Pestisori, la multi ani! (32)
Raspunsuri - Pagina 18
babylina spune:
LA MULTI ANI Marami,Serbanica,Cryna77,Felis,Clauditzadennis,Vanessa,Papadie sa fiti sanatoase si bucuroase!
andanii spune:
La multi ani! Cryna77 
La multi ani! nicoll_mada 
La multi ani! pufimic 
ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
nicoll_mada spune:
Andanii multumesc frumos!Tocmai ce intrasem sa va poftesc la
sau
de suc,vin alb sau rosu si mai tarziu vine si sampania impreuna cu
o felie de tortulet!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
'Neata sirenelor! Mersi Nicoll de
-luta... buna, buna
...
.
In primul rand, multumesc si celorlalte fete, pt. urari: Crig72, Crismir, Babylina, Andanii
&
. Hi, hi, hi... ca-s mai batrana c-un an... chiar daca nu arat
...
In al doilea rand:

"LA MULTI ANI!"
i_carmen
alinkav
pufymic
nicoll_mada 

Robertel sunt eu... ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
elyanne spune:
La muuuuulti ani: nicoll_mada, i_carmen, alinkav, pufymic!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
nicoll_mada spune:
!
La Multi Ani cu sanatate,impliniri si numai realizari pentru I_carmen,Alinkav,Pufymic 
Cryna sar'na si
!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
marami spune:

La Multi Ani, Madalino!

sa primesti de la viata tot ce-ti doresti, sa fi iubita si fericita langa cei dragi
La Multi Ani, i_carmen, alinkav si pufymic 
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
daniela_daneza spune:
La multi ani , Cryna ! Cu scuzele de rigoare.

La multi ani , sarbatoritelor zilei !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
marami spune:
Si acu sa dau raportul promis
Veni soacra, pleca soacra!
Sambata, era vital pentru Diana sa mearga la Alba Iulia, la pretenul ei, ne convinge dupa multe lacrimi si rugaminti... trebuia sa ajunga acasa la 9 jumate, la ora 9 ma suna mandru ei : "Tanti
Cristina, Diana cred ca a adormit in tren ca nu raspunde" Pfuuui, si pune-te si suna sa trezesti cascata, nimic frate, nimic, ne dadeam de ceasul mortii deja, sunam eu tac`su si Andrei, poate-poate raspunde la telefon, se face 9 jumate, liniste, se face zece, liniste, imi treceau deja prin cap cele mai negre ganduri. Pe la 10:20 suna fie`mea "Mama, ajung imediat in Tg. Jiu, am adormit
" Boon, te duci si te lipesti de caserie si nu te misti de acolo pana ajung in Tg Jiu" Imediat dupa ce termin de vorbit cu ea ma suna o prietena, imi pregatise sotul ei masina sa mergem dupa fie`mea, inainte sa ma sune pe mine o sunase pe ea, doar avea nevoie de curaj ca sa ne sune. Ar fi avut un tren personal dar nu imi suradea deloc ideea sa urce in el, era mai convenabil pentru paranoia mea sa fac 50 km sa merg dupa ea. Si de ce mi-a fost cel mai frica, mi-a confirmat

Am intrebat-o ce ar fi facut daca se trezea la iesirea din Petrosani, raspunsul pe care il asteptam de altfel : "Pai stii ca incetineste in zona "aia" si puteam sa cobor"

. M-am distrat copios si radeam in barba cand mi-a zis ca o inspaimantam cu atitudinea noastra calma, ar fi preferat sa tipam si sa o amenintam, ce stie ea ca noi deja o vedeam batuta, violata, aruncata din tren
si ca ora aia cat am sunat a durat o eternitate pana i-am auzit glasul. Pai ce sa mai zbieri, pe cine sa mai certi, ii multumesti umil lui Dumnezeu ca este bine si ca nu s-a trezit la iesirea din Petrosani sa coboare cand incetinea trenul, ca este vie si intreaga dar cascata. A fost un semnal de alarma, intr-adevar am fi certat-o ca nu a raspuns la telefon, as fi amenintat ca nu va mai merge niciodata, niciunde neinsotita, nu ca ar mai pleca curand singura.
Si acu sa va zic ce-i cu vanataile mele
Stateam in pat si suna telefonul, un picior era sub mine, ma ridic repede sa iau telefonul si mi se agata varful degetului in cracul de la panataloni, am plonjat ca un elefant si m-am oprit cu barbia in pragul usii, rezultat final: genunchi vanat, mana, umar vanat, coasta vanata, barbia putin crapata si doar puitn vanata, a fost singurl loc care m-a preocupat si pe care am stat cu gheata, doua zile m-a durut tooata carnea de pe mine, cred ca s-au clintit si ultimii meuronii ce ii mai aveam intacti![]()
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!