Burtici fericite de septembrie-octombrie (109)
Raspunsuri - Pagina 20
aidaciolac spune:
mimiko ce-i cu puisorii aia ?
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
iuliapapusa spune:
Fetele aveti dreptate nu trebuie sa plang si sa sufar pentru niste simple vorbe chiar daca dor
Aida te astept cu batu sa ma altoiesti da virtual ca sltfel nu se poate nu-i asa Diana?
+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika
lutoniana spune:
"Puctu 1" - vreau si eu sa vad burta Aidei
"Puctu 2" - Mimika....ce splendori .....mi-ai facut seara mai frumoasa. Ati vazut ce trasaturi diferite au si cum se vede ca fetita e mai finuta si el mai barbatel.....vai ce minune Dumnezeiasca.
Sa ajute Doamne Doamne pe toata lumea.
Cea mai fericita 32 + cu
kawaichan spune:
Imi cam tremura mana pe tastatura...
S-a nascut bebe Lisa Maria de Sabina,avem primul bebe din odisee !
Felicitari Sabina draga !!
Bebe are 2070g,e bine si a respirat singurica din prima.S-a nascut la 33sapt fix,pe 23 iulie ora 1.30am ora Japoniei.
Mai revin cu detalii.
Mihaela 33+ cu baby Joshua
vias spune:
sunt ...binisor...stiti cum e ...nici prea-prea...nici foarte foarte...
Imi e frica...dar sper ca va fi bine...se pare ca aceeasi frica o am si eu ca si Monica...ca o sa mor...mai ales ca stiu ca voi intra in operatie pe semnatura...dupa cezariana de anul trecut la 2 saptamani am facut complictii destul de urate..si am intrat in alta operatie...atunci am facut 2 stopuri cardiace...se pare ca se poate intampla si acum...atunci toti se mirau ca eu traiesc si ca mi-a revenit atat de repede...
...acum mi-e frica tare...mi-au zis medicii ca "plecasem"...si eu stiu asta...pentru ca ii auzeam..nu am nici o explicatie pt ce s-a intamplat atunci...a fost un cosmar...grrrr...sper sa fie bine bine de tot de data asta...si sa vin acasa cu Flavius sanatos tun...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
diana_n spune:
Lutoniana pfui... ce burtica frumoasa si tonifiata.
La fel am vazut si multe din fetiscanele de 20 si ceva de ani. Ce vremuri... asa am fost si eu la prima sarcina de s-au mirat cu totii de unde a iesit baiat mare din burta mica.
Acum burta e mare, atarnatoare, ba un dr. m-a intrebat daca n-am cumva vreun fibrom. Nu, dom' doctor, e a 2-a sarcina.aha!
Iulia da
Diana 33 saptamani si Peter (3 oct 2005)
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_n Iulia astea-s din categoria "daca te strambi ramai asa" in care credeam orbeste la 5 anisori. Pun pariu ca fetele acelea nu-s insarcinate si nu-s mamici. In orice revista pentru parinti americana e imposibil sa nu dai de macar un articol despre cum sa respingi sfaturile nedorite si sa anihilezi psihic babismele si povestile triste. Chestia e ca indivizii astia n-o fac constient, ei sunt convinsi ca ajuta Fetelor, va multumesc din inima pentru urari, suntem fericiti ca am gasit ceva bun. E prima noastra casa aici, fiecare a primit putin din ce-si dorea: Peter are o curte mica sa bata mingea, sa sape in pamant (tare-i place sa scormone), eu am primit parchetul pe care mi-l doream si cele mai bune scoli posibile pentru baieti, sotul a primit camera birou. Baby n-a avut pretentii Poze inca nu am, aici proprietatea e sfanta. Pana nu primim cheile (estimat la sfarsitul lui august), nu putem intra, nu putem face poze nici macar din exterior. De udat casa virtual e simplu, frumos ar fi s-o fac si in realitate. Dar nu se stie niciodata. Acum 3 ani am promis o prajitura unei mamici din Bucuresti care mi-a dat o idee grozava si uite ca s-a mutat aproape de noi, deci e clar, cat de curand pot sa ma tin de promisiune. Asa ca sper sa ne intalnim odata in Bucuresti sau in alta parte a lumii cat mai multe din mamici si sa fac cinstea. Diana 33 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
Diana, felicitari pentru achizitie!!! Sa o folositi cu placere si sa fiti fericiti in noua casuta
30+
in curand mamy de Sofia scumpa
vias spune:
uau....am ajuns odata cu primul copilas al odiseei...
Sa-i dea Bunul Dumnezeu multa sanatate si fericire..iar mamicii ei recuperare rapida!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
tulibu spune:
cred, ca mi-au luat-o hormonii razna, ca am inceput sa plang de emotii cand am vazut mesajul lui kawaichan.
Felicitari si sa fie sanatoase si fericite!
revin si eu dupa ce ma potolesc.
Ioana 26+
bebe
diana_n spune:
Felicitari Sabina !
Sanatate multa tie, sanatate, bafta in viata si noroc fara limita Lisei Maria !!!
Diana 33 saptamani si Peter (3 oct 2005)