Fecioare nu sunt pe aici???
Fecioarelor noi nu prestam nimic la capitolul asta, numai balantele, scorpiutele?
Hai si noi la o barfa mica!
Raspunsuri
isabelele2 spune:
BUNA,BUNA!!!!
Abia v-am gasit!
Eu sint nascuta pe 1 sept,asa ca ma inscriu aici,nu?
Promit sa fiu mai vorbareata pe viitor,acum tocmai ce am aflat o veste proasta de la una din mamicile de pe DC,care a pierdut o sarcina de o virsta cu a mea, si sint cam intoarsa pe dos,nu-mi inchipuiam ca se poate intimpla asa ceva............m-au mai palit si alte griji acum....vorbim cind imi revin!
Pupici,
Bella & Gemenii
adameasca spune:
Tot in zodia fecioarei si eu... 28 august 1977.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
puf13 spune:
asa fetelor, pai ce noi suntem mai putin vorbarete???
isabelele2 cred ca de aia suntem cu toate aici, ca sa vorbim despre una despre alta, sa ne sutinem reciproc si cate si mai cate
adameasca spune:
Puf, nu suntem mai putin vorbaretze deloc zic eu. Cam ce caracteristici ale zodiei vi se potrivesc? la mine merge aia cu ordinea si cu spiritul critic.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
puf13 spune:
Cu ordinea mai putin dar cu simtul critic din plin. Nimic nu-mi scapa. Si mai le si zic in fata.
Fratele meu mai mare e tot fecioara, lui i se potriveste aia cu curatenia. Parca e obsedat..:p, are buretel pentru vase, buretel pentru pahare, buretel pentru tigai, ca sa nu le murdareasca pe una de la celelalte.
Ce alte caracteristici mai sunt?
isabelele2 spune:
HELLO,Dragutzelor
Cica suntem mame exceptionale(io ma rog sa fie asa) pentru ca o sa fie nevoie!
La capitolul fixisme,sint sefa!(cu curatenia,cu usile la dulapuri,cu aranjarea hainelor in dulap,cu prosoapele la baie,bucatarie) Ati vazut filmul "In pat cu dusmanul"(Cu Giulia Roberts)?? ei bine,eu sint sotul cel nebun!
A si mai sunt si circotasha!Ce sa mai ?!?sunt o "minune" la casa omului,si in plus,ca tacimul sa fie complet,ma mai si inmultesc(la dublu)Nu-i asa ca "ferice" de sotul meu???Va dati seama cum sint acum in explozia asta hormonala :O "DULCEATA"!!!!
Va pup si stiu ca voi ma intelegeti,ca doar facem parte din aceeasi tagma,nu?
Bella & comp.