Copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Copiluti de mai-iunie 2005 (98) | Autor: gabitzam

Link direct la acest mesaj

Continuare de la Capitolul 96

Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )

INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC

* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata,Tudora si Lisandru
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor

* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* ramyteo --- TEODORA - 29.06.2005 - Deva

??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice

Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Nelia nu m-ai speriat sunt constienta pana la dumnezeu stiu clar tot ce se poate intampla,dar acum nu ii las sa o mai faca cobai,pana nu am scris pe foaie ca oo ajuta si garanteaza nu se atinge nimeni de ea.Fara semnatura nu ii pot face nimic.De asta acum suntem pe antibiotic si pe spray special ca sa curatam si sa vedem ce se intampla.

Lucas de asta o si testez ca tusa cu care traiam e de nedescris.Testam alergii,testam astm ,mai sunt cateva nebunii si leucocite si multe altele dupa vedem.

Multumesc de vorbele bune,eu de asta nu am vrut sa scriu sa nu va sperii,oricui i se poate intampla,nu e obligatoriu ca fiecare sa aibe la fel,dar noi inainte de operatie eram cam la fel cu tusa si voma numai acuma i se infecteaza si canalele.Acum am dreptul si la un special spital de copii unde sunt numai lucruri bune de zis de asta zic ca am speranta si asa trebuie sa fie bine.

Stiu ca nu e bine sa zic da sufletul meu de mam imi spune ca puiul nu e bine si o simt de mult timp.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

CORNELIA: am o prietena care are copilul la aceeasi gradinita.Si ea stie ca vand hainute, si imi spune ca a recunoscut o bluza de la mine, si ii spun ca am vandut si in constata, si o intreb ce scria pe bluza.Si imi spune "handsome is an understatement" parca.Si verific cu ce ti-am vandut tie si era aceeasi bluza.Si zic: na...ce mica e lumea.
Si ea mi s-a plans azi ca a venit fii-su acasa, si i-a spus ca educatoarea i-a zis: obraznicule si i-a tras una peste cap.Si se duce prietena mea sa rezolve situatia dar alea nu recunosc nici una, dar cica o sa ia masuri ca nu se poate asa ceva.Acum educatoarea care i-a tras peste cap l-a luat de fata cu maica-sa si l-a intrebat daca ea la pocnit peste cap.Micul de el si-a pus mana la ochi si zambea.Acum a venit a doua educatoare, si la luat pe Sebi (asa il cheama) si l-a luat cu ce mai faci, cum e afara: frig sau cald...etc...si la urma mama lui sebi l-a vazut pe baiat ca ii arata educatoarei cum l-a pocnit peste cap(nu stia sa zica " m-a pocnit peste cap" a zis mi-a facut asa(si arata cum l-a pocnit)

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gusta ! O sa fie bine Mara!

Oana, la ce grupa e Sebi? Ca deja ma oripilez . Ma gandesc serios sa il mut pe Stefan, dar e f. aiurea (greu de ralizat) sa il mut in cadrul aceleiasi gradinite si nici nu vreau sa cad din lac in put. Iar Maria mai are doar un an de gradi, la ea lucrurile par ok, plus ca nici nu vrea sa auda de vreo schimbare. La asta s eadauga si faptul ca Stefan abia s-a acomodat aici.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Credeam ca inchei eu capitolul dar pana am citit Gabitza l-a si deschis pe cel nou.

Marilena incredibil cat puteti trage de la o simpla operatie, ce vi se intampla parca e rupt din realitatea romaneasca (desi nu vreau sa generalizez ca avem si noi medici buni). Iti incredintezi viata in mainile unui medic, ii acorzi increderea ta deplina si el calca cu bocancii. Ma revolta la culme, mai ales ca e vorba si de un sufletel micut care chiar nu stie cum sa se apere in asemenea cazuri. Si de ce nu recunosc ma rog frumos? Sa mai nenoroceasca si alt copilas? Nooo, sa nu te lasi, sanatatea Marutului e cel mai important lucru indiferent ce trebuie sa faci pentru asta, lasa mila la o parte si da-l in judecata pe idiot. As fi inteles daca era o operatie pe cord deschis dar o banala extirpare de polipi e inadmisibil. In fine, vedeti cum face sa puneti Marutul pe picioare ca e inuman cat trageti, ma repet, de la o banala operatie de polipi. Sanatate multa! Si nu te neglija nici tu, ce, ca mama nu esti importanta? Iti arat eu tie container! Si de ce sa nu scrii la noi, cum sa fie lucruri neplacute, e vorba de copiii nostri, ne bucuram impreuna dar suntem alaturi, chiar si gandul, si cand sunt probleme. Sanatate multa, sa-i dati de capat si sa va linistiti si voi !

Florentina felicitari Mayei pentru prima zi de gradi! Ce de impresii pentru prima zi, sper sa-i placa si peste cateva zile ca de obicei primele zile sunt ok si apoi incep sa scartaie, dar Maya e deja marisoara si se adapteaza usor. Stafilococul asta e relevant doar in secrete sau iese si din analiza urinei, mie mi se pare cam invaziva procedura asta pentru niste fetite asa micute. Sa vedem daca se rezolva si problema cu pipi in urma antibioticului, chiar sunt curioasa ca si noi trebuie s-o rezolvam o data. Parca s-au mai redus nr. accidentelor de a face pe ea, dar inca mai avem de tras. Unde mai pun ca nici nu vrea sa auda sa renunte la scutecul de noapte.

Nelia sorry, nu stiu ce-i aia sau pentru ce este. Si la noi aceeasi problema cu somnicul, copiii astia n-ar lipi geana pe geana de teama sa nu piarda ceva si cand cresc adulti, asa ca noi, mama, mama ce-am mai dormi.

Monu sper sa fie de bine vestile ce le veti primi vineri de la dr, bafta!

Gabitza am vazut si restul de poze de pe picassa, Andrei s-a facut un ranjit, dar Raducu e...topenieeeee!!! Faina poza unde vrea sa-i ia sandwichul lui tati si aia unde sunt amandoi, Raducu studiaza reclamele iar Andrei zici ca-si face banca.

Andreea si tu cu bussinesurile? Vad ca esti foarte priceputa in IT, cu putina aprofundare (sau poate nici nu ai nevoie) iti poti gasi un job de mentenanta in domeniu. Varu-meu lucreaza la o firma care se ocupa cu site-uri, pagini web si firma fiind americana, deci in plina criza, le-a redus norma de lucru si salariu la jumate, peste program se ocupa cu intretinerea, service, consultanta in domeniu pe cont propriu de unde ii mai iese un salariu. Te pricepi, iti place, go for it!

Ra-lucas acum inteleg de ce le place unora sa sedintesuiasca , de fapt te uiti la poze...tot vroiam sa te intreb, tu lucrezi 7 din 7 zile???

revin...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

CORNELIA: nu stiu la ce grupa merge.ddar intreb daca vrei

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Mercedez, m-am gandit toata ziua de ieri la voi si am tot dat refresh doar, doar apare ceva. Ma bucur mult de tot ca ati ajuns cu bine acasa. papusica mica care este atat de dulce, micuta de ea te imbarbateaza ea pe tine. Refacere rapida , peste cat timp ii scoate ghipsul – numai peste 6 saptamani?
Ii va lua ceva timp sa se linisteasca dupa accident, cum va va lua si voua. Ii e greu micutei, socul a fost mare .

Danelutza, sanatate sotului, sa-si revina atat cu sanatatea, dar si gandirea pozitiva. Of, of, of tu esti stalpul familiei in casa aia. Bine ca Isabella e mai bine si iti poti directiona atentia sper sot sa se faca bine.

Gusta, multa sanatate Marutei . Of, saracutele de voi cat va mai e dat sa trageti si voua. Daca intr-adevar au gresit operatia fetei, sa nu te lasi. Acum sa scape de infectii si pungulitele de puroi, iar apo follow up, si nu lasa sa treaca.
Allergiile sunt foarte pacatoase - spun din proprie experienta si mai am o prietena aici care o trage cu baiatul ei din cauza lor. Patrick nu tuseste, dar celalalt baietel, e cu tusea, de cele mai multe ori are nevoie de tratament cu oxigen. Pentru copii alergici, uneori cea mai banala raceala / infectie pentru alti copii, este o adevarata problema ptr. copii alergici. Multa sanatate

Elisor, din cate am inteles nici voi nu sunteti pe roze. De fapt se vede si din poze, de pe ochisorii aia frumosi ai Biancai , ca nu se simte bine. Of, fir-ar sa fie cu iarna asta si virusi. Sper sa-I lucreze medicamentul cat mai repede.
Tie multa bafta la dentist, uite cu o mana type si cu ceallata iti tin pumnii. O sa fie bine, trebuia sa mergi ca sa nu se inrautateasca situatia.
Cand te-am intrebat cu cine-l lasi pe Andreas, ma asteptam sa-mi raspunzi ca stai cu el, sau i-ai rugat pe bunici … mi-am uitat ca in Romania nu exista lege ca pana la 12 ani n-au voie singuri in casa. Eu cred ca el e destul de matur iar supravegherea de la distanta ajunge.

Asa m-ati intrebat unde a plecat “pachetul” in weekend – pai el are o var pe aici prin apropiere si i-au invitat peste weekend la el, ca era si un chef de Valentine’s day la o biserica romaneaca, etc. Important ca mi i-au luat de pe cap si s-au intors aseara.

Noi am avut un weekend tare frumos, busy cam rupti de oboseala caci ne-am intins noptile … Nici poze n-am prea facut copiilor fiind tot pe fuga. Am pus pe dropshots cateva cu fetele frumoase si zglobii:
http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2009-02-14/08:05:05 (Elisor le-ai si ochit – sarut’mana de comentarii )
Sambata am iesit la restaurant si am stat mai bine de 3 ore, iar copii si-au facut de cap acasa cu babysitter – si toata lumea a avut fun. Thea si Patrick in prima zi s-au inteles tare bine, dar déjà duminica le trebuia exact acelasi lucru in acelasi timp, au ajuns sa se impunga si pentru cine se joaca cu micuta Lara. Pana la urma i-am scos afara si au revenit la sentimente mai bune, iar duminica seara déjà le parea rau ca se despart. Se vede la amandoi ca sunt primii nascuti (ma rog al meu unicul) ca sunt dezmierdati si li s-a suflat in cornite. Lara – fiind a doua, e o papusa de fetita, n-are nimeni treaba ei , nu-I auzi gurita, nu-I incurca pe astia mari. Patrick e absolute indragostit de cea mica, de fapt de aici a si inceput gelozia lui Thea, ca de ce o prefer pe Lara. Era tot dupa ea, el sa-I dea sa pape, el sa-I schimbe diaper-ul.
A fost un weekend reusit – of course mult prea scurt…

Lucas, Simona iti transmite si ea cele mai calde salutari atat tie cat si lui Matei. Ei sunt mult mai bine cu Thea, iar episoadele cu febra mare si crize au inceput sa se rareasca. Ea va veni acum in Martie in tara cu fetele ptr. o luna si jumtate. Macar in tara are parintii si mai scapa si ea ca e capiata de cap cu fetele acasa toata ziua.

Florentina, felicitari ptr. fetita mare pe care o ai si ptr. ziua importanta de azi . Gata – a zburat timpul, de acum e fetita cu program la gradinita. Doamne scump e Patrick, cum o cauta el – nu ma mir daca in curand nu-ti va cere sa-l duci si pe el cu ea .
Vai, ce v-a mai fost si voua dat sa treceti cu Maya prin analize, peste analize. Pai si sora aia medicala nu s-a gandit putin. Caci si om mare sa fi daca vezi acele si toate alea insirate – cel putin eu as lesina imediat.

Doamne, Gabitzam ce a crescut Raduca - dulce foc , dar a crescut si el -nu-mi vine sa cred cat de mare s-a facut. Cel putin din poze se inteleg tare bine flacaii ...

Ioana, te-am mai intrebat, dar nu am vazut nimic – ati rezolvat cumva problema cu kk? Noi asteptam intalnirea de pe 23 martie cu doctorita, pentru ca efectiv suntem depasiti de situatie. Daca cumva functioneaza ceva la voi ... orice, nu ma uita pleaseeeee.
In schimb am scapat si de diaper-ul de noapte. Deci cu pipi suntem all set. Daca am scapa de problema cu kk, am fi super fericiti.

As mai scrie, dar ma cheama datoria. Mi se aglomereaza la munca tot mai mult, iar luna martie nici nu vreau sa ma gandesc – va fi extreme de busy. Va pup si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Elisor, pana am gatat eu mesajul - vad ca te-ai intors de la dentist si esti intr-o forma buna ... ia spune tu adevarul ... te-ai asezat pe scaun ?

