Burtici fericite de septembrie-octombrie (109)
Raspunsuri - Pagina 19
vias spune:
fetelor ma primiti si pe mine pe la voi????
eu as avea DPN 11 nov...dar cum anul trecut am nascut prin cezariana si la 7 luni am ramas iar insarcinata...eu cica mai mult de 38 saptamani nu pup.....adica 28 oct..am mai avut si alte complicatiii..dar...au trecut...sper sa nu o mierlesc si eu..asa cum zice si Monica.....stiu ca bebe e bine...am un feeling...ar fi culmea sa moara si bebe din burtica...dar nu mai zic nimic..ca se poate orice si nu vreau sa manii pe nimeni..
deci ma primiti??????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana ieri am fost la eco, bebelusha are 2200, e pregatita de start, danseaza, se intinde, sughita....mama ei are emotii cu carul.. |
pai bine mai fato...cu asta trebuia sa incepi, auzi la ea ce grasunica are la purtator.....sa se faca mai mare si sa stea la mami cat mai mult
Felicitari !
Cea mai fericita 32 + cu
diana_n spune:
Iulia astea-s din categoria "daca te strambi ramai asa" in care credeam orbeste la 5 anisori.
Pun pariu ca fetele acelea nu-s insarcinate si nu-s mamici.
In orice revista pentru parinti americana e imposibil sa nu dai de macar un articol despre cum sa respingi sfaturile nedorite si sa anihilezi psihic babismele si povestile triste.
Chestia e ca indivizii astia n-o fac constient, ei sunt convinsi ca ajuta
Fetelor, va multumesc din inima pentru urari, suntem fericiti ca am gasit ceva bun. E prima noastra casa aici, fiecare a primit putin din ce-si dorea: Peter are o curte mica sa bata mingea, sa sape in pamant (tare-i place sa scormone), eu am primit parchetul pe care mi-l doream si cele mai bune scoli posibile pentru baieti, sotul a primit camera birou. Baby n-a avut pretentii
Poze inca nu am, aici proprietatea e sfanta. Pana nu primim cheile (estimat la sfarsitul lui august), nu putem intra, nu putem face poze nici macar din exterior.
De udat casa virtual e simplu, frumos ar fi s-o fac si in realitate. Dar nu se stie niciodata.
Acum 3 ani am promis o prajitura unei mamici din Bucuresti care mi-a dat o idee grozava si uite ca s-a mutat aproape de noi, deci e clar, cat de curand pot sa ma tin de promisiune.
Asa ca sper sa ne intalnim odata in Bucuresti sau in alta parte a lumii cat mai multe din mamici si sa fac cinstea.
Diana 33 saptamani si Peter (3 oct 2005)
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac luto bey si tu ce burtica mica ai in comparatie cu a mea Aida ... 32+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aida, eu cum sunt asa mai obraznicutza tare as vrea så compar burtica ei cu a ta...Ioi are dreptate luto ca sunt cam impertinentå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas
diana_n spune:
Camy cine-i de primit? mereu ai scris aici, esti de-a noastra. Daca vrei oficial, lasa cererea la dra. secretara s-o semneze directorul
Pieptul inainte, curaj si bineinteles c-o sa ni te alaturi cu povesti despre bebelus. dau eu in scris, poftim
Diana 33 saptamani si Peter (3 oct 2005)
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Aida, eu cum sunt asa mai obraznicutza tare as vrea så compar burtica ei cu a ta...Ioi are dreptate luto ca sunt cam impertinentå.. |
ai noroc cu coditzele alea ale tale impletite ca iti trageam o scatoalca ... o sa pun mei , doar o sa inchid niste guri , dar a mea e maaaaareeeee
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
vias spune:
numai sa nu ma lase dr meu sa ajung sa nasc in noiembrie...desi mi-a zis ca nu se risca...
Eu o sa nasc in Tg mures...ca dupa experienta traita nu mai calc la astia din Brasov nici daca mor....imi revin instantaneu..
Pai ia sa ma treceti oficial..
UM 4.02.09
DN 21.09.1980
DPN 11.11.09 (sau 28.10.09)?????..oricum chiar ca mai mult de 2 - 3 nov nu o sa pup..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui camy_pus deci ma primiti?????? |
cu mare drag , cum esti?
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Iulika29 spune:
Camy vb Dianei esti dea noastra ..nu esti 'nouå'..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas
mimika spune:
http://s435.photobucket.com/albums/qq74/elenada/Piticii%20mei%20scumpi/
raluk, ai aici gemenuti noi-nouti
Crocodana, merci ca m-ai lamurit cu plafonarea asta. La mine nu cred ca e cazul, la salariul meu astronomic
Iuliapapusa, zi mersi ca mai poti sa faci ceva din cauza de burta nu prea mare. Pentru mine e utopie si ce zice Luto, adica incheiatul la adidasi. Eu port doar papucei si niste sandalute la care ma inchei cu maaare greutate, cu picioarele urcate prin pat, pozitii ciudate
dana, sa fiti fericiti in casuta!
32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5