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Neatza

Zic si eu repede si apoi fug in deplasarile mele....

La TV se uita...nush daca mult sau putin. O vreme a fost Minimax, acum e BabyTV. A invatat multe cuvinte si cantece in engleza.Ne uitam impreuna si repetam dupa tanti aia ...cine are postul stie despre ce vorbesc.

Activitati...pe langa toate treburile casnice la care imi este de maaare ajutor (nu pot sa misc un pai fara ”Matei ajuta”), construim cu lego, desenam, citim, ne uitam la desene, cantam, dansam...din astea...

Cu vorbitul sta foarte bine...mi se pare insa ca de cand i s-a marit considerabil vocabularul si a mai invatat si cuvinte in engleza, a inceput sa stalceasca. Daca sunt pe faza si-l corectez pe loc, zice bine dupa mine apoi fuge si tot repeta cuvantul prin casa.

Dulciuri...si din astea DA ...ca e copil...cu moderatie, si fara sa facem un obicei din asta. Dar o bucatica de ciocolata primeste din cand in cand si se bucura ”Mmmm mami, e buna ciocolata asta!”. Asa, si-i mai plac tare bomboanele de menta (tin o bomboana in mana si el o linge de zor)

Pe afara nu ma intrebati ce face ca noi ne vedem numai dimineata si seara, iar in parc iese cu taica-miu.

P.S. Am facut si Prevenarul, a trecut cu bine, fara efecte.

Gata am fugit ca am drum lung.

mami de Matei 28 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

neatza... ochii sus! nu pe cafea!

spor la treaba SIMO! matinala matinala! eu nu vreau la serviciu!
pupici lui Matei.. nu-mi imaginez bine cum linge bomboana de menta, dar incerc! ai fost comica oricum cu faza asta.. de ce nu i-o dai lui toata? o inghite?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

daca imi permiteti..

Bancul Zilei

Doctorul american - doctorul roman

Doctorul american
spune: - La noi, in America, medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu', il transplantam la altu' si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru!
Doctorul german raspunde: - E nimica toata; la noi, in Germania , scoatem un plaman de la unu', il transplantam la altu' si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru!
Doctorul rus spune: - Nici asta nu-i mare scofala; la noi, in Rusia, scoatem 1/2 de inima de la unu', o transplantam la altu' si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru!
Se ridica doctorul roman si raspunde: - N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi, in Romania, am luat unul fara creier si fara inima, l-am pus prim-ministru si acum toti ne cautam de lucru...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

fetele, scuzati off-topicul dar daca tot am gasit bancul de mai sus pe site-ul de la mama lui, am mai citit pe-acolo si am mai gasit unul; nu dati cu rosii!

Doi tipi - 3 blonde

In camin, doi tipi se duc la dusuri, dar isi dau seama ca au uitat sapunurile. Asa ca unul din ei se intoarce in pielea goala, in fuga, in camera ia doua sapunuri si fuge spre dusuri. Pe culoar se intalneste cu 3 blonde. Ca sa nu se faca de ras, se preface ca e statuie. Ajung tipele in dreptul lui si incep sa comenteze.
- Ce o fi asta? intreaba una. A doua, uitandu-se la pen-i-s-ul tipului, zice: - Poate ca ar trebui sa tragem de manerul asta. Trage ea si tipul scapa un sapun. - Aaa, ia uite, e distribuitor de sapunuri, zice prima.
- Ooo, sa încerc si eu, zice a doua si trage si ea pana cand tipul scapa si al doilea sapun. - Acum e randul meu, zice a treia blonda si incepe sa traga si sa traga si sa traga... Tipa tot trage si, la un moment dat, spune: - Ia uite, are si sapun lichid.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

inca unul si ma duc!

copiilor despre SIDA...

Profesoara le vorbeste copiilor despre SIDA:
-Stiti sida se poate lua prin contact el-ea, ea-ea, el-el.
In spatele clasei Bula ridica mana.
-Ce e Bula? intreaba profesoara.
-Vroiam sa stiu daca este vreun pericol la contactul EU-EU

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

va mai pun unul si gata...