Cu dormitul, Doamne iti multumesc al meu pitic a fost somnoros de cand era baby. Inca mai doarme de amiaza, uneori in weekend face fite, dar pana la urma adoarme o ora sau chiar o ora si jumatate. La daycare la fel, e unul din copii care dorm. Iar seara cel tarziu la 9:30 doarme. De obicei il pun in pat la 9 sau 9:15 - exceptie in weeekend din cauza noastra. Nu va spun ca mi se cere singur la nani seara - chiar aseara pe la 7:30 numai ca nu tragea de mine sa-l pun in pat : "mami mi-e somn, vreau sa fac " I-am facut baita si s-a mai inviorat putin, dar era cam pe bateriile de rezerva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Eu sunt bine, foarte bine ! Am scapat de durere. Numai ca am avut ghinionul ca nu stiu ce programare i s-a dat peste cap si am avut de asteptat 1h ca imi venea sa plec, la frica ce-o simteam nu-mi trebuia mult sa ies pe usa, dar am rezistat
Cum am intrat in cabinet i-am spus sa-mi faca ce-o stii dar sa nu simt durerea. Ha, ha, m-a recunoscut ca fiind mama lui Andreas si mi-a laudat baiatu' ce curajos este fata de mine care eram dupa spusele ei livida si tremuram toata. Dar mi-a inteles frica.
Problema era la maseaua de minte nu la cea pe care o suspectam eu, aveam o mica ccc carie si am ineteles ca pentru astea de minte soarta lor e de obicei extractia, chiar si daca sunt sanatoase.
Cand am auzit de extractie ma si vedeam cu maseaua pe jumate scoasa si fugind din cabinet sau si mai rau strangand-o de gat pe dr. Asa a fost la ultima mea extractie, aveam puroi, radacinile erau intoarse, m-a chinuit groaznic.
Mi-a facut radiografie, a vazut ca nu e puroi, doar radacinile sucite si mi-a promis ca n-o sa ma doara. A avut dreptate!
Dar s-au modernizat de acum cativa ani si seringile astea pentru anestezie, n-am simtit nici intepatura, era ca un fel de piston care tinea tampon intre ac si obraz.
Scuze de atatea detalii ce v-am dat, dar nu-mi vine sa cred ca in seara asta nu mai simt nici o durere, dupa atata timp de chin.
Mi-a dat sa iau antibiotic, ma bucur ca nu ma doare nici dupa ce a trecut efectul anesteziei.
Imi place cabinetul, dr, sper sa merg cu tot mai putina frica de acum incolo.

Cornelia cate saptamani ai acum? M-am programat in martie din nou sa-mi faca o evaluare la ce e prin gura sa stiu ce am de facut, cat m-ar costa, etc. Am ajuns sa-mi neglijez dantura dupa ce-am nascut-o pe Bianca, si chiar era in stare perfecta dupa ce l-am avut pe Andreas. Dar amanarile stiu ca duc intr-un singur loc, de investit mai multi bani, mai mult timp si chin mai mult.

Marilena tocmai de asta trebuia sa scrii sa luam aminte ca nu e de glumit cu nimic din ce inseamna sanatate. Mult succes!
Stii cumva daca la voi in Olanda se gaseste plastelina "play doh"? Mami vrea sa-i cumpere dar n-a vazut nici la Bartsmith, nici la Toys...

Noapte buna! Aaa, va multumesc foarte mult pentru sustinere si incurajare, chiar a avut efect, va pup !

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Elisor, ai vazut? Da ce zici de mine care nu merg de lene???

Mey, ce fac eu la calculator si cu site-ul de bijoux e amatorism, n-as putea sa ma angajez in domeniu, la prima problema mai serioasa as da in primire. Unde mai pui ca asta e domeniu de barbati mai ceva decat sofatul de camioane Ar fi ca si cand as vrea sa ma fac mecanic doar pentru ca la viata mea am avut doua dacii veki cunoscatorii cunosc...
Dar oricum dupa cum se anunta vremurile mi-am actualizat cv-ul pe bestjobs si sunt in cumlea incantarii ca e completat 100% Acum sa vedem si ce folos. Asa am vazut ca joburi sunt, nu stiu daca sunt pe bune dar ele sunt destul de multe.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Elisor, ti-am trimis un PM - pleaseeeee - sa nu ma bati

Androix, in ziua de azi nu mai e job de barbati sau de femei iaca dovada concreta eu lucrez in Ministerul Sanatatii - sunt IT Site Manager, iar nurses avem si 3 barbati deci nimic nu e imposibil ... vremurile s-au schimbat

Mergi la inceput