Copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 2
Florentina G spune:
Hello,
.... scurt ca scriu de la laptopul cu lipsuri..... dar nu pentru mult timp
azi mi-am dat comanda de laptop in SUA, mi-l aduce cineva pe 25
.... sunt bucuroasa tare!
Elisor, ai vazut ca nu e greu?! Ai foost super curajoasa, mai ales ca ai trecut prin ce era mai rau, o extractie...brrrrr
Oana, azi am iesit sa pun banii si nu am mai ajuns ![]()
. M-am oprit la Dan, m-am luat cu vorba ca venise vara-mea sa aranjeze pt. nunta ei.... apoi sotul ei s-a oferit sa ma ajute cu laptopul printr-un prieten.... si uite asa am lasat-o pe maine. Sa nu te superi, te rog mult.
M-a luat cu lesin de la stomac... v-am pupat ...
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
robotzica cucului spune:
Gusta, Mercedes, Danelutza, ma gandesc la voi si astept sa aud ca s-au rezolvat toate cu bine. Doamne ajuta!
ChrisDun spune:
'Neata !
Hop si eu rapid de tot, ca trebuie s-o-ntind la serviciu.
Gusta, va doresc multa sanatate, sa dati de cap problemelor Marei ca sa va linistiti si voi. 
Mercedes, refacere rapida si
pentru Bia cea curajoasa.
NewMami, m-ai lasat masca cu sinuzita lui Patrick ! Maica-mea imi tot spune de cateva luni ca s-ar putea sa aiba Emi sinuzita, insa am refuzat sa cred ca un copil asa de mic poate face asa boala... in fine, la noi partea proasta e ca nu o putem radiografia decat incepand cu septembrie, pentru ca am fost in vara trecuta sa ii facem poza la cap, dupa ce se daduse cap-in-cap cu un baietel, si toata noaptea s-a tinut cu mainile de cap si s-a vaitat ca o doare (undeva la baza craniului)...
Multa sanatate lui Patrick !
Danelutza, multa sanatate sotului tau 
Monu,
fetele. Imi pare rau sa aud ca Antonia are astm :( ...
Ioanailinca, unde ati cautat mey ghiocei, ca era plin-plin in padure. Dar secretul este sa nu mergi pe poteca, ci sa te afunzi putintel in padure... eu am pus pariu cu finul meu ca nu mai gasim picior de ghiocel, si din pacate pentru mine ii sunt datoare o pizza : am fost duminica si am gasit puzderie de ghiocei ! Dar nu dispera, dupa 1 martie va fi plin de viorele, si alea cresc inclusiv la marginea drumului ![]()
Florentina, so, suntem 3 (foste) posesoare de Oltcit pe-aici
Se mai anunta cineva?
Eli, n-am incarcat poze de o groaza de vreme, si nici nu stiu cand o sa-mi pot face timp sa le incarc... Merci de gandurile frumoase 
Va pup pe toate si sper sa citesc vesti bune data viitoare cand intru pe forum.
Cornelia spune:
Chris si eu cu Oltcit-ul
. Eu l-am vandut si mi-am luat calculator
, ca nu am putut neam sa merg cu el - avea o buba si mi se oprea in intersectii
. Bine asta se intampla acum o suta de ani
.
Oana, daca nu e problema, chiar te rog sa te interesezi la ce grupa e baietelul. Are si Stefan doi colegi Sebi
, plus ca e bine de stiut ce alte grupe trebuie evitate
.
Elisor, am 20 de sapt.
Am niste nervi la birou, ca am lasat totul balta sa va scriu doua vorbe. Doar ce ziceam ca nu ma mai plang, ca zic mersi ca am un loc de munca platit binisor, pe care e bine sa incerc sa il pastrez. Dar cand vad atata prostie, megalomanie si nesimtire ... imi vine sa plec si sa nu ma mai uit inapoi. Dar unde
?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
gusta spune:
Neatza.
Gata am scapat si de luat sange.A plans dar acuma e bine.
Elisor la Blokker este si dupa o varianta mai ieftina la WIbra.da la Blokker se gaseste in borcanele si nu e scumpa.
NewMamy la noi e rau cu tusa.asta ne mananca,ca ea tuseste se albeste si ce are in gat acuma se mai rupe si ii raman pe canale si trebuie curatat ca se inneaca.Urat ma si mir cum de sunt asa rapida si nu a pierd
.
Am vazut si eu poze dar nu am scris nimic,dar sper sa le mai revad.
Sunt cobza de racita asa ca ma duc sa mai bag 3 ceaiuri ca numai pot.
Marilena si Mara Augusta
simona_filipas spune:
Buna dimineata
Azi fac eu cafeaua

Am lipsit trei saptamani si am gasit vreo 3 capitole noi

mi-au trebuit 5 zile sa recuperez totul
Cu mare intarziere dar din tot sufletul: LA MULTI ANI MONU, MSTROIE,IOANA, ADINA, si sotului lui LUCAS.Multa sanatate, fericire si tot ceea ce va doriti
Ramona bine ai venit in gasca noastra
.V-am vazut pozele....ce dansatoare ai tu acolo si pusa pe ghidusii tot timpul
Cuscra, offff ce mai trageti si voi.Multa, multa sanatate sotului.Sa se faca bine cat mai repede.Isa cum este? Dar tu? Sa stii ca m-ai omorat de tot cu blogul tau........am balit mai rau decat catelul lui Pavlov.....si sunt la curaaa
Tina v-am votat site-ul.Superb.Eeeeee, daca te ocupai cu din astea si acum 12 ani cand m-am maritat eu aveam exact nunta pe care mi-o doream.Dar ma consolez cu gandul ca am baiat si o sa-l insor( si poate atunci o sa-i ofer lui nunta de vis)....offf mamele astea de baieti
.V-am vazit si pozele de la Craciun.Mosul era cumva vreo "moasa"?Cum merge gradinita?
NewMami voi cum sunteti?Ati terminat investigatiile pentru alergii?
Tdi multa sanatate si tie
Cum sunteti?
Nelia 

esti fenomenala.Intotdeauna mi-ai dat sfaturi si idei bune.Sa stii ca ti-am furat pontul cu pozele cu copii foarte slabi si vad ca momentan tine figura ca " nu vrea sa ajunga ca si copiii aia ratihici
"
Androix felicitari pentru sesiune.Bravo tie.Despre cura ce sa zic....deja ma roade cu invidie
.Greu este frate sa te abtii de la bunatati.Cu fumatul
desi le-am rarit bine de tot in ultimul timp iar de fumat nu fumez decat pe geam cand n-am copilul din dotare in preajma, nu de alta dar imi tine teoria chibritului ( binenteles ca eu sunt mai incapatanata decat el si parca atunci as fuma si mai tare )
.M-a umflat rasul cand am citit ca te-ai simtit de parca te-ar fi prins cu altul in pat si el de fapt te-a prins cu tigara in gura

Mercedes suntem alaturi de voi chiar daca macar cu un gand bun virtual.Sanatate multa si refacere rapida.
Bea superbe pozele
Gusta m-am ingrozit de tot cand am citit despre voi.Credeam ca asemenea erori se intampla numai in Romania.Cum sunteti? Multa sanatate si putere sa treceti peste necazuri.