BAC

La un BAC se prezinta elevi cu diferite pregatiri. Intra primul foarte pregatit si iese radios: - Cum a fost? îl intreaba ceilalti.
- E… ca între profesori… - Adica…? - Ei întrebau, eu raspundeam, ne completam… Intra al doilea si la iesire aceeasi întrebare: - Cum a fost?
- Ca de la profesori la elev… ei întrebau, eu raspundeam, ma mai ajutau ei… Intra al treilea… si la iesire: - Cum a fost?
- E… cum sa fie… ca între popi… - Cum asa? - Pai ei întrebau, eu îmi faceam cruce, eu raspundeam, îsi faceau ei cruce…

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Deci va tineti de bancuri la prima ora, asa as mai fi dormit... dar fetele astea nu se uita la ceas si se trezesc tot dupa ora veche.

Saby are si acum un singur desen animat la care se uita. La inceput a fost Farscape (un serial sf la care se uita sotul), apoi nu stiu ce Star Trek animat, apoi niste Star Wars tot animat, de curand a trecut la Alba ca Zapada si nu vrea sa mai stie de altceva.

Pe mine m-a "enervat" o faza, de fapt mi-a aratat ca am fata mare. Intr-o zi la mare dormeau fetele si noi ne uitam ca porumbeii la mare si ultimul Harry Potter, balotand dulciuri. Cand mai aveam vreo 20 minute din film se trezeste Saby si vine peste noi, ascundem dulciurile sub plapuma si punem pauza la film. OK... ne dragalim, din asta se trezeste si cea mica, ma ocup de ea, si vazand ca-mi ia destul de mult timp ii spun sotului sa vada el sfarsitul filmului, ca o sa-l vad eu mai tarziu. Toate bune si frumoase, doar ca era si Saby prin zona. Cand se termina filmul vine si-mi spune "vrajitorul a cazut de pe stanca, fleosc, si a murit!" ... asa ca la ce bun sa mai vad eu vreun film daca mi-l povesteste fii-mea?

Cu dropsurile la noi a fost altfel: prin primavara si-a infipt mana in bolul cu bomboane la Ikea si n-a plecat fara cateva in manuta. Atata le-a cerut pe drum ca i-am dat una la care a mesterit, a desfacut-o din ambalaj si a supt-o tot drumul, apoi zilele urmatoare nu s-a potolit pana nu le-a mancat pe toate, le facuse ea socoteala si stia ca mai sunt .

Loredana, tare faza cu E-urile, ce m-as bucura sa mearga si la noi...
Oanamada, nu ma invidia cu puzzle-urile decat daca esti pregatita sa aduni de pe jos bucatele mici de carton apartinand de puzzle-uri diferite si apoi sa le sortezi. Eu una prefer sa adun jucarii mai mari . Am facut imprudenta sa-i luam Sabinei de ziua ei un puzzle 10 in 1 cu Winnie the Pooh, sunt 10 puzzle-uri intr-o cutie, cred ca de la 12 piese pana la 100. A mea vrea sa le faca pe toate odata .

Fug la treaba, o zi buna, si mai scrieti ce faceti de mancare ca n-am idei. Apropo, o reteta usoara de foi de placinta are cineva? Am luat ieri un dovleac mare.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza............
musso, eu pt iritatie la fund am dat totdeauna cu galbenele....si a avut efect garantat!

fetele, sunt moarta de somn. mi-am facut de cap ieri. soacramea l-a luat pe andrei la ea, cica sa-l dezvetze de pampers, ma rog, daca ea vrea sa-i pise patu si covoarele sa fie sanatoasa...ca cica asa il dezvatza, daca il lasa fara pampers. cica il tine pana vineri .......am zis ok, ca doar n-o fi foc, mai respir si eu. deci va ziceam de ieri.....am fost prin obor, mi-am luat neste ghete si neste blugi stretch pt cizme, asa cum poarta pitzipoancele, dupa care m-am vazut cu pretina mea cea mai cea la o pizza asortata cu o barfa de calitate, dupa care m-am vazut cu al meu sotz si neste amici la o irish cofee, pe Lipscani(pe care vaz ca l-au mai lucrat in ultimul timp) si de acolo am zis ca nu strica un mizilic si neste mititei la Caru cu bere+o bere nefiltrata! asa ca acasa am ajuns pe la 1 si ceva, azi de dimineatza. oricum ce m-a mirat e ca la 12 era plin de lume.
cine imi da o cafea?

*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput