Clubul BRASOVENCELOR (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

gagici , de obicei la Biserica Neagra incep concertele de orga . eu, cu piticul meu , abia asteptam !! facem o auditie impreuna ?

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diuna

Mersi mult, Sanziana, asta e cursul.Va tin la curent in astia 6 ani, bine?

Neaparat . Oricum, mi-am notat numarul de telefon al doamnei, sper sa nu-l schimbe prea curand.

Danita, parca concertele de orga de la biserica neagra au si inceput. Sunt in fiecare marti de la 18h pentru o jumatate de ora. Nu mai stiu sigur unde am vazut informatia, asa ca nu bag mana in foc. Dar stiu ca m-am gandit ca pot merge cu fiica mea, la 30 minute rezista si ea. Eu la primul concert la Biserica Neagra am adormit , dar aveam 3 ani.

Stie cineva ceva despre corul de copii Camerata Vesela? Cum sa dau de ei? Am inteles ca tin de centrul cultural Reduta, dar nu sunt date de contact.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

ce fain v-ati distrat in we!

eu am obosit de atata alergatura, parca nu imi mai ajunge timpul... pentru mine timp deloc...uneori imi vine sa las totul balta si sa ma ocup si de mine un pic... dar ma gandesc apoi ca am un copil minunat si e mai important decat orice pe lume!

Mergi la inceput

Ce faci brasovence? ati disparut?sunteti in concedii plecate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Noi am fost la Debrecen....

haha..ne-a apucat dorul de copil, asha ca vineri la prinz am plecat la Debrecen.... Ne-am intors aseara tarziu!

Si bunicii si copilul erau tare nedumeriti cand ne-au vazut. Nu le era clar ce cautam noi pe acolo!

Ne-am simtit bine, ne-am relaxat...a fost ca o spalare de creier! Mai greu azi la serviciu.

Copilul a ramas la Tg Mures cu bunicii ..deci copil tot nu avem!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Ligia ma bucur ac v-ati distrat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Ligia13, sper sa nu surprinzi copilul cu vizite inopinate cand va fi in tabara studenteasca

Ce frumos ca ati avut si voi parte de relaxare. Acasa inteleg ca nu ati fi putut, ca erati cu gandul tot la cel mic.

Eu ma tot intreb la ce varsta va fi pregatita fiica-mea sa plece in tabara. Eu am fost prima oara la 5 ani, dar pot sa spun ca nu eram pregatita, a fost o experienta traumatizanta.

Danielac, probabil avem un numar limita de cuvinte pe trimestru de nu mai scrie prea multa lume dupa explozia de mesaje din iunie

Am o intrebare:
Fiica-mea a facut in weekend 39C, rosu in gat... A tinut-o cu 39C fara sa ii scada vreo doua zile si nopti. Ieri a inceput la fel si verisorul ei, doar ca el a ajuns la 40C.
Ati auzit sa circule ceva de genul asta prin oras?

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Sanziana, nu am auzit de asa ceva si sincer, nici nu as vrea sa aud... Ca iarna a fost plina de bolsnite, primavara la fel... se pare ca nici vara nu e mai breaza!!! Cat despre cuvinte... stii cum e, daca e cald suntem pe-afara, daca e frig avem treaba prin casa...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

sanziana..nu stiu cand va fi el pregatit de plecat in tabara....dar mai intai tre sa fiu eu pregatita
hahaha...sper ca pana la tabara studenteasca sa ma maturizez si eu..sau pana la luna de miere macar
Eu in casa 4-a am fost in tabara prima data ...si a fost super!
Am fost la mare. La 5 ani mi se pare mult prea devreme. Pana in clasa II-a a III-a cred ca nu l-as lasa.

Si eu sunt racita...nu stiu de unde am luat!
Altfel nu am auzit in jurul meu de copii bolnavi!

Sanatate Marinei!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Salutare,

Hmmm..tu zici Ligia ca nu l-ai lasa pana prin clasa a 2-a, a 3-a...? Vlad al meu zicea ieri ca vrea sa se duca cu echipa de polo in cantonament in Bulgaria, in septembrie, la Sunny Beach. Eu am zis ca ok, daca el vrea, sa mearga. Sotul meu zice ca e prea devreme, ca intai sa mearga aici, in tara, si dupa aia sa-l lasam sa plece in alta parte. Are si el dreptate, dar ma gandesc ca pana acum Vlad nu voia in tabara sau cantonament, e prima data cand zice ca merge cu echipa si acum sa-i zicem ca nu....Nu stiu zau cum sa facem..
Ne mai gandim, desi parca vad ca nu o sa-l lasam pana la urma:-) si eu poate m-as mai impaca cu ideea dar sotul meu este cel mai "mamos" tata din lume:-)

O zi faina,
Anca

Mergi la inceput