Clubul BRASOVENCELOR (9)

Clubul BRASOVENCELOR (9) | Autor: Nicoleta

Link direct la acest mesaj

Capitolul anterior capitolul 8

Haideti la povesti intr-un capitol nou!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Este prima data cand incerc sa fac si eu un capitol nou ()!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Si pt Vlad a inceput vacanta, desi primele doua saptamani, asta si cealalta, se duce in fiecare zi la antrenamente la polo. E cam obositor si chiar imi zicea ca de abia asteapta sa se duca la bunici, unde o are si pe vara-sa. Asta se va intampla la sfarsitul saptamanii viitoare.
In rest, si noi, adultii asteptam concediul. Anul asta e fractionat in 1 saptamana in iulie si una jumate in august. As vrea sa am senzatia ca e mai lung:-)

O zi faina tuturor,
Anca

Mergi la inceput

Anca, noi nu stim nimic de concediu pana acum... depindem de sotul meu, de treburile lui de la serviciu... Asa ca astept... astept...

Mergi la inceput

Dar unde vreti sa mergeti? La noi sau prin alte tari straine?

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Anka1, unde face polo cel mic? La gara?

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Anca, eu as cam vrea prin tari straine, dar sa vedem ce zice si bugetul... Anul trecut am stat acasa ca facea piciul fitze la supt, anul asta paaarca m-as incumeta sa plec mai departe, nu de alta dar acum 2 ani am fost la bulgari si oricum e mult mai bine decat la noi (4 stele, AI), acum 3 ani la croati (pe ila Korcula unde, desi nu am avut lux, a fost super relaxant)... m-am cam invatat... Insa mai vedem. Astept sa va intoarceti voi si sa ne spuneti cum a fost.

Mergi la inceput

Cat va costa sejurul in Croatia si unde stati, hotel/vila?

Mergi la inceput

La o vila stam. Cam 50Euro/zi, dar e gen garsoniera, adica ai si bucatarie. E in Makarska, aproape de plaja (un gofulet de fapt).

Anca

Mergi la inceput

Ne costa cam 50Euro/zi. Noi stam 1 saptamana, deci 350 Euro. Vom sta in Makarska, aproape de un golfulet.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Citat:

Ildygo, cand am trecut la gradinita de stat nu am prins locuri la germana si cum facuse la gradinita dinainte, anul asta am facut cursuri particulare. Problema e ca profesoara cu care a facut anul asta nu cred ca o sa mai poata si la anul si trebuie sa cautam alta. Stiti pe cineva care da cursuri de germana pentru prescolari? Ma intereseaza o data pe saptamana de prin octombrie.

Ildy, las-o pe Blanca sa fie libera, e inca mica. Plus ca din toamna va schimba gradinita si va fi o perioada stresanta. Macar sa vina odihnita din vacanta. Ai putea sa o duci eventual la bazin daca ii place, in felul asta e si distractie si invata si ceva folositor.

merci de raspuns. eu nu vreu sa 'invete', eu vreau 'sa se joace, sa se distreze' dar ma gandeam ca ceva constructiv nu strica. probabil din toamna o s-o dau la germana dar caut undeva unde nu se fac 'lectii', unde doar se joaca si ramane si cu ceva germana. acum deja a inceput sa-mi zica 'danke' in loc de multumesc si alte mici nimicuri dar e incantata si ar fii pacat. eu o viata intreaga am urat germana doar din vina unei profesoare.

ma bucur ca v-ati distrat in grecia. e frumos pe la ei.

Citat:
citat din mesajul lui danielac

salutari de la un informatician!

Citat:
citat din mesajul lui ligia13

..inca un salut de la un iformatician

oooooaaaaaaaaaa ce de informaticiene prin brasovul asta. SALUTARE!!!

Ligia - probabil ca esti informata si pregatita dar m-am gandit ca nu strica sa intreb daca Radu are actele in regula pt. iesitul din tara. Tocmai am citit pe un topic de pe acest forum de o mamica care nu a stiut ca are nevoie de pasaport pt. copil pentru a iesi din tara. Si Radu mai are nevoie si de acte facute la notar cu acordul parintilor. Probabil le aveti pe toate dar stau eu linistita ca v-am spus, pentru orice eventualitate. VACANTA PLACUTA!

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Mergi la inceput