Strumfi de iul-aug 2007 (160)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata

m-ati emotionat cu asa flori de intampinareMultumesc mult si va ofer si eu o pajiste de virtuale!

Oana imi pare rau ca nu am mai tinut legatura, chiar ma gandeam la voi sapt. trecuta.Imi pare rau sa aud ca nu ati rez cu operatia.

sa stiti ca in realitate e muult mai frumos la oslo, si oamenii traiesc asa de bine si sunt ata de civilizati .Am scris la subiectul cu norvegia cateva impresii.

jadi daca ai timp da un lin cu mobila pe acre ai luat-o pt ca si eu vreau sa iau ceva pt jucarii.s-au adunat f multe si nu mai stiu pe unde sa la tin.

Luna ce intamplare groaznica.Pacat ca astfel de tineri sfarsesc asa.Poate o vb buna, o incurajare ar fi facut multe.

Puzzeluri d elemn cred ca sunt mai potrivite, adica s apuna animalul in forma lui.Iar altele din carton puteti face si voi, taiati din reviste un animal, o casa, il lipiti pe carton si il taiati in 2 maxim 4 bucati si il puneti sa il aseze.

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
diana,ma ingrijoreaza diareea caci dureaza de cateva zile,plus ca-i produce iritatie la fundulet..dar vedem,eu o asociez cu manacatul de iaurt..dupa ce ca e pentru tranzit intestinal mai sunt si 4 de'o data.virus nu cred sa fie,are 3,4 scaune,unul normal,celelalte sunt sparcaieli..in rest totul bine.

mychy,mai da ce viata palpitanta ai..pfff,te invidiez,n-am mai facut un tur dintr'asta de dinante sa-l nasc pe fii-miu...si nu cred sa-l mai fac vreodata,dar cine stie..

xerxe,

oana,ii dau cu pudra dupa ce-i pun crema,ca un fel de protectie,plus ca nu-l bag asa in scutec ci sta gol prin casa pana cand intra crema in piele...dar e bine de stiut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

mussoeu am incercat cu crema de galbenele la iritatii, dar nu am avut efectul optim pe care-l are crema Reviken pe care o folosesc de cand era nic in loc de Bepanthene. Are aceeasi compozitie cu Zn, dar e mult mai ieftina. O data dat si trece iritatia imediat. Si mai foloseam pt uscarea diverselor bubite de pe corp.

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17
mychy,mai da ce viata palpitanta ai..pfff,te invidiez,n-am mai facut un tur dintr'asta de dinante sa-l nasc pe fii-miu...si nu cred sa-l mai fac vreodata,dar cine stie..

da tu crezi ca de cand s-a nascut andrei am mai iesit? asta a fost prima destrabalare post-bebe!
poate ii ies niste masele si de aia face kk moale. si cu iritatia, ar fi bine sa-l bagi cu fundu la ghiveta dupa fiecare repriza, ca irita si servetelele umede!

*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Si la noi merge bine reviken.altceva nu prea.

sunt atat de draguti copii la varsta asta cum vb ei asa peltic.

andrei nu a plans azi cand l-am lasat la gradi.am avut o atmosfera vesela si in masina, iar la gradi a inceput Frau Elena ( educatoarea) sale cante ceva din scufita rosie si i-a mai trecut. iar o colega venise cu cartofi de la mac si i-a dat si lui 2!mai ales ca lui ii plac si nu le dau prea des.

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
Fug la treaba, o zi buna, si mai scrieti ce faceti de mancare ca n-am idei. Apropo, o reteta usoara de foi de placinta are cineva? Am luat ieri un dovleac mare.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Am eu o "reteta" buna: te duci la supermarket, deschizi frigiderul unde are foi de placinte inghetate, iei una, o duci la casa, platesti si gata.

Simo si fie-mea e inebunita dupa Lego, construieste turnuri mari si apoi ma striga sa vin sa le vad.

Cu tv-ul sa ma laud si eu ca s-a uitat fie-mea 20 min dimineata.

Ma duc sa citesc si revin.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

La subiectul zilei cu TV noi ne uitam cam in jur de 30 minute seara sau 1 ora pe zi un weekend. Bineinteles ca ne uitam impreuna si eu trebuie sa dau explicatiile de rigoare ca altfel nu am nici o sansa.

Ne uitam la babyfirst si canal panda (un canal portughez cu programe pt copii de diferite varste. Preferatul este baby first care are programe foarte educative. Invatam sa numaram, culorile, animale, forme geometrice, etc.

Si noi adoram puzzel-urile. La orice ora si oricand. Nu incep sa ma joc, cu altceva pana nu le pune la loc pe cele pe care le-am folosit. Si niciodata nu pun eu singura la loc jucariile. O rog sa ma ajute. E suficient daca pune 1-2 bucati la loc dar sa stiu eu ca a ajutat si ea.

La capitolul dulciuri stam bine. Ii dau prajituri facute de mine in rest stafide si am niste bari de fructe seci (smochine, banane, caise, capsuni) pe care le adora. E ca si cand i-as da ciocolata
Si ii mai dau prajituri de orez si biscuiti simpli. In weekend are voie si o inghetata. Uneori daca ii desenez inghetata se multumeste doar cu desenul[:D.

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Am uitat sa va zic ca si eu o sa ies cu prietena la un film, o cina in oras si niste cocktail-uri (de preferinta margaritas.

Ma duc sa vad noul film documentar despre Michael Jackson

O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

stefania, petrecere frumoasa!
ilenuta, voi ati emigrat? ca nu mai stiu...deh tanti roza!

la TV andrei se uita, nu mult, dar se uita. ii place dimineata pe Disney Channel cu Michimouse........Elmo pe laptop......vai mor de somn!

*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Nu incep sa ma joc, cu altceva pana nu le pune la loc pe cele pe care le-am folosit. Si niciodata nu pun eu singura la loc jucariile. O rog sa ma ajute. E suficient daca pune 1-2 bucati la loc dar sa stiu eu ca a ajutat si ea.

O romanca in Danemarca

Si la noi tot cam asta e regula, o las sa scoata 2-3 jucarii/jocurii apoi ii spun ca daca vrea altceva de joaca trebuie sa puna la loc, Tidy Up Time se cheama la noi. Si mereu o "ajut" adica ii zic ca o ajut, pun la loc una doua piese din ce joc are si apoi ea face restul. Astfel mai este ocupata in alt joc vreo 10 min, i se pare distractiv sa adune Lego de ex.

Cu dulciurile...probabil daca eram doar eu scapa la mai multe insa cu tac'su... daca ar fi dupa el i-ar pune la zid si impusca pe producatorii de dulciuri. Asa ca are voie stafide, batoane de cereale, stafide in iaurt, inghetata uneori. Cosmin are o gama mai larga de alegeri.

Acum pe tac'su l-au apucat spasmele mai rau pentru ca au facut astia o investigatie la tv si toate cerealele (mai ales cele pt copii) sunt pline de zahar si sare. Pline adica doar o portie de cereale asigura pesta 50% din necesarul zilnic de zahar si sare. Deci restul alimentelor depaseste deja necesarul zilnic. Si eu nu pun sare la masa, doar ce e deja in unt de ex, paine, etc.

Karli super bancurile.

Ile mai zi-mi de Oslo, e frumosa in poze.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput