FECIOARELE ** 14 **
Asa a inceput toata povestea noastra:
*1*, *2*, *3*, *4*, *5*, *6*, *7*, *8*, *9*, *10*, *11*, *12*, *13*
Astea suntem noi:
*Fecioare de AUGUST*
bruxinha --- (24.08)
alchrisu --- (24.08)
loneanbianca --- (24.08)
DianaVig --- (25.08)
T Ioana --- (25.08)
oanadrag --- (25.08)
bb alinus --- (25.08)
Monica-Elena --- (25.08)
bozo --- (26.08)
Symata --- (26.08)
daniela76 --- (27.08)
adjadyn --- (27.08)
mami si george --- (27.08)
adameasca --- (28.08)
Ramybrasov --- (28.08)
gabriela19 --- (29.08)
xela29 --- (29.08)
adseana --- (29.08)
georgescu oana --- (30.08)
Sorina7 --- (30.08)
Relya --- (30.08)
puf13 --- (31.08)
elutaf --- (31.08)
sirimie --- (31.08)
*Fecioare de SEPTEMBRIE*
isabelele2 --- (01.09)
helbi --- (01.09)
elilov3 --- (01.09)
a_ancutza78 --- (02.09)
Hazul --- (03.09)
Ana Stroe --- (04.09)
barbye --- (04.09)
boeru --- (04.09)
erer --- (05.09)
deliak --- (05.09)
ad_rianna --- (05.09)
ilinkutza --- (06.09)
alayna --- (06.09)
Samar --- (06.09)
mi_ro --- (07.09)
olivetti --- (08.09)
diadaniela --- (08.09)
maaria --- (09.09)
Sasha.p --- (09.09)
zina23 --- (10.09)
Ashera --- (10.09)
carmenutza --- (11.09)
Lona --- (11.09)
duchess --- (12.09)
Delia --- (13.09)
Dantje --- (13.09)
Doris-Alina --- (13.09)
val77 --- (14.09)
pyssy --- (14.09)
anka1 --- (14.09)
ADINUTZA --- (14.09)
roxana1074 --- (14.09)
nanna --- (14.09)
LauraFlo --- (15.09)
minou --- (16.09)
anacezara --- (16.09)
Tanya --- (17.09)
violeta69 --- (17.09)
CataD --- (20.09)
LauraNicole --- (20.09)
ADRIANKA --- (20.09)
philip --- (21.09)
irlandeza --- (21.09)
annablue --- (21.09)
ana maria222 --- (22.09)
MadameBovary --- (22.09)
nanadana --- (22.09)
si, nu in ultimul rand:
NinaB
ANDA123
devylla
Marina
amuleta
mariussimiuc
lavinai
ligeea
ilona m
mariana flo
gudinde
balaceanu l
Adresa comuna de email: fecioare_dc@yahoo.com
I never fake ... sarcasm
Raspunsuri
MadameBovary spune:
Feciorelele mele dragi, iata-ne si la CAPITOLUL 14! Am petrecut sarbatorile impreuna, ne-am povestit, am ras si ne-am incurajat. Sa o tinem tot asa si sa auzim numai de bine!!
I never fake ... sarcasm
MadameBovary spune:
Samar, bine ai venit printre noi! Esti in lista, ai intrat in rand cu celelalte fecioare... esti cu acte-n regula acum . FELICITARI pentru testul de sarcina pozitiv, sa fie intr-un ceas bun, bebele sanatos, sarcina usoara si dusa hat pana la termen
Duchess, ca de obicei, foarte frumoase lucrarile tale!
Va tentez si cu un pic de horoscop pentru ziua de azi? Bine, fieeeee...
Au loc momente de un romantism aparte in viata ta sentimentala. Partenerul isi declara sentimentele intr-un stil pe care nu l-ai mai remarcat la el. Daca azi iti trece prin cale o anumita persoana, atractia poate fi instantanee, simtind ca il cunosti din alta viata. Mana destinului se simte pregnant peste toate evenimentele dedicate inimii tale, de aceea nu le poti trata ca pe emotii oarecare, pentru ca ai impresia ca nu ai mai simtit asa ceva niciodata!
Dimineata incepe la fel de plictisitoare ca de obicei, insa lucrurile se vor schimba pe parcusrul zilei datorita unor colegi pusi pe glume. Distractia va continua si spre seara in oras sau intr-un club sau intr-o petrecere mai restransa.
Comunicarea cu fiinta iubita evolueaza armonios. Vei avea posibilitatea sa pleci impreuna intr-o calatorie, dar n-ar fi exclus nici sa faci o cucerire cu ocazia unui drum. Starea ta generala este buna, esti vioi si plin de forta. Vei munci mult pentru a face fata tuturor problemelor cu care te confrunti, insa rezultatele te vor satisface, chiar daca vor veni cu oarecare intarziere.
Sefii va reproseaza ca nu acordati destula atentie sarcinilor de serviciu.
Pe plan sentimental, este posibil ca atmosfera tensionata din ultimele zile sa se accentueze.
Nu va descurajati! Cu rabdare si tact, puteti trece cu bine peste toate dificultatile.
Vei lucra cu spor astazi si vei avea parte de o zi productiva.
Atentie sporita trebuie acordata finanatelor. Ai cam cheltuit excesiv in ultima vreme si pana vei pune mana pe alti bani va mai trece ceva timp.
Canalizeaza-ti energia catre proiecte individuale care sa-ti asigure castiguri suplimentare.
Daca lucrezi in vanzari, o reclama bine plasata si avand cuvintele potrivite poate fi tinta pentru vanzari mai bune. Ar trebui sa examinezi toate problemele de afaceri, pentru ca unele ar putea conduce la succes. Esti foarte preocupat de viitorul tau in afaceri. Trebuie, totusi, sa fii mai putin critic cu ceilalti.Fiind o fire mai prietenoasa, intreactionezi cu multe tipuri de oameni. Seara te indrepti spre ce este incitant.
I never fake ... sarcasm
MadameBovary spune:
Hai ca m-am pus pe scris la subiectul asta . Am mai gasit ceva interesant legat de zodia noastra, un pic de previziune astrala pentru anul de-abia inceput:
Horoscop 2009 Fecioara: dragoste si cuplu
Cu Pluto in casa pasiunii, viata amoroasa intra intr-o lunga perioada de transformari, in care iti poti redescoperi sexualitatea, poti experimenta pasiunea pura, izvorata din instinct, sau iubirea ca vehicul spiritual, ca instrument de prefacere evolutiva.In 2009 treci, in plus, printr-un proces de redefinire in raport cu relatia de cuplu sau cu omul de alaturi, de reevaluare a notiunilor de raspundere parteneriala si libertate personala, de contradictii intre nevoia de schimbare si teama de nou.Perioada ianuarie-aprilie 2009 ar putea fi destul de bulversanta, si, intr-o oarecare masura, august-septembrie 2009.O noua iubire aparuta in 2009 se va dovedi dificil de gestionat, dar bogata in trairi si invataminte.
Horoscop 2009 Fecioara: familie si casa
Ai responsabilitati multe, dar te descurci foarte usor cu treburile curente.2009 este un an bun pentru bucatarie, gradinarit, animale si activitati utilitare.Unchii si matusile iti sunt favorabili. Situatia materiala a copiilor se amelioreaza.
Horoscop 2009 Fecioara: cariera si bani
Activitatea profesionala iti ofera cele mai mari satisfactii in 2009.Pe 5 ianuarie 2009 Jupiter intra in casa muncii, plin de forta, entuziasm si perspective. Timp de un an, vei lucra cu placere si spor, ba mai mult, este foarte posibil sa te implici in ceva care sa te absoarba cu totul, in care sa crezi cu toata fiinta. "Dedicatie" ar fi cuvantul cel mai potrivit...Se poate sa apara oferte de second job, de transfer la o firma mai mare sau pe un post mai bun.Banii au o evolutie neobisnuita in prima parte a anului 2009: pot aparea castiguri suplimentare, investitii avantajoase, recuperari sau cadouri considerabile, dar se impune, totusi, multa prudenta, fiindca traiectoria poate fi capricioasa.
Horoscop 2009 Fecioara: sanatate
Bucura-te: tonusul se imbunatateste! Vei avea mai multa vigoare si mai putine neplaceri medicale in 2009 decat in 2008.Este de dorit, totusi, sa veghezi asupra igienei de viata si sa eviti excesele. Prudenta, daca ai afectiuni de tip "hiper" (hipertensiune, hiperglicemie, hipercolesterolemie etc.)!
I never fake ... sarcasm
duchess spune:
Buna fetele
MB bine ca ai pus horoscopul
Eu ma mai uit la compatibilitati , mi se par cam putine pt fecioare.... cea mai buna relatie e cu un capricorn, iar cu restul zodiilor nu e asa de sigur ...
Samar spune:
Multumesc MadameBovary pentru intocmirea actelor Am fost la eco si bebe e f bine, creste de zor, sarcina buna. Vineri fac analizele.
ADRIANKA spune:
Fetele-frumoasele, bine va regasesc...Si eu am parasit topicul pentru ceva timp, desi am fost prezenta, dar asa o lene am avuuuut de scris si mi-am regasit copacul la umbra caruia stau si va privesc...Asa patesc eu, cateodata prind elan la scris, dar cateodata ma dezumflu ca balonul...Am vazut ca celelalte fete au fost si ele ocupate, in afara de Tantza se stie ea care e.Ai vazut, al naibii daca imi scapa ceva...
Va pup si sa vedem daca reusim reanima topicul!
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
violeta69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADRIANKA Fetele-frumoasele, bine va regasesc...Si eu am parasit topicul pentru ceva timp, desi am fost prezenta, dar asa o lene am avuuuut de scris si mi-am regasit copacul la umbra caruia stau si va privesc...Asa patesc eu, cateodata prind elan la scris, dar cateodata ma dezumflu ca balonul...Am vazut ca celelalte fete au fost si ele ocupate, in afara de Tantza se stie ea care e.Ai vazut, al naibii daca imi scapa ceva... Va pup si sa vedem daca reusim reanima topicul! Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007) www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi |
pai doar de asta esti fecioara
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
MB,eu sper ca anul acesta sa fie unul dintre cei mai buni,dar dupa cum a inceput la mine nu s-ar parea...
va
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
ADRIANKA spune:
Vio, taci, ca te vazui si pe tine p-acolo,ce patisi cu zapacita aia de vecina? Doamne, ce se mai baga unii in seama...
ADRIANKA spune:
Citat: |
citat din mine Doamne, ce se mai baga unii in seama... |
Ca mine, acum