Burtici fericite de septembrie-octombrie (109)
Raspunsuri - Pagina 18
lutoniana spune:
Iuliapapusa sunt sigura ca tu te legi mai usor la tenisi ca mine ...si nu mai sta sa asculti babismele de cartier....
Sotul meu e nascut la 8 luni si e o mandrete de baiat si sanatos si inteligent si capabil si iubitor si minunat.....ca doar este al meu.
Si este nascut acum 40 de ani.....dar acum cand sunt alte tehnologii tu iti mai faci probleme la ce zic niste .......
Cea mai fericita 32 + cu
crocodana spune:
ufff...victorie! sunt la zi! mama mama credeam ca nu va mai ajung!
unombun, intre timp am mai citit pe net..pe pagina legislativa cuiva i s-a calculat la fel, plafon pe fiecare luna, insa www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_39977/RE:/calcul/concediu/prenatal.html" target="_blank">Aici juristi si avocati spun clar ca se plafonezeaza media..
pls daca vorbesti maine da-mi si mie un semn...daca am confirmarea trebuie sa gasesc calea legala sa ii "atac" ca zau de data asta nu las de la mine neam...
34+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Iulika pentru ca ai fost obraznica si usor impertinenta si mi-ai zis ca eu nu am dovleac, uite mi-am dat jos rochita si m-am pozat.... Asa e bine mami ? Am si eu burtica Cea mai fericita 32 + cu |
c burtica dragutza ai
MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
tulibu spune:
citat din mesajul lui crocodana ufff...victorie! sunt la zi! mama mama credeam ca nu va mai ajung! unombun, intre timp am mai citit pe net..pe pagina legislativa cuiva i s-a calculat la fel, plafon pe fiecare luna, insa www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_39977/RE:/calcul/concediu/prenatal.html" target="_blank">Aici juristi si avocati spun clar ca se plafonezeaza media.. pls daca vorbesti maine da-mi si mie un semn...daca am confirmarea trebuie sa gasesc calea legala sa ii "atac" ca zau de data asta nu las de la mine neam... 34+ fericita mamica de jucausa Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
in mod clar sa nu lasi de la tine, e dreptul tau si daca tu nu lupti, nu are cine.
CAlea cea mai simpla e sa le ceri un raspuns in scris cu modul de calcul pe care il considera ei corect, si in cel mai scurt timp posibil sa depui o cerere de chemare in judecata la Tribunal la Sectia Litigii de Munca, prin care sa soliciti obligarea societatii la recalcularea indemnizatiei, conform legislatiei in vigoare.
Eu sunt de parere ca a doua zi dupa ce vor primi actiunea iti vor recalcula indemnizatia
Ioana 26+
bebe
Iulika29 spune:
Iuliapapusa te rog eu frumos nu mai apleca urechile la ce spun niste fetiscane..Cum så plangi tu la auzul unor chestii care pe langa faptul ca nu sunt adevarate , nu ti-a spun nimeni ca vei naste la 7 sau 8 luni..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas
crocodana spune:
tulibu,
merci frumos,
fetelor ca de obicei sunteti , si tin mult la voi
tu mi-ai scris de CIC, la ala inca nu ma gandesc de-or fi asa de destepte si atunci..vai de nervii nostri dar si acolo e clar...ar fi culmea sa plafoneze fiecare luna inainte de medie..
mi-am ridicat toate antenele posibile, astept raspuns de la mai multe persoane..daca e asa ....am o lista de amenintari serioasa si bine formulata...
nu e nici macar logic sa fie asa..
si da selen, tipa pe care am rugat-o sa imi faca calculul (desi am fost atenta cu ea) are senzatia ca iau eu prea multi banii si ii da cumva de la ea.....cel putin asa deduc din tonul ei ...off ce m-am saturat..
Jucausa mea
tulibu spune:
citat din mesajul lui crocodana tulibu, merci frumos, fetelor ca de obicei sunteti , si tin mult la voi tu mi-ai scris de CIC, la ala inca nu ma gandesc de-or fi asa de destepte si atunci..vai de nervii nostri dar si acolo e clar...ar fi culmea sa plafoneze fiecare luna inainte de medie.. mi-am ridicat toate antenele posibile, astept raspuns de la mai multe persoane..daca e asa ....am o lista de amenintari serioasa si bine formulata... nu e nici macar logic sa fie asa.. si da selen, tipa pe care am rugat-o sa imi faca calculul (desi am fost atenta cu ea) are senzatia ca iau eu prea multi banii si ii da cumva de la ea.....cel putin asa deduc din tonul ei ...off ce m-am saturat.. 34+ fericita mamica de jucausa Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
ai dreptate , cred ca de la caldura neuronul meu gravid citeste ce vrea el, stai ca iti caut si pt indemnizatia de maternitate
Ioana 26+
bebe
crocodana spune:
tulibu,
super tare, am raspun inainte de a citi cel de-al doilea post al tau..
faza dura e ca eu acum am aflat inainte, adica inca nu am primit fluturasul, am rugat-o pe tipa la telefon sa imi zica si mie in avans la ce sa ma astept.si am ramas masca..ii spun ca totusi cred ca e o greseala ca eu am calculat altfel iar ea imi explica senina si zambitoare ca m-a plafonat pe luni, sa mor de nervi nu alta...
si asa am de gand sa fac, aflu cum sta treaba, comunic, daca nu pricepe si ea zice ca nu stie altfel am clar de gand sa merg mai departe precum ai zis...nu e momentul cel mai bun pt mine sa ma consum si sa pierd timp dar se gasesc solutii..prea e multa mitocanie, lene si prostie in tara asta..
Jucausa mea
crocodana spune:
fetele si ca sa fiu mai on topic...
mi-am propus sa imi fac masaj perineal, cu ulei de masline sau de migdale..am intrat ieri in saptamana 34 si cam ar fi momentul..sper sa si reusesc..
ieri am fost la eco, bebelusha are 2200, e pregatita de start, danseaza, se intinde, sughita....mama ei are emotii cu carul..inteleg ca din sapt 37 ne putem astepta oricand sa vina si cum saptamanile trec repede
cred ca mai tare decat nasterea ma sperie primele saptamani cand sper sa fac totul cum trebuie si sa ma descurc..
Jucausa mea
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa Fetele eu sunt tare suparata.Am iesit pe afara si mai sa ma iau la bataie cu niste fete ca cica daca as naste pe bebeluta la 8 luni nu traieste ca moare orice copil nascut la 8 luni si ca traieste doar cel nascut la 7 luni si noua.Am si acu lacrimi in ochi |
numa' zi cine te-a suparat sa vin sa le dau un cap in gura , ce ma nerveaza sfaturile astea gratuite de babe de la colt ... auzi si tu ce pui bot la oricine , ha?
luto bey si tu ce burtica mica ai in comparatie cu a mea
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine