Gravidute prin FIV (41)
Raspunsuri - Pagina 20
Moniland spune:
Of mai Rubia, ce zi de cosmar. Cum poate fi acea persoana medic
.
Bine ca te-ai linistit 
33+
Laura Ioana
Irina Maria
Fragutza spune:
Rubia, cum anume simti burtica? Si eu am tot avut senzatia de greutate, mi se parea ca ma apasa undeva jos. La echo totul parea in ordine, tot nu-mi dau seama insa daca sunt sau nu contractii.
Btw, stiti cumva cum se pot detecta contractiile? Daca exista vreun aparat, ceva?
Si cu medicii, nu ma pot linisti sa merg numai la unul. Ma mai trezesc stresata dimineata, hai la o echo si uite asa de la inceputul sarcinii ma tot duc la vreo 3-4 medici ( sunt sanatoasa la cap va jur, doar ca trebuie sa ma asigur tot timpul ca e ok sarcina). Dumnezeule, asa mari diferente intre ceea ce zic de plec de acolo bulversata.
27+
hepilica spune:
aoleo, rubia... intr-adevar zi groaznica. imi imaginez care au fost starile tale. bine ca s-a terminat cu bine si ca bb e bine.
raluca, merg inca la serviciu. mi-a crescut mult burtoiu
si obosesc repede..., dar incerc sa nu fac niciun fel de excese.
te inteleg perfect cu grijile fata de bb. si mie imi vine sa merg la fel de des la eco, dar deocamdata mi-am programat 1 pe luna.
sa ne spui maine ce face fetita ta.
h.
25+ 
multumesc lui DD
Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Si cu medicii, nu ma pot linisti sa merg numai la unul. Ma mai trezesc stresata dimineata, hai la o echo si uite asa de la inceputul sarcinii ma tot duc la vreo 3-4 medici ( sunt sanatoasa la cap va jur, doar ca trebuie sa ma asigur tot timpul ca e ok sarcina). Dumnezeule, asa mari diferente intre ceea ce zic de plec de acolo bulversata. 27+ |
Si eu sunt la fel de sanatoasa la cap de frecventez vreo 3-4 medici, de ma simt de-a dreptul adultera, multiplu-adultera... am facut pana acum 14 eco...
Dar credeam ca paranoia asta va tine doar pana voi simti miscarile... se vede treaba ca nu

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
15+ 
rubia spune:
acum nu mai simt nimic la burta,dr meu mi-a zis sa iau 2 Nospa pe zi(dim si seara) preventiv si pare sa aiba efect.Nu stiu daca sunt contractii sau nu dar cred ca o sa iau Nospa pt ca pana acum n-am luat decat la nevoie si de vreo 2 sapt f rar pt ca n-a fost nevoie.
In rest totul OK;doar ca m-a razbit foamea pe la 12.00(pt prima data in viata mea la ora asta) si acum ma simt imbalonata si nu pot sa dorm![]()
+12
DORIS_71 spune:
Nusy felicitari mamico si bb sanatos si mancacios.
Multumesc fetelor ptr. raspunsuri, ieri eram stresata la maximum ce sa fac, pana la urma mi-au zis ca TT este si mai putin sigur decat DT ca e doar la 50-60% si ca m-as stresa mai tare daca ar iesi aiurea si ca mai bine sa fac o eco mai serioasa, sa-l i-a totul la analizat cam pe la 18 saptamani si daca medicul zice ca e ok sa o las asa. Ieri credeti-ma eram asa de stresata ca am sunat la 4 medici. Acum sa vedem unde gasesc eu un dr. bun in cititul eco in asa scurt timp mai ales ca nu cunosc pe nici unul aici.
Noapte buna burtici si proaspete mamici.
Doris
15+ 
poze
Moniland spune:
Avalon, deci simti miscarile
?
Doris, tu esti stresata doar pt faptul ca ai > 35 ani si la varsta aceasta se recomanda amniocenteza? Dr. tau ce zice? DT a iesit bine, dar daca pe tine te linisteste amniocenteza si dr. o recomanda atunci mai bine o faci. 
33+
Laura Ioana
Irina Maria
Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Avalon, deci simti miscarile ? 33+ Laura Ioana Irina Maria |
Nuuuuu!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
15+ 
many_bani spune:
Si eu merg la doi doctori, constant, profesorul cu care am facut FIV si dr. cu care urmeaza sa nasc, insa atunci cand mi se pare ca a trecut suficient timp si nu mai am rabdare mai fac cate o echo. de control in Cantacuzino(avem un prieten la ginecologie). Dar ne-am propus ca lunile iulie si august sa stam la parintii mei undeva langa Rm. Sarat (padure, aer curat) sa vad atunci ce o sa fac cand imi este dor de o echo. Cu siguranta nu voi merge la un dr. de acolo ca patesc si eu ca Rubia.
In rest, nimic nou astept cu nerabdare sa simt bebe ca misca, am mari emotii pana luni cand merg la prof. la control, sa vedem ce zice.
Va pup
18 + 
eumada spune:
MANY -BANY miscari active simti abia dupa ce faci 20 de saptamani...depind de foarte multe chestii...de pozitionarea placentei,de cum sta fatul,de foarte multe chestii......
La mine de exemplu este placenta anterioara...in fata copilului tot timpul sta cu nasucul in ea....si simt mai greu numai ce scapa pe margine.....da` serioase nu gluma...
Acum e in ficat ed exempku....
Putere sa loveasca au mult mai tarziu....de aia ma si mir cand aud ca misca burta ..pe la 19 saptamani...trei doctori au ras de mine cand am zis asta ..mai demult...
Va pup si va urez sarcini usoare in continuare
Madalina
s29
Eva-Maria