Copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Copiluti de mai-iunie 2005 (97) | Autor: gabitzam

Link direct la acest mesaj

Continuare de la Capitolul 96

Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )

INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC

* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata,Tudora si Lisandru
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor

* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* ramyteo --- TEODORA - 29.06.2005 - Deva

??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice

Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Flori, astept sa ne povestesti azi impresii de la gradinita de la Maya! M-am mai uitat pe site-ul vostru si am suspinat ca nu am avut si eu asa o nunta cum sunt cele din pozele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Adina, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume! Pupam mamica de balerina frumoasa! Sa ma ierti pentru promisiunea de a ne vedea pe care o incalc sistematic, cum scap de sesiune am de recuperat multe.

Flori, eu am intrat de ieri pe site-ul ala, dar ori calculatorul meu are probleme, ori mi s-a parut ca se misca foarte incet, nu imi marea pozele, pana la urma m-am enervat si am iesit, mai incerc o data azi si te si votez. Bafta multa cu noul site!

Gata trebuie sa plec sa mai citesc, am examen la 13 si nu am apucat sa invat mare lucru. Sanatate multa la toata lumea, va pup!

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Danelutza, sanatate multa Isabellei, domane cat mai trag copilasii astia. Si daca ii ei ii va fi bine sa te odhnesti si tu
Flore, votat! Succes Mayei la gradinita, sunt convinsa ca se va descurca f bine. Lasa ca si noi am inceput in 13 oct gradinita, eram codase. Cand am fost pt inscriere am stat ceva cu directoarea - care o tipa f misto - iar pe garga a dus-o in clase la copii, intaila grupa mica si apoi la mijlocie. Si atunci a decis ca e mai bine pt ea la grupa mijlocie si zau ca nu imi pare rau acum desi ea e mai tantalica la mancat si imbracat:)))))) Ai se vezi ce bine o sa fie mai ales ca e o fetita tare desteapta si comunicativa.
Adina, la multi ani! Scumpa sa ai parte de dragoste, sanatate si gingasie. Am vazut papadia balerina, e asa delicata. Sper ca sunterti bine si tie iti merge la fel de bine.
Androix, succes doamna la examen, sa ne aduci vesti bune!
Gabitza, diseara direct la pizza in bucatarie ma infig, na ca mi-ai dat de lucru
Am vazut curcubeul in poze, ce fain l-ai prins.
Gata pe ziua de azi cand va trebui sa plec simai devreme ca nupoate tati sa o ia pe Teodora de la gradi.
pup

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Adina, la multi ani!

Maya, Florentina succes la gradi!

Multa sanatate Isabela!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Adina, la multi ani cu sanatate si fericire!

Am trimis link pe contul comun spre pozele noastre, cele care nu ati reusit sa le vedeti si doriti va invit sa le vizionati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Florentia G; multumesc de intrebare, ochiii parca inca ma mananca putin deci cred ca nu m-am tratat pana la capat.Nu am nimic la ei, decat ca ma mananca.Da, ieri am fost prinsa in hartii , azi cred ca e mai usor.de obicei cum am mai spus daca nu fac nimic pete w-end se aglomereaza pt luni.Asa ca azi mai usor.Multa bafta la gradinita!

Gabita: mi-aduc aminte de copila fiind era un prieten de familie care facea pizza asta.Si stiu ca tare o mancam cu drag, mai ales ca se facea rapid.

Hai ca fug sa duc plodul la gradi

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!

La multi ani, Adina!

Multa sanatate bolnaviorilor!

Maya, succes la gradinitza! Florentina, am votat si eu ca Elisor! Vazand pozele ma gandeam ca atunci cand o sa am bani () va chem pe voi sa-mi organizati o mega-nunta, noi n-am facut decat cununie civila dar nunta e in plan intr-o buna zi.

Gabitza, tare m-ai ispitit cu pizza, arata super...cred ca saptamana asta incerc si eu!

Androix, bafta la examen!!!

Danelutza, cum ati petrecut noaptea? Sper ca Isa se simte mai bine!

Musai sa va las ca am o gramada de treburi si acush plec dupa Alyssa, la noi iar ploua, in afara de ieri cand a fost un soare superb, ploua neincetat de multe zile. Noi cu sanatatea stam binisor, Aly tuseste urat dar rar, banuiesc ca iar are rosu in gat pentru ca a refuzat mancarea de cateva ori desi era lesinata de foame, i-am dat nurofen vreo 2 zile si parca e mai bine, sper sa-i treaca. Eu sunt ok deocamdata (multumesc din suflet celor care va ganditi la mine), am zile mai bune si zile mai proaste (si mai foarte proaste) dar cine nu le are?! Hai ca dispar pana nu ma apuca filozofatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

ha ca a aparut tdi!!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna ziua, ca dimineata s-a cam terminat. Multumesc pentru gindurile voastre , Isabella se simte binisor, a facut un pic de febra, dar nu de speriat. De obosita ce eram nici n-am mai masurat-o . Dimineata ne-am trezit, eu la 9.30 (ca pe timpurile cind eram domnisoara ), iar Isabella la ora 10 cind i-am pus supozitorul, cred ca mai vroia sa doarma. Astazi o tin tot acasa, desi imi pare rau, ca tare as fi vrut sa vad ce fac copiii la gradinita, iar astazi eram pe lista cu mamici care participau la jocurile lor. Asta este, o sa vad altadaca.

Gabitza am dat click pe capitolul trecut, dar mi-a aparut altceva . Cum ti-a iesit pizza, ca eu cind am facut, era atit de consistenta c-am mincat doua zile din ea, poze n-am ca aparatul e la reparat .

Teddy sanatate sa scapati de tuse, vezi ca asa incepuse si Isabella, a tot tusit vreo doua saptamini, pina a inceput sa faca febra, desi ii dadusem sirop homeopatic, se vede ca ceva "clocotea" in urechiusile ei. si la noi ieri a fost cald, iar astazi ploua, ca sa zic asa, norocul nostru ca stam in casa

Va doresc o zi buna, cu sanatate multa la toti bolnaviorii. Ma duc sa caut capitolul trecut sa vad ce ati mai scris

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gabi, nu o mai vazusem de mult pe Bianca in poze si mi s-a parut asa de mare si frumusica. Are o culoare de par superba

Mergi la inceput