Gravidute prin FIV (41)
Raspunsuri - Pagina 18
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Nusy felicitari si aici din inima!iti doresc sa te bucuri din inima de fetita ta,sa fie frumoasa si sanatoasa toata viata!tie iti doresc sa te refaci cat mai repede ..[pup]
Nusy ma leaga ceva special de fetita ta,avem aceeasi zi de nastere,ieri a fost si ziua mea..m-am emotionat toata cand am citit
amandorura..
fetelor,ma bucur ca toata lumea este bine,in febra eco,dureri,griji,cumparaturi,bucurii..dar cred ca asa-i normal sa ne mai plangem si ingrijoram cateodata din nimic altfel nu am am mai fi femei..
nici eu nu fac exceptie sunt la categoria panicoase..![]()
va imbratisez cu mult drag pe toate
Muffinuta
cu leutul meu iubit Nikolai James
rami 73 spune:
Nusy,
iti spun si aici FELICITARI DIN TOATA INIMA !!! Sa-ti traiasca minunea si sa va umple de bucurii toata viata ! 

Iar tie refacere usoara, daca ai nevoie de un sfat, iti stau la dispozitie.
Pe 20 iunie intentionez sa vin cu Ilinca la Tulcea si voi sta cam 2 saptamani.
Moniland, Elenada, Avalon si toate fetele, sarcini usoare in continuare si bebici sanatosi si frumosi ! 
Fetelor, sambata am avut si noi botezul, a fost tare emotionant, Ilincuta mea a fost in extaz cand a facut baita, mai ca radea de placere
, preotul ne-a zis la un moment dat ca va veni si un baietel...ma rog, Doamne ajuta !
Un
pentru AndradaP, care a venit sa ne vada.
Promit sa pun si pozici cand voi avea putin timp.
Va
pe toate si astept numai vesti bune !
Moniland spune:
Rami 
Muffi, 

Am mai bifat o saptamana. Am intrat in sapt 34 de sarcina
. Imediat o sa am si eu fetitele in brate. Cred ca peste o luna (sper) ![]()
33+
Laura Ioana
Irina Maria
ana_p spune:
Buna, fetelor!
Va multumesc mult pentru urari si sa va fie intoarse inzecit! Ii multumesc si Elenadei ca v-a dat vestea fericita despre mine si baieteii mei grabiti care intre timp au devenit Victor si Horia (din cauza de tatic nehotarat
). Suntem bine acum, dupa emotiile firesti, ei cresc incet dar sigur in greutate, iar eu ma recuperez dupa cezariana care a fost facuta pe uter dublu cicatriceal. Eu aveam contractii nedureroase inca din saptamana 16 de sarcina pe care le calmam cu tratament, insa vineri brusc au devenit dureroase, iar riscul era mare pe un uter ca al meu, asa ca decizia dr a fost cezariana de urgenta, insa totul a fost bine. Acum suntem in spital, asteptam sa luam in greutate si sa ne intoarcem acasa.
Nusy, Ralucuta, Kineta, sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.
Numai bine, fete dragi!
Ana 33+
Moniland spune:
Ana, ma bucur ca sunteti bine. Cam cat iau in greutate/zi? La cat ii lasa acasa, la 2500?
Victor si Horia, numele mele preferate la baieti 

33+
Laura Ioana
Irina Maria
buluna spune:
Nusi, sa-ti traiasca fetita, sa fie cuminte si sanatoasa. Tie iti urez refacere rapida si mult laptic pentru printesa.
Vaaaaiiii cate nasteri in capitolul asta...![]()
AMR O SAPTAMANA
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
38+
andicu spune:
NUSY, RALOUCUTA,KINETA, ANA P, FELICITARI proaspetelor mamici!!! 

Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi, iar voua va doresc refacere rapida, mult laptic pt bebei si fericire maxima! 
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******
hepilica spune:
Salutare tuturor!!!
FELICITARI DIN TOT SUFLETUL PROASPETELOR MAMICI!!!
SA VA TRAIASCA BEBELUSII, SA FIE SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE EI!
Am lipsit un pic din peisaj (nu mi-a mers internetul o saptamana), dar ma bucur sa ne reintalnim si mai ales sa aflu atat de multe vesti bune. Oooaauu cate nasteri in ultima saptamana...
Moni, Elena...fetelor chiar ca mai aveti putin...ma apuca niste emotii pentru voi cand ma gandesc... Va pup si va imbratisez din tot sufletul.

Raluca, ce mai faci? Cum mai esti?![]()
Noi suntem bine. Bebelina mea misca de mama focului, iar la sfarsitul saptamanii viitoare mergem la eco. Abia astept. M-am ingrasat vreo 11 kg pana acum...si in continuare ma bucur si ii multumesc lui DD pentru minunea pe care o traiesc. Nimic mai frumos nu mi-a fost dat pana acum in viata sa traiesc.![]()
![]()
![]()
Pupam pe toata lumea si de acum vom fi din nou pe-aici prezente..![]()
h.
25+ 
multumesc lui DD
Micky2007 spune:
Wow am lipsit o saptamana si ce sa vad, 4 nasteri.
Felicitari fetelor raloucuta, kineta, nusy si ana_p sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei.
Fetelor este atat de bine la mama....
Micky fericita mamica de 2 minuni
Beatrice Anamaria +
David Cristian
POZE
Moniland spune:
Micky, am cautat poze u puiutii mari. Cand ai timp sa ne lasi sa-i admiram si noi.
hepilina
. Mai am o luna, eu asa vreau. Dar azi am de gand sa-mi fac bagajul. La cum decurg lucrurile pe aici nu se stie.
33+
Laura Ioana
Irina Maria