Clubul BRASOVENCELOR (9)
Capitolul anterior capitolul 8
Haideti la povesti intr-un capitol nou!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
Raspunsuri
Nicoleta spune:
Este prima data cand incerc sa fac si eu un capitol nou ()!
anka1 spune:
Si pt Vlad a inceput vacanta, desi primele doua saptamani, asta si cealalta, se duce in fiecare zi la antrenamente la polo. E cam obositor si chiar imi zicea ca de abia asteapta sa se duca la bunici, unde o are si pe vara-sa. Asta se va intampla la sfarsitul saptamanii viitoare.
In rest, si noi, adultii asteptam concediul. Anul asta e fractionat in 1 saptamana in iulie si una jumate in august. As vrea sa am senzatia ca e mai lung:-)
O zi faina tuturor,
Anca
Nicoleta spune:
Anca, noi nu stim nimic de concediu pana acum... depindem de sotul meu, de treburile lui de la serviciu... Asa ca astept... astept...
sanziana72 spune:
Anka1, unde face polo cel mic? La gara?
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Nicoleta spune:
Anca, eu as cam vrea prin tari straine, dar sa vedem ce zice si bugetul... Anul trecut am stat acasa ca facea piciul fitze la supt, anul asta paaarca m-as incumeta sa plec mai departe, nu de alta dar acum 2 ani am fost la bulgari si oricum e mult mai bine decat la noi (4 stele, AI), acum 3 ani la croati (pe ila Korcula unde, desi nu am avut lux, a fost super relaxant)... m-am cam invatat... Insa mai vedem. Astept sa va intoarceti voi si sa ne spuneti cum a fost.
Nicoleta spune:
Cat va costa sejurul in Croatia si unde stati, hotel/vila?
anka1 spune:
La o vila stam. Cam 50Euro/zi, dar e gen garsoniera, adica ai si bucatarie. E in Makarska, aproape de plaja (un gofulet de fapt).
Anca
anka1 spune:
Ne costa cam 50Euro/zi. Noi stam 1 saptamana, deci 350 Euro. Vom sta in Makarska, aproape de un golfulet.
Anca
ildyqo spune:
Citat: |
Ildygo, cand am trecut la gradinita de stat nu am prins locuri la germana si cum facuse la gradinita dinainte, anul asta am facut cursuri particulare. Problema e ca profesoara cu care a facut anul asta nu cred ca o sa mai poata si la anul si trebuie sa cautam alta. Stiti pe cineva care da cursuri de germana pentru prescolari? Ma intereseaza o data pe saptamana de prin octombrie. Ildy, las-o pe Blanca sa fie libera, e inca mica. Plus ca din toamna va schimba gradinita si va fi o perioada stresanta. Macar sa vina odihnita din vacanta. Ai putea sa o duci eventual la bazin daca ii place, in felul asta e si distractie si invata si ceva folositor. |
merci de raspuns. eu nu vreu sa 'invete', eu vreau 'sa se joace, sa se distreze' dar ma gandeam ca ceva constructiv nu strica. probabil din toamna o s-o dau la germana dar caut undeva unde nu se fac 'lectii', unde doar se joaca si ramane si cu ceva germana. acum deja a inceput sa-mi zica 'danke' in loc de multumesc si alte mici nimicuri dar e incantata si ar fii pacat. eu o viata intreaga am urat germana doar din vina unei profesoare.
ma bucur ca v-ati distrat in grecia. e frumos pe la ei.
citat din mesajul lui danielac salutari de la un informatician! |
citat din mesajul lui ligia13 ..inca un salut de la un iformatician |
oooooaaaaaaaaaa ce de informaticiene prin brasovul asta. SALUTARE!!!
Ligia - probabil ca esti informata si pregatita dar m-am gandit ca nu strica sa intreb daca Radu are actele in regula pt. iesitul din tara. Tocmai am citit pe un topic de pe acest forum de o mamica care nu a stiut ca are nevoie de pasaport pt. copil pentru a iesi din tara. Si Radu mai are nevoie si de acte facute la notar cu acordul parintilor. Probabil le aveti pe toate dar stau eu linistita ca v-am spus, pentru orice eventualitate. VACANTA PLACUTA!
www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)