Elisor multa sanatate si voua.Cum sunteti? Ai incercat Karvolul pentru a usura respiratia Biei? Multa bafta la noul job.Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti.Felicitari lui Dan ca a reusit sa se lase de fumat.M-ai imbolnavit cu pozele voastre.Are Bia niste ochisoriiii.......frate ce de victime o sa mai faca cand o sa fie mare

Gabitza am salivat bine la pizza ta 
Acum hai sa va spun si cateceva despre noi.Dragos a tras o raceala urata cu otita si cu febra mare.Si binenteles ca nu aveam nici novocalmin in casa.Pediatra nu raspundea la telefon
A doua zi, de fapt noaptea s-a trezit Dragos plangand ca-l doare urechea si atunci mi s-a aprins beculetul.La prima ora eram la usa urgentelor.Binenteles otita, antibiotic si tot tacamul.Cand i-au trecut toate si l-am dus la gradi, alarma ....varicela, oreion, scarlatina in gradinita.Offff viata mea.Vad ca pina acum nu are nimic din astea.Si desi am terminat tratamentele iarasi a inceput sa tuseasca.So, o luam de la capat cu siropuri si vibrocil.
Am reusit sa descarc si cateva poze recente.http://picasaweb.google.com/simomona20/IarnaInLunaFebruarie2009#.
si multa sanatate bolnavirilor si bolnavioarelor
elisor spune:
Neatza buna!
Ce bine e sa ai motive sa zambesti, ce bine e sa nu ma mai trezesc noaptea ametita de durere...m-a trezit Bianca in creierii noptii ca vrea apa, mi-a fost lene sa ii pun in paharelul de pe masuta si i-am dat sa bea direct din sticla, de somnoroasa ce-am fost n-am inteles ce-a balmajit asa ca am apucat sticla fara dop si am varsat-o pe pijama, pe pat
...mi-a sarit somnul si m-am umplut de nervi, desi numai lenea mea era de vina nu copila ca i-a fost sete.
Marilena sper ca pe langa alea trei ceaiuri mai iei si bilute (pastile), nu contest efectele benefice ale naturii, dar nu e suficient. Aici se gaseste de ex. coldrex, sunt niste plicutele sau pastile, dar chiar au efect. La voi in afara de paracetamol se mai da ceva la raceala? Acum doi ani cand am avut sinuzita o tineam in paracetamol bine mersi, ce sa treaca domle, dupa o saptamana eram in aceeasi stare, m-am dus la doctor, mi-a prescris antibiotic si in doua zile deja se vedea efectul. Sunt sigura ca pentru tine nu mergi la doctor, asa-i?
micuta curajoasa, cred ca i s-a acrit de cate vizite ati ajuns sa faceti la doctor. Sanatate multa la amandoua!
Multumesc pentru pont, intradevar acolo nu s-a gandit sa se uite.
Anca cum sa te cert mai? Te
Dar n-as vrea sa-ti fie prea greu, sa apelezi la "pachet" s-o aduca
. Si aici se gaseste dar mi se pare destul de scumpa. Iti multumesc pentru oferta dar mai ales ca vrei sa ne faci o surpriza/bucurie, o accept in masura in care nu e prea complict pentru tine. I-a spune-mi mie nu cumva zilele astea e ziua lui Petrut si a tatalui tau?
De cand i-a schimbat siropul de tuse efectele benefice se vad, s-au redus accesele de tuse si e vioaie. Saptamana asta stam acasa si ne facem bine, bine ca de saptamana cealalata incepem in forta, eu mai ales, merg in noul serviciu.
Pentru copiii peste 7 ani nu se mai acorda concediu medical parintilor. Iar despre legi pentru copii ce sa mai spun, suntem asa departe de lumea civilizata...
Bine c-ati avut un weekend linistit (adica fara "pachet" prin preajma) dar tumultuos in acelasi timp si plin de entertaimnet. Mi-ar fi placut sa vad mai multe poze cu copiii.
Andreea lasa lenea deoparte, asta chiar nu e o scuza. Ai bani, ai curaj? Atunci da-i bataie! Bafta multa cu CV, am citit ca ejobsul e mai bun.
Cristina da' ce simptome are Carina de o suspectezi de sinuzita? Si Bianca mai imi spune ca o doare capul (frontal), dar alt simptom, cum ar fi secretii abundente nu a avut.
trimit mesajul neterminat ca m-am trezit cu o vizita neasteptata a socrilor 

, ii expediez repede si revin.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Androix spune:
Helou
Elisor, eu am citit aici pe forum ca ejobs a fost hackuit, si parolele tuturor utilizatorilor date in vileag
Ma rog, inca sunt debusolata. Cred ca ma impart cu gandul in prea multe directii, ar trebui sa ma concentrez pe un singur scop: LICENTA. Dupa ce iau licenta ma decid si cu privire la master, si cu privire la job, ma pun pe cautari.
Cat priveste banii si curajul, nu-mi lipsesc, in sensul ca nu cred ca ce am eu de facut ar costa foarte mult. Dar am cabinetul la parterul blocului, ce zici de asta? ![]()
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
elisor spune:
Norocul meu ca n-au stat mult, au trecut sa vada doar copiii, cu soacra-mea n-am nimic, dar socru-meu ma calca pe nervi, a fost ziua lui acum vreo saptamana si nu i-am adus aminte lui Dan
, asa ca n-a fost sunat, ce rea sunt ![]()
Cornelia ai trecut de jumatatea drumului, nu-mi vine sa cred, ma tin ca scaiul de tine, daca nu-mi arati burtica nu o sa te cred ca-i al tau prichindelul dinauntru
. De data asta ai de gand sa stai doi ani acasa? Ar fi mai bine ca sa nu te mai rupi in atatea parti. Sarcina usoara in continuare
!
Andreea nu cred ca-i suficient de aproape cabinetul, sa cobori 9-10 etaje cu liftul nu-i de ici de colea
sa nu-mi spui ca ce-idin scara mai au si ceva reducere.
Florentina cand iti gasesti o fereastra da-mi si mie te rog site-ul acela la care lucra Patrick, cu reconstructia animalelor, l-am vazut in pozele voastre cum aduna parti dintr-o zebra. A initiat-o Andreas la calculator si acum il bazaie toata ziua ca vrea sa stea la computerul lui, i-a pus Madagascar, dar daca tot o atrage sa-i pun la pc-ul meu sau la laptop. E mai ieftin in State de ti-ai comandat de-acolo? Tot cu acelasi entuziasm s-a dus Maya la gradi?
Simona bine-ai mai aparut pe aici, pai cate-un capitol pe saptamana
, deci asa va laudati si voi, cu raceli serioase, sanatate multa! Nu stiu unde am citit ca e retras de pe piata karvolul. I-am dat cate un puh de ribomunil, dar numai 2 zile, scrie ca da dependenta. Sarumana de urari si complimente. I-a sa-mi bag si eu ochii la voi in album...Ati reusit sa vindeti apartamanetul mamei?
Daniela ce noutati mai ai? Tot in spital e Tito? Au gasit de la ce face infectia? Sper ca nu esti prin vreun coltisor si
, sigur ai nevoie de sprijinul
OlgutaM ce mai e cu voi? Spunea Anca de niste poze de-ale voastre, unde sunt? Sunteti bine? Mai e soacra la voi?
Clara ce mai face gargarita?
Andra cu voi ce mai este? Ai gasit ceva?
Acum am observat ca s-a mai subtiat listuta de mamici si pitici...
Ne pregatim sa mergem la dentist cu Andreas, sper sa fie ultima sedinta azi.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
onixone spune:
fetelor...alex al meu inca tuseste mai ales dimineata cand se scoala.Ieri am facut ceai de ceapa insa nu am avut ceapa alba si am facut din rosie.E ok? Adica...are acelasi efect.Mititelului i-am spus ca e special si l-a baut.Acum am pe foc un alt doilea ceai.
Cornelia...trebuie sa fie grupa mica ca parca a inceput in toamna gradinita.Pana acum a fost la cresa.
Elisor: ce sirp de tuse ai schimbat.CA vin in romania pe 14 martie si vreau sa ma aprovizionez.Si chestia aia tantrum verdem sau cum ii zice pt dureri de gat , merge? ca aici nu ai nimic pt dureri de gat la copii.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex