Clubul BRASOVENCELOR (8)
Oare reusesc sa deschid capitol nou?...hai sa vedem, va invit la scris!
Sa nu uitam de unde am plecat capitolul 7
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Raspunsuri
Nicoleta spune:
Elisor !
Salutare.
Sa speram ca il vom termina mai repede pe nr 8.
Cine stie unde pot gasi martisoare frumusele si ok la pret?
Multumesc.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
elisor spune:
Nico eu am gasit in Magnolia la florarie, de la 1,5 lei si parca 2.5 lei cel mai scump. Am cumparat doar unul ca ieri venise cineva la servici cu martisoare super dragute (printese, dora, barbie, etc.) si ieftine, la 1 leu/buc. si am luat pentru fetele din clasa lui Andreas dar am luat cu unul mai putin, asa ca a trebuit sa mai gasesc rapid unul asemanator. In librarii am vazut ca sunt mult mai scumpe.
Nu stiu pe Republicii cam care sunt preturile, desi lucrez in centru parca n-am observat nici o taraba, i-o fi speriat gerul.
Bianca a miorlait ca vrea si ea martisor, asa ca maine merge cu Andreas sa-si aleaga, nu unul, ci doua
Fetelor pe unde sunteti?
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Nicoleta spune:
Elisor, multumesc. Maine dam fuga la florarie! Dar cel care a venit la serviciu de unde era? Poate il gasim si noi!
cfelinar spune:
Buna, dragelor!!!
Imi aduc des aminte de voi, insa nu am timp sa va salut decat la zile mari!
Acum, in prag de primavara: sa aveti parte numai de zile insorite in sufletul vostru !!! Sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi voua!
http://www.youtube.com/watch?v=UEijfKlUT20
pupici,
Cristina
diuna spune:
'Neata tuturor!
I-am luat finutei rochita. E supeeeerba!Abia astept s-o imbrac pe micuta printesa! Botezul e pe 7. Va tin la curent.
V-as face si eu urari in prag de primavara, dar cand ma uit afara nu-mi arde. Poate la @cfelinar e mai multa lumina! Multumim, Cristina, te mai asteptam sanatoasa pe aici!
Nicoleta spune:
Diuna, poze ceva?? De unde le-ai luat pana la urma? Sa stim si noi, sa nu mai cautam mult cand va fi cazul! Ce frumos o fi sa botezi... Noi nu am facut-o inca, dar mai avem timp, suntem tineri!
diuna spune:
Heiii, adica noi suntem batrani???
Poze dupa botez, Nicoleta. Promit. Rochita am luat-o de la Baby-shop, din Eliana, cel care era in Brintex. Dar pana botezati voi sigur se vor face si mai fumoase, si mai moderne...Poate si mai ieftine
Am vazut un pian la TCM sifug sa-i cumpar baiatului meu! Va pup!
Nicoleta spune:
Nu sunteti batrani (de parca v-as cunoaste, dar sunt sigura ca sunteti tineri!), departe de mine gandul asta, ma incurajam si eu...
danielac spune:
salutare! ma bucur de capitol nou!
Diuna te asteptam cu poze dupa botez!
Nicoleta , vezi ca la floraria din Padina sunt aceleasi martisoare ca si la cea din Magnolia, e aceeasi firma... la Padina au si martisoare din sticla de Murano, sunt superbe!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
cfelinar spune:
diuna, e intr-adevar destula lumina caci e alb peste tot datorita zapezii;
am inteles ca prin tara au aparut deja ghioceii, dar poate ca nu si la Brasov; la voi vine primavara mai degraba prin aprilie-mai, ca si pe aici??
uite, ca va trimit si un petec de lumina:
http://poze.netflash.ro/gallery/large/imgBNhyNs.jpg
in sufletul meu primavara vine in fiecare an la 1 martie, indiferent de situatie
http://www.felicitari360.ro/images/image-46cce68469950b94cf864df64a0b9477-470305_59771286.jpg
succes cu noul capitol de primavara!!
va pupic!!!