Gravidute prin FIV (41)
Raspunsuri - Pagina 21
many_bani spune:
Multumesc Eumada
, asa au zis si fetele, Moni si Klu, dar eu tot astept
. Dar tu pe unde ai fost de nu ai mai scris de mult?
18 + 
pen spune:
Buna fetelor!
Sper sa ma primiti si pe mine la voi! Eu va citesc de cand am aflat ca sunt insarcinata, fiindca pana acum am citit si scris la FIV, ca subiectul asta ma interesa.
Am intrat mai mult sa va transmit toate cele bune si multe, multe multumiri pentru felicitari, de la NUSY!
Ea e bine, cat se poate dupa cezariana, se da jos din pat, mere la puiuta, ii da sa sua (colostru, ca deocamdata atata are). Mititica e cuminte si frumoasa si tare lenesa la mancare.
Va pup pe toate!
14+
PS: nu stiu de unde sa iau emoticonul cu raviduta
DORIS_71 spune:
Moniland dr. mea nu-mi zice sa fac, ea lasa la aprecierea mea. Doar dr. de la FIV mi-a zis sa nu fac amiocenteza ca daca fac si pierd copilul n-am sa mai pot face fiv niciodata, deci adio BB. Vorbind cu o dr. in Romania ea m-a sfatuit sa fac aceasta eco mai performanta si ma amanuntita si doar daca la aceasta eco dr. zice ca e ceva in neregula abia atunci sa fac amiocenteza. EU NU VREAU SA FAC DAR VREAU SA AM UN PUI SANAOS. Asta e problema mea.
Doris
15+ 
poze
Fragutza spune:
Avalon, la fel m-am gandit si eu, dupa ce simt miscarile ma linistesc. Dar m-am inselat
Acum e stresul cu placenta, colul..dar nu ma plang.
Azi am mai bifat o echo, totul e ok si iar nu mai pare ca ar fi previa. E rasu-plansu cu echografiile astea!
Pen, bine ai venit, sarcina cat mai usoara si la termen!
Raluca
27+
eumada spune:
Buna seara
Hop si eu ca cioara aia care-si lauda puiul....stiti voi cum e...
Azi printesa mea are 1900 +/-225 grame si e grasutza si vioaie...da cu toate cele si e o dragalasa....Dpn-ul s-a mutat pe 14.08.2009 si suntem si o capoasa adevarata si mancacioasa.......nu mai avem circulara de cordon.....ne-am desurubat.......doamne ajuta suntem bine si sanatoase .......
Va doresc si voua la fel pentru bebei.
Many Bani am fost pe aici doar ca sunt maaaaare si ma simt cam neputincioasa...in rets v-am citit si ma vad pe mine atunci cand aveam varsta voastra(a sarcinii ma refer)

Madalina
s30
Eva-Maria
marriam spune:
Buna fetelor!FELICITARI DIN TOATA INIMA PT PROASPETELE MAMICI!!!
Eu acum am ajuns acasa de la bucuresti de la medic.Mi-am vazut si eu puiutul meu,..pt ca se pare ca este doar un singur pui.Eu sunt atat de fericita ca mi l-a dat DD si pe acesta....!
.I-am vazut si cum ii bate inimioara,are 154 bpm.E cel mai dulce puiut.In rest totul e ok,colul este de 41,3mm cu canal cervical continent,sarcina corespunde cu UM deci am 7sapt si 3zile,puiutul are 1,24cm singura problemuta care am inteles ca nu este deloc grava este ca citez:"spre polul distal al oului exista o mica zona sonolocenta cu dim de 7,9/1.7/9,8 mm sugerand un probabil mic hematom subcorial.sper ca este totul bine. doctorul spune ca ,chiar nu este nici o problema. Doamne ajuta!
S-a mai confruntat cineva cu problema asta??
va pupic pe toate!

raloucoutza spune:
buna fetelor !! Va multumesc tuturor pentru urarile de bine. Din pacate timpul meu de relax este foarte limitat dar mi-am facut putin timp sa scriu.
Cezariana a decurs normal , astfel ca la 9.30 s-a nascut mult dorita noastra fetita. A fost mai greu la rahi pt ca nu-mi nimerea "celebrul" dr Soare vertebrele care trebuiau si m-a cam chinuit , dar in cele din urma a fost ok. Am auzit si vazut fetita pe masa de operatie. Tot timpul am avut un frison care s-a continuat pana seara (de la anestezie). M-au tinut in salonul de la sala de nasteri pana diminata si evident , din cauza urletelor de la nasterile normale nu am putut dormi deloc pt ca mi se zburlea parul in cap.Asa ca nu regret ca am facut cezariana! Dureri am avut f putin pt ca am zis sa-mi puna calmante atunci cand nu mai suport, dar apoi cu calmant, nu a mai fost nicio pb. Dimineata a urmat "mobilizarea" adica jos din pat si atunci pot spune ca e f greu , faci cativa pasi , ai ameteli puternice, nu trebuie sa privesti in jos. Dc esti in stare sa mergi atunci te trimit la salon ( in scaun) si de acolo...te descurci . E greu in prima zi , dar dorinta de a-ti vedea copilul invinge orice durere. Asa ca mi-am pus pe bb la san atunci, dimineata.
La filantriopia bb-ii sunt pe acelasi etaj cu mamicile , deci nu tre sa mai urci sau sa cobori. Conditiile sunt super, 2 in camea cu baie comuna la 2 saloane . Personalul foarte ok, mai putin unele asistente de la copii foarte acre.E explicabil poate pt ca acolo nu se castiga asa bine avand in vedere ca nu le dai nimic atunci cand vii la alaptat.
Am avut mari temeri legate de cui sa-i dau , cat sa dau, etc, dar si asta s-a rezolvat f usor caci inainte sa te bage la sala de operatii fiecare se prezenta si-si spuneau rolul) -de la infirmiera pana la anestezist .
Cam atat ca plange micuta mea! E o scumpa si o maaaaare mancacioasa , doar ca plange fff noaptea. in rest totul e ok .
Va pup pe toate si va urez sarcini si nasteri usoare,.
Ralu , mami de ILINCA MARIA -ingerul nostru
KLU1973 spune:
marriam, eu am hematom subcorional (retroplacentar)...acum s-a transformat in cronic...adik nu mai este vascularizat din saptamana 20...
Oricum nu este obligatoriu...eu am avut doua reprize de sangerari sub forma de cheaguri in saptamana 13 si 16 care au tinut in medie in jur de 3 zile...s-au manifestat fara alte simptome dureri sau contractii...
Va trebui sa-l monitorizezi foarte atent, la mine a fost si o cauza a imbatranirii precoce a placentei...la 20s era de grad 2/3 si asta poate duce la o nastere prematura in cazul in care bb nu se mai hraneste cum trebuie...oricum vom vedea pana acum micuta mea este in grafic, urmeaza morfo de 32 saptamani unde se va da decisiva...eu sunt pregatita cu injectii de maturare a plamanilor, bagajul e facut...
Repet, la tine se poate manifesta altfel...
Multa bafta ! 
Klu
30+
Moniland spune:
Avem un capitol nou
Pen ai obtinut sarcina prin FIV? Daca vrei in listuta sa ne dai datele sa te trecem.
marriam, ai putea avea sangerari de la acel hematom. Nu afecteaza sarcina, doar psihicul tau. ![]()
Raloucoutza, ma bucur ca sunteti amandoua bine. Pup fetita mancacioasa
. Nu ne areti si poze cu ea?
33+
Laura Ioana
Irina Maria