Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(5)

Doamnelor, va invit in gradina cu pitici,am intins deja covorul rosu, eu va astept!!
va invit sa scrieti ce va pofteste inima, va invit la discutiile zilnice, daca doriti;temeri, nelamuriri, si tot ce vrea sufletelul vostru!!!
Scopul, este acelasi!!!!!
Cap.1, Cap.2, Cap.3, Cap.4
Aici au intrare cei sau cele cu inima mare, cu suflet bun, aspirante la bb1,sau bb 2, sau bb 3, cum vrea inima noastra!!!!
Deci, sa ne protejam inima, si sa ne ferim de oamenii rai!!
Si va rog, dorim cel putin doua-trei , si cat mai multi
Mic indrumar despre cum se deschide un capitol nou:1. Mergeti pe primul mesaj al unui capitol, cum ar fi asta de fata, apasati butonul "reply with quote" (are o sagetuta verde pe el) de deasupra mesajului, selectati tooot mai putin semnatura celei ce a deschis capitolul respectiv, dati copy si inchideti fereastra respectiva.
2. Apasati butonul "Subiect nou" (partea dreapta sus a paginii DC) si vi se deschide o fereastra similara postarii de raspuns. Puneti titlul capitolului iar in corpul mesajului dati Paste la ce ati copiat anterior. Asta e tot!!!
PS: pentru avansati ... dupa ce deschideti capitolul nou, intrati pe el, copiati link-ul din bara de sus, intrati pe vechiul capitol si dati un mesaj cu acel link ca sa stie lumea unde e capitolul nou.
A dori sa va fac cunoscute portretele robot ale inimoaselor gradinii cu pitici si doritoare de bebici:
Lumy clt- zapacita noastra iubita, zi de nastere 04.06
Soricica- se declara dependenta de noi, de acest topic,1,65 cm,ochi caprui, 63 kg,parul gri,4 labute si codita la purtator,f incantata de idee si de titlu, zi de nastere 11 iulie
Mona40-satena verzuie la ochi, tunsa scurt, cu tendinte de ....lung, de vreo 35 de ani, fericita posesoare a unui bbica de vreo ...14 ani,-frumoasa foc,ce mai!!!, ziua sotului 1 iulie
guzelnico - 1,64,cm, ochi caprui, par saten, cu ghiocei in par, - dar asta e semn de intelepciune, stim noi
, zi de nastere 27 august
Simonia-40 ani,deocamdata 50,3 kg,cu laparo si histero la activ, mare doritoare de bblus numai al ei,fara a-si pierde speranta[
red]Lyly mar-1,65 cm, 55 kg,ochi albastri, par saten deschis, se declara cam...dusa, dar noi nu o credem, bineinteles
uratica - 1,65 cm,bruneta cu ochi verzi, cu kg in scadere din cauza piticilor care zbarnaie prea des,maaaare amatoare de capsuni si inghetata
MayanMistica-o femeie adevarata,doritoare de bb2,o gospodina in adevaratul sens al cuvantului, care ne serveste toata ziua ...torturi
micomic - o tauroaica incapatanata, blonda si mititica (1,57) si astept cu ardoare un bebe in viata mea, incerc primul IA, in luna iunie-specificam noi
galliciana-40 ani,sagetatoare cu ascendent in leu, cu histero la activ,dar fara rezultat deocamdata
Apoi urmeaza frumoasele si dragele noastre
menics
M Oana
ada29
blue flower
claudia79
ellanik
Libra
ancamac
asteptam datele voastre de nastere, descrierea voastra.
Va doresc un nou capitol plin de impliniri!!! Pasii mici duc la victorii mari!!!
Raspunsuri

galliciana spune:
acceptand invitatia de la mayan, ne infiintam la capitol nou, pt una bucata tort, si o cescuta de cafea!!!
bine ati venit, va doresc tot binele din lume!!!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!

guzelnico spune:
Mayan, cand i-am povestiti sotului meu de bunatatile dulci pe care le faci, mai intai a salivat si apoi a intrebat: "Ne primeste ca musafiri?"

guzelnico spune:
Menics, bravo! Iti tinem pumnii, sleieste-l de puteri, stoarce-i toti gigeii!
Asteptam detalii!

galliciana spune:
menics, te asteptam aici!!! pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!

MayanMistica spune:
Ma gandeam cateodata ca , daca s-ar intampla sa plec din Olanda ..unde as apuca-o?
In niciun caz la Romanika ...cred ca as pune destul pe harta si as zice: acolo ma duc!

MayanMistica spune:
Poate nimeresc cu deshtu in Africa Centrala .. sau prin cine stie ce jungla sau trib .
Cred ca am luat-o si eu razna ...

MayanMistica spune:
Fete , s-a dus dracului blatul meu.De la zaharul ala n-a crescut neam , chit ca la gust e bunut.
Da nu-l arunc ...nuuuu..il las sa se raceasca si dupa aia il fac mici farame si trag un salam de biscuiti.Acu trebuie sa ies sa iau zahar normal.
Pfuuu cel mai tare imi pare rau de oua si unt.

menics spune:
tinand cont ca eu am treaba desert propun una tableta ciocolata!
dar in weekend voi face o tarta cu capsuni,cu branzica proaspata, yamy si niste musaca de pui ca noi cu purcelu' mai usor ....pacat e doar miercuri... pana sambata poate ma razgandesc...sucita cum sunt...
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu