Clubul BRASOVENCELOR (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

ildyqo, multumesc frumos.
Radu are pasaport si i-a facut si bunicii inputernicire sa-l scoata din tara...bunica are si cazier(hartia vreau sa spun)..
Sper sa fie ok!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Ligia, in Sacele anul trecut era 250 lei tot pe luna!
si Dianei i-a placut acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

noi in Sacele acum platim 210 pe 8 sedinte ..valabil 2 luni. El merge de 2 ori pe sap in principiu..ca mai apar probleme..de-aia imi place ca e valabil doua luni!

Pt noi e cam greu..dar nu imposibil..ca stam in Bartolomeu.

Azi fac bagaje...si liste de explicatii pentru bunica(la medcamente in special)

Afara cred ca e cald de mori..era sa lesin pe balcon pana am intins niste rufe!Inautru baga aerul conditionat la greu(ne-am pus de curand ca nu se mai putea)

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Despre inot: si la sacele este fain, lui Stefan i-a placut si acolo. Acum ne gandim sa il ducem putin mai tarziu la Aro, de la 5.30 este si prea cald, si uneori trebuie sa ii trezesc din somn (motiv de "fata la cearsaf"...) ca sa ajunga la timp.

Voi ce mai faceti cu copiii in vacanta? Am citit despre cursuri... Noi ieri am fost la gratar, am stat mult la aer curat si la plaja, s-au dus copiii cei mari la izvoras, s-au jucat... super zi! Azi le-am facut program de teatru (de la 10.30, "Mica vrajitoare") si de cinema (de la 17.00, Madagascar 2, s-a interesat sotul meu si este tradus cu voce), la Eliana Mall. As vrea sa ma interesez ce programe au la Teatrul Liric, daca tot este sora mea cea mica la noi sa o culturalizez si pe ea putin ... si cu ocazia asta si pe Stefan.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Nicoleta, felicitari, asa-mi place si mie sa organizez weekendurile, sa nu stea nimeni degeaba! Doar ca de cand cu criza si...crizele sefilor lucrez doua wee full pe luna, asa ca nu prea mai am mult timp liber de organizat...
Noi ne pregatim de tabara, cumparaturi, freze, alea, alea, duminica plecam. Tragem tare cu inot si gimnastica medicala, ca acolo nu cred ca avem unde sa facem asa ceva, deci tre sa recuperam.
Imi surade ce ati postat pana acum despre Grecia, astept detalii din Makarska.
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Am descoperit sambata unde e expozitia cu trenulete pe Republicii. E intr-un gang putin mai sus de farmacia Sensiblu. Scrie la intrarea in gang ceva cu trenulete, iar camera respectiva e pe la mijlocul gangului. Momentan am fost doar eu sa localizez destinatia, dar nu am intrat. O sa intru cand merg cu copiii (cu Marina si verisorul ei). Parca e 10 lei pt adulti si 6 pt copii!? Nu mai stiu exact.

Stie cineva cand intra teatrele in vacanta (muzical, de papusi...)?

La Selgros, sambata, de la 11h pana pe la 18h iti poti lasa copilul vreo 45 minute - 1h la un curs creativ. Noi am fost sambata. Au facut niste felicitari si la sfarsit mai erau si vopsiti pe fata (Marina era fluturas).

Ce alte activitati de vacanta se mai fac prin oras?

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Uite aici ne trimisese @ligia13 un link cu detalieri despre diorama cu trenulete:
http://www.infobrasov.net/content/reportaj_33518_Expozitie-de-trenulete-si-orasele-in-miniatura-la-Brasov.html
Opera ia vacanta, de obicei, la inceputul lui iulie.
Din nefericire, cu alte activitati nu mai sunt la curent.
Fetita mea s-a mai inscris aici:http://www.musiccampinternational.org/index.php, costa 20 de lei un curs de muzica de o saptamana care se finalizeaza cu un concert la Biserica Neagra. Ea are un pliant actualizat fata de sait, suna f bine! Sunt chiar curioasa cum va fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Duceti-va la trenulete! Este super!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Diuna, in ce perioada e cursul de muzica? 12-18 iulie?

De la ce varsta se pot inscrie copiii? Suna interesant.

Unde se tine? Cat dureaza pe zi? Unde se fac inscrierile?

Editez pt ca intre timp am sunat la ei:
1. Copiii trebuie sa aiba peste 10 ani impliniti - mai avem de asteptat vreo 6
2. Se tine la Honterus, de la 9h la 14h30 si fac cor si 2 instrumente

Sper sa se mai tina si cand vom avea si noi varsta :) Sau poate apare o varianta si pentru copii mai mici?

M-ar interesa ceva muzical pentru fiica mea si nu prea am gasit nimic.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Mersi mult, Sanziana, asta e cursul.Va tin la curent in astia 6 ani, bine?

Mergi la inceput