Pestisori, la multi ani! (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Elena multumesc mult!
Cristiana si tie iti multumesc mama draga!
Sa fim toate cu toti ai nostri sanatosi,sa ne bucuram de ceea ce ne e drag!
va pe toate,ma faceti sa-mi fie mai bine dpdv sufletesc!VA sunt datoare si

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Cristiana dar stiu ca ai avut ceva emotii cu fata.Bine ca nu s-a intamplat nimic rau.Cand citeam ma intrebam cum voi reactiona si eu mai tarziu...cand vor creste peticilli...Adevarat vorba ai...numai mama sa nu fi...
Cat despre ...vanatai...imi opresc primul instinct,am vrut sa pun emoticon-ul acela cu cele 3 belute ce se rostogolesc,dar...m-am abtinut.Uite sa treaca repede,mai ales barbia,ca de e inestetic.Vezi si aici partea buna,bine ca nu ti-ai rupt nimic!Inca o data

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Mersi de urare Daniela_daneza . Nu face nimic ca m-ai "omis" ... nu esti singura care o facuse ... s-apoi, imi trecu "supararea" ... pe toate fetele ... la toate.

Offf, Marami... ce de-a peripetii!!! Bine ca s-au terminat cu bine, pana la urma ! Sanatate multa & vindecare rapida pt. vanatai .

Robertel sunt eu...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Cryna , inca odata imi pare rau , dar tu fiind mai noua pe aici ,recunosc ca nu am retinut si nici nu m-am uitat la inceputul capitolului .Iarta-ma !Nu a fost intentionat .Am uitat. De regula eu sunt un calendra ambulant , o singura data am uitat de ziua unei prietene ........NU AM O STARE BUNA ...AM DE LUAT O DECIZIE ...

Marami , draga de tine , prin ce ai trecut cu fata .Bine ca nu s-a intamplat nimik .sa treaca vanataile .Si gata , ai uschit-o pe soacra

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

astea?! Ai dreptate Nicoll, altii o patetsc si mai rau

Emma este iubire, lupta continua

Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

IO??? Nuuuu!!!! Parol! Atat sta ea, cum sa-si lase gospodaria vine starneste copii si pleaca. Drept ii ca a avut de la cine sa invete daaaaaaar, nu se compara, eu mai mult de doua-treeeei maxim, zile nu rezist la tara, nu tu apa calda, nu tu conditii, noroi pana in gat daca ploua, no thanks, fara semnal la telefon, tre sa uric in gradina, nu tu calculator, nu tu net, nu tu DC, nu-i de mine, prima oara am fost la tara cand ne-am casatorit si desi nu ma amintiri ca ceilalti copii care mergeau la tara la bunici, mi-am dat seama ca nu am pierdut nimic

Emma este iubire, lupta continua

Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Cristiana dap,alea.Sper ca nu te-ai suparat pe mine
Si ca sa fiu sincerca pana la capat ma amuza situatia in sine,nu ca tu personal ai patit-o.Cand citeam ma si vedeam pe mine,"micuta" asa cum sunt cazand.Caci tu ai patit-o amu',dar pe cand eram clasa a 8-a am facut o perioada atletism si in prima zi de antrenamente,m-a pus profu' sa alerg cu garduri.Nici nu-mi mai amintesc,nici nu conteaza ce distanta.Dar la primul gard,desigur ca nu am trecut cu bine,nu mai stiu cum m-am impiedicat,dar am cazut cam cum ai facut-o si tu.A fost prima si ultima oara cand efectiv am vazut stelute verzi.
Asa ca toate astea combinate mi-au dat senzatia de a rade cu pofta.Este ca ma ierti si nu te-ai suparat?

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Cryna si eu am uitaaat Si chiar m-am gandit cand am facut modificarea in lista... uite, vine ziua ta acusica Deeeeeci:

La muuuuuuuuuuuulti ani, Cryna!!!

Dany tinem pumnii sa fie decizia cea mai buna (eu dau cu banu )

Marami... wow... nu vreau inca sa ma gandesc pana acolo Inca sunt mici... inca ii duc de mana... nu pot sa-mi imaginez ce a fost in sufletul tau Alta data da-i o cafea tare, inainte sa se urce in tren
Iar despre vanatai si busituri... si eu sunt campioana... mai grav e ca trec f.f greu, minim o luna... si sa vezi cum se aduna una, cate una... ma busesc in orice, oricand... non-stop... am niste picioare

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Bine ca ai scapat , Marami ! Ce cadou ti-a adus ?

Ely , nu prea pot da cu banul ...ca e decizie de " inima " ...he he

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Nu face nimic Daniela_daneza, Elyanne... se mai intampla . Multumesc, oricum, pentru urarile "decalate" c-o zi ! Niciodata nu-i prea tarziu, nu? .
Daniela_daneza, bafta sa iei o decizie buna!
Marami, tot ii bine ca reusesti sa faci haz de necaz ... las' ca trec ele si vanataile.

Robertel sunt eu...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput