Gravidute prin FIV (41)
Raspunsuri - Pagina 17
pishko spune:
Nusy felicitari! Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si voi pe langa ea!
Eu am schimbat prefixul![]()

pishko
+20 
Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rubia alina felicitari pt bebe,sarcina usoara in continuare. ![]() frank imi pare rau ,dar este un plus ca ai deja fetita s-o strangi in brate,iti mai alina din suferinta ![]() nusy sa-ti traiasca fetita si numai bucurii sa-ti ofere ![]() ![]() fetele cu sarcini mai avansate puteti sa ma lamuriti daca este normal sa-mi simt burta ca si cum as avea o greutate pe ea,nu este durere nici nu stiu cum sa explic,dar azi nu m-a lasat deloc senzatia asta(este ceva nou nu am simtit asa ceva pana acum)...ma gandesc ca o fi de la cresterea uterului care apasa pe celelalte organe dar ...nu stiu,ar mai fi o explicatie am cam facut efort ultimele doua zile. 12 |
33+
Laura Ioana
Irina Maria
kittyke spune:
Nusy draga FELICITARI PENTRU FETITA !!!!!!! SA VA TRAIASCA!!!
E doar o amintire ca am fost si noi doi la o punctie....cum trece vremea .....Bravoooo Mamicoooo!!!!
dear_bambie spune:
Buna dimineata!
Nusy, Felicitari Mamico!!!!! Iti doresc refacere rapida, laptic mult si bun pentru mica printesa!!!!!
Ingrid Christiana, Bine ai venit pe lume!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce este mai frumos in lume!!!!

14+

comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
Miramar spune:
Nusy felicitari si bun venit pe lume Printzesei tale!
Eu am fost aseara la control - se pare ca am facut o infectie urinara
, cel putin in sumarul de urina mi-a iesit PH-ul ridicat si mai ales nitritii pozitivi. Deocamdata mi-a dat urinal (deja simptomele s-au mai atenuat) si asteptam rezultatul de la urocultura maine sa-mi dea antibiotic. Cat despre cerclaj - mi-a spus ca ea nu mi-l recomanda colul meu este consistent si scleros - lucru care s-a vazut si la eco si acum mi-a facut prima oara si tuseu vaginal si asa se si simtea. Lungimea - mi-a spus ca putea fi mai lung dar ca si asa la 28-29 mm e suficient. Mi-a mai spus ca cerclajul poate in unele situatii face mai mult rau decat bine, poate provoca contractii si/sau la pers. mai sensibile firul poate provoca iritatii care in final conduc la infectii etc si ca uneori chiar si cand colul se deschide nu se recomanda cerclaj ci mai degraba tratament medicamentos, bineinteles suprapus cu repaus total. Am gasit si un studiu de doctorat pe net unde scria ca peste 25 mm nu exista nici o ingrijorare si ca in general ingrijoratoare este o scadere (chiar si de la 40 mm) de 5 mm sau mai mult de la un control la altul. In aceeasi lucrare de doctorat se spunea ca in urma studiilor de caz efectuate beneficiile aduse de cerclaj, procentual vorbind nu au fost destul de semnificative incat sa consacre metoda. De altfel, din pacate concluzia studiului a fost ca nasterile premature din trim. 2 in ciuda evolutiei medicinei, cu toate tratamentele cunoscute pana la momentul actual raman in continuare o problema.
Pana una alta nu sunt de specialitate si am incredere in doctor. Am rugat-o doar sa facem controalele adica ecografiile mai des la 2 saptm. in loc de o luna ca sa urmarim evolutia colului. A zambit, a zis ca nu e necesar dar pentru linistea mea a fost de acord. O sa-i scriu totusi si dr. din Ungaria cu care am facut FIV sa vedem el ce spune. Altfel am recoltat si pentru secretii - sper sa nu mai avem surprize si acolo. Nu am ce face deocamdata decat sa ma linistesc, stresul face cel mai rau bebelusului.
16+ 
many_bani spune:
Nusy felicitari ptr. mica ta comoara si DD sa te ajute sa te recuperezi repede. Multa, multa sanatate si fericire fetitei tale. 

18 + 
ayda_m spune:
Buna gravidute si mamici!
Azi am fost la Elias pt analize si dc tot aveam drum...am vizitat-o si pe NUSY, e bine, se reface dupa operatie...abia asteapta sa se dea jos din pat sa mearga la zmeurica ei.Va multumeste ca sunteti alaturi de ea. Deocamdata e greu dupa operatie....dar trec toate
In rest noi suntem bine...bebelina mea apare ca e mai mica cu o sapt...dar nu conteaza, sanatoasa sa fie
Ayda
35+

dear_bambie spune:
Off si eu sunt tare nedumerita in legatura cu cerclajul profilactic. Eu una l-as face, din 2 motive, unul ca este sarcina gemelara si doi: am uter cicatricial, desi aici, nu as vedea vreo legatura, dar pe 18 iunie voi merge la control si voi intreba medicul.
Miramar, poate nu va fi nevoie de antibiotic! Si eu merg la eco de 2 ori pe luna, pana in sapt a 9 a am fost saptamanal si medicul ma chema saptamanal, mai ales ca eu am uter fibromatos si vreo 5 noduli activi, deocamdata au stagnat, sper sa ramana asa.
14+

comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
dear_bambie spune:
Ayda_m, multumim pentru vestile despre Nusy!
Ma bucur ca sunt bine, abia o asteptam sa ne povesteasca si sa ne-o prezinte pe micuta!
Ma bucur, ca si voi sunteti bine, mai ai putin si iti vei tine si tu mica printesa in brate!

14+

comorile mele