Gravidute prin FIV (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Rubia, burta ca o greutate? hmmmm. Nu-mi dau seama, se intareste? Ca atunci ar fi contractiile BH care sunt perfect normale.
Sa vedem ce zic si celelalte fete.

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

FELICITARI

Ana_p

Nusy

Sa va traiasca minunile si voua refacere rapida!

Rami, sa-ti traiasca fetita, e o frumoasa!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Moni am pus poze noi.
Acum avem net si la mama asa ca va citesc zilnic si mai si scriu daca am timp.
Va pup pe toate.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Se vede ca au crescut. Alta mutrita au. Si ce mult seamana intre ei. Frumusei foc. Va mai chinuiti cu colicii?

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Moni ne mai chinuim dar nu asa mult, decat seara avem concert dupa baita. Dar mama stie ce sa le faca, le canta, le vorbeste, ii leagana si parca trec mai repede, numai urla asa tare cum urlau la mine acasa.
Am mai avut si nasucul infundat, dar a mai trecut. Abia astepe sa mai creasca.
kineta vreau si eu poze cu bebelusii.
ana, raloucuta, nusy este valabil si pentru voi. Vreau poze sa vedem si noi minunile voastre.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Miky sunt superbi piticii tai.Pupici multi pt ei.

Hepilica am mai putin decat crezi. Piticii mei s-au pregatit de nastere. Amandoi sunt in prezentatie craniana iar colul este sters. Stau cuminte in pat in speranta ca ii mai pacalesc putin.

Pupici tuturor.

elena +32 Ana Maria & Matei Stefan AMR 6 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

elena sa vezi ce pitici o sa ai si tu.......la fel de frumosi ca mamica lor.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Miky tot ce imi doresc acum e sa mai stea in burtica sa creasca si ei cat de cat.

elena +32 Ana Maria & Matei Stefan AMR 6 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

Micky, ce au crescut copilasii tai..sunt dulci foc!

Moni, Elena, mai aveti un pic!

Hepilica, sunt ok, am fost in we plecata la Buzau, la ai mei, a fost nunta fratelui meu si am cam obosit. Nu m-am agitat prea mult, dar drumul, toata noaptea pe acolo..si ma cam resimt. Maine merg la dr din nou ca mi se pare ca e cam tare burtica. Poate doar si-a schimbat matza pozitia..nu stiu.
Abia astept maine sa vad ce mai zice medicul, am devenit dependenta de controalele astea:).
Nu mai retin, tu mai mergi la serviciu?

Pupici,

Raluca

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

am avut azi o zi de groaza ;tot am avut senzatia aia ieri (moni exact asa cum ai zis tu - pe urma m-a lamurit si dr meu-am ajuns la el ingrozita).dar s-o luam cu inceputul mi-a nazarit mie sa ma duc la un eco si am nimerit exact unde nu trebuia ;nu m-am dus la dr meu pt ca trebuia sa ma duc saptamana viitoare si am zis sa mai astept si intre timp fac un eco de proba.am nimerit la o ecografista nu ma apuc s-o calific pt ca o sa primesc sigur avertismente la ce-mi trece mie prin cap si mi-a zis astfel:nu-mi place sarcina ta(m-am innegrit toata),nu-i bate inima ,nu se misca deloc si n-are lichid amniotic deloc ;mai apoi a dat drumul la sonor la eco si cica deodata a inceput sa aibe 180 batai/min .
va dati seama ce a fost pe capul meu am inceput sa plang si timp de doua ore nu m-am putut opri;
intre timp am ajuns la dr meu care saracu' vnu stia ce sa-mi faca ca sa ma linisteasca mi-a "aratat" bataile inimii 188 la numar/min,embrion de 4,45 cm misca de zor din brate si din picioare mai ales si atunci aqm inceput sa plang mai tare dar de data asta de bucurie va dati seama,si mi-a zis ca daca nu mi-a ajuns sa ma mai duc la "dr aceea"
am avut o zi groaznica care totusi incepuse extrem de bine.
Sper ca m-am invatat minte sii nu o sa ma mai duc decat la Prof Marinescu si la Dr meu din Cta.

+12

PS:felicitari noilor mamici si bebei sanatosi si cuminti va doresc

Mergi la inceput