Burtici fericite de septembrie-octombrie (109)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Hai ca m-am pus pe a doua tura de plans pe ziua de azi!

Sabina, sa fie sanatoasa fetita si sa va aduca numai bucurii!!!!

Aida, gemenutii sunt ai Elenadei, nascuti pe 18 iulie, cezariana la 38 saptamani parca.

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Imi cam tremura mana pe tastatura...

S-a nascut bebe Lisa Maria de Sabina,avem primul bebe din odisee !

Felicitari Sabina draga !!

Bebe are 2070g,e bine si a respirat singurica din prima.S-a nascut la 33sapt fix,pe 23 iulie ora 1.30am ora Japoniei.

Mai revin cu detalii.

Mihaela 33+ cu baby Joshua

WAW!!!! FELICITARI SABINA SI RECUPERARE USOARA, BB PAPACIOS . Sa ne povestesti si noua cum s-a intamplat. Nu-mi vine sa cred ca s-a dat startul

30+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Devylaaa felicitari..Nu m-am putut abtine si am bufnit rau in plans dar razand...Såracu sotu ..Va spun mai tarziu ce fatza a facut..

Pupåm taaare pe Lisa..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

si eu m-am pus pe plans..ce emotii, fetelor am pus-o.....
felicitari pt Sabina si papusica ei si sa fie sanatoasa !!!!

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

Mammaaa, ce plangacioase suntem. dar e bine asa, ca ne traim emotiile.
eu as fi usor obraznica, VREAUUUUU POZEEEEE.

Ioana 26+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

doamnelor la invit la 110

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Iulika pentru ca ai fost obraznica si usor impertinenta si mi-ai zis ca eu nu am dovleac, uite mi-am dat jos rochita si m-am pozat....
Asa e bine mami ?
Am si eu burtica

Cea mai fericita 32 + cu

O burtica perfecta

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Deci...Sabina a avut contractii la 10 min incepand de ieri dupa amiaza...s-a dus la clinica,au monitorizat-o,facut un tuseu,prescris medicamente pt orpit contractiile.Avea voie maxim 3 pe zi.
Seara,dupa ce cam terminase de luat doza prescrisa ea avea contractii la 4 minute...sunat la clinica,mai luat o pastila=nici un efect. Au chemat-o si i-au facut alt control-col scurt,gata gata sa se dilate.Chemat salvare,plecat catre spitalul judetean,unde au toata aparatura necesara pt prematuri.Acolo au pus-o pe perfuzii puternice in speranta ca o sa-i opreasca contractiile...pe moment da,dar au revenit in cateva ore,la 10 min.Plus,avea palpitatii mari de la medicament,ii pusesera doza maxima.I-au schimbat medicamentul=nexam efect...contractii la 7 min.Dat fiind faptul ca ii putea fi afectata sanatatea, la ora 23 au hotarat sa-i scoata perfuziile si sa dea drumul la nastere...la ora 1.30am bebe lisa si-a facut aparitia..a fost o bebelina grabita dar important e ca e bine sanatoasa si Sabina la fel.
Sabina era cam obosita,inca n-a apucat s-o vada bine pe bebe pt ca au luat-o pt analize.Cand va putea va trimite si poze.

Scuzati de intarziere dar imi merge netul ca melcul,nu stiu ce are.
Revin cum am vesti.

Mihaela 33+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

daciana uneori nici statul p stanga nu ajunta. tot impinge si doare.partea proasta e ca si junghoiul din spate tot cam in zona aia e. dar trece :)

lucia c vesti minunate ne-ai adus tu de la moasa.

monica ea si-a cumparat sapunuri bio de pe net. oiti dau maine mai multe detalii, ok? evenutal si un site. poate gasesti ceva asemanator. mi-a spus ca e f incantata ca de multa timp nu a mai avut asa par carliontat de la sarcina si vopseluri.

kiki_cri am cam explodata de vreo 2 sp si vad ca nu se opreste. o fi avut un puseu de crestere

monica numai ganduri bune de la noi

moni_iulia al meu s-a intors tot in sp 28, dar inca nu e cu fata in jos cum ar trebui, e cu spatele in spatele meu.

marianna da, eu cu junghiurile. am seri cand nu pot sta nicicum.

ramsan buna idee cu scribd.com. eu am cont la ei dar nu mi-a dat prin cap sa caut si carti de bb.

apropo de asta, azi m=-am itnalnit cu mama unuia dintre copii de care am avut grija timp de un an cand avea 9 luni. in ifecare vara vine din dubai unde s-a mutat acum 2 ani. si am fost la lunch, mi-a adus si o carte de bucate pt sugari si niste body-uri si chestii din astea bune de folosit la psital si in primele luni acasa, pkus o trusa simpatica cu termometru, pompa de nas, jucarie de guma de ros cand ii cresc dintii si alte chestiute. o sa le fac poze sa le vedeti.
nu-mi vine sa cred ca baiatul ei de care am avut grija face 8 ani in septembrie...e incredibil cand ma gandesc ca l-am crescut un an de zile.
gegea stiu k e nasol cu statul in pat, dar e pt o cauza nobila

lucia tu spuneai ca te-ai interesat de stem cell banking aici si ca e scump?

aida sa vezi ce pete labartate maro...eu sunt un pik pistruita si dk nu ma stii le confunzi...dar cine ma stie...direct baltata ma face. imi plac patuturile. eu cred k vreau si unul pliabil si unul de lemn. hapsana.

ADI multumesc de informatii.

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput