Copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Tot pe aici eram dar "in umbra", Oana! Sper sa aveti spor la scris, de obicei cand apar io se scrie putzin:(...hai, 2 randuri minim fiecare!...strigam catalogul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Io, prezent

Fac un pilaf cu pui.

Am corectat linkul catre capitolul trecut.

Danelutza, asa este, e mai consistenta, cred ca data viitoare o sa incerc sa adaptez nitel aluatul. Dar era bunaaa. Costi si-a pus mult ketchup pe ea.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

si io prezenta.

gabitza- bia e destul de inalta in comparatie cu colegii ei de gradi dar e si bine facuta asta ca sa nu spun ca ar mai tb sa reduca din burtica, la masuratori marimile is bune doar de la 116+.

newmami- mersi pentru ce ai scris dar... daca ai vedea cum arat ai zice ca s baba acum , cred ca am cele mai multe kg posibile dar odata va veni vremea sa ma hotarasc si sa ma tin de ceva dieta ca nu se mai poate asa.

Ieri mi am luat o zi de concediu am fost pe la gradi si la scoala la cristi,mi a trebuit o zi neaparat si m am simtit in apele mele.Imi dau seama si probabil acum realizez ca serviciul e problema stresului meu.

Am aflat ca din 28 de copilasi pana la urma 26 au facut varicela in grupa biei bineinteles ca ea e la exceptii, sper eu ca data viitoare va primi si ea.
Bia s a simtit in largul ei la scoala la cristi, am dus o si din cauza ca ea tot spune ca ea vrea la scoala si cristi sa mearga la gradi.

Mergi la inceput

Mi-a venit curierul cu hainutele comandate prin Babystuff de la Minimode si AdamKids. Sunt in extaz cat sunt de frumoase, parca sunt un copil si am jucarii noi, asa ma uit la ele si ma bucur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!
Multumesc din suflet pentru sustinere!

Ieri Maya era bine, nu mai tusea, nu-i mai curgea nasul dar se pare ca a intors-o raceala rau de tot. Dupa o iesire pe afara si o baie aseara nu a mai dormit toata noaptea, a facut febra, se trezea si plangea ca nu poate sa respire. De aseara am hotarat sa nu o ducem azi la gradi si chiar si ea a fost de acord cu noi. Nici maine nu o duc desi ne-a spus educatoarea ca o sa ma sune si daca se simte bine sa dau o fuga cu ea ca se fac poze pentru felicitari de 8 Martie.

Ma ingrijoreaza ca tuseste foarte rau... de cand au inceput primele simptome a luat fara intrerupere eurespal, nurofen si osciloccocinum. I-am facut acum si sirop de ridichie neagra sa vedem, poate isi face efectul in vreun fel.

Gabitza, pilaf cu pui avem si noi in meniu! M-ai facut curioasa...ma duc sa ma uit si eu pe site-urile alea. M-am uitat mai de mult si am fost dezamagit aca nu mai lucreaza cu NEXT, care este firma mea preferata

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata! Eu sint bolnavioara si nici cafea nu am! Sintem racite eu si Agata, ceea ce se intimpla mai rar, ca noi sintem alea mai rezistente. Nu-mi fac iluzii ca piticii vor scapa, dar ma bucur ca ma lasa acum sa bolesc in liniste. Sint oscilatii foarte mari de temperatura, intre -15 si 7 grade (miine cica, si ploua, apoi va fi din nou cu minus, patinoar se va face pe strazi si trotuare) si virusii sint la ei acasa acum.

Am vazut poze: balerina Ema, blondina Bianca cu fratiorul ei Cristi, blondina cealalta de Bianca cu fratiorul ei Andreas, printesa mea exotica Maya cu nazdravanul ei fratior, Patrik si pe Sergiu si ghioceii lui, curcubeul si pizza lui Gabitzam...

Sanatate multa bolnaviorilor! Ma duc sa mai citesc si daca mai am timp, mai vin... asta daca nu ma apuc de facut pizza.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Hai ca v-am dat de lucru cu pizza aia Dar mi s-a parut foarte usor de facut si stiu ca nici una nu aveti foarte mult timp de bucatareala.

Nelia, sanatate multa tie si Agatei! Si eu tot asa, impreuna cu Raducu. Eu tot timpul iau de la astia mici, Costi e mai rezistent. Sau oi fi eu mai compatibila cu ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetele!!!
Ne primiti si pe noi???????
Eu sunt Ramona si fetita e Teodora nascuta pe data de 29.06.2005
Am auzit ca sunteti o gasca de treaba si m-am gandit sa vin la voi daca ma primiti clar
O seara frumoasa la toate va dorim si mii de pupici la pitici

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hotarit: facem pizza! Gabitza si Florentina, si eu tot pilaf am, dar cu ciuperci. Gabitza, tu ai facut reteta cu ketchup inauntru, adica de la fata care a pus si pozele sau prima? La noi, suprinzator lucru pentru ca Octav era cel mai rezistent, de vreo doi ani tot el ia de la cei mici, eu si Agata ff rar... eu am mai luat, dar Agata chiar e rezistenta. De aceea ma mir ca acum am luat noi doua si, probabil ca, va urma toata casa dupa noi. Si e un virus nasol, care ataca sinusurile, ma doare capul, ametesc si am o stare de blegeala totala. Si cind ma gindesc ca trebuie sa ma duc dupa fete si dupa ce le aduc acasa, sa ma mai duc si la curs... of, si eu as vrea sa ma bag intr-un pat, cu un ceai fierbinte si sa doooormmm.... Si bleguta aia mare, ca si ea era aseara si dimineata la fel, a uitat iar caietul de pian acasa, si ma gindesc la ea, ca dupa ce nu are clape acasa si nu poate repeta, a mai uitat si caietul, probabil ca a avut si tema si nu si-a facut-o nici pe aceea. Eu am uitat pur si simplu de pian... si asa aseara am facut temele cu mare greutate si cu lacrimi de crocodil, ca a avut multe si ea nu mai putea, eu nici atit... Bucurati-va de pitici, acum, pina cresc!

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor, ca am vazut ca mai sint!

Ramyteo, bineinteles ca te primim, bine ai venit!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Nelia multumim.
Se pare ca noi si cu Eva suntem cele mai micute...
Sa va povestesc ce am facut acum...am inchis repede forumul ca ficamea era in baie la apa si s-a incuiat cu inchizatoarea...si si-a luat scaun normal....ca sa ajunga....si am zis sa descuie usa si a zis "da descuie tu...ce nu vezi cuiu?" si am zis ca nu normal cum sa deschid eu din afara? ca doar nu ajung si a zis "pai atunci ia-ti un scaun
Mai fete nu stiu inca...cum sunt pruncutii vostrii da a mea e o mica terorista pe bune
Va

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